• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

onu tam yapanlardansın sen de sanırmm:) sonuna kadar yapıp kendimi banyoya atıyorum yüzüm kıpkırmızı şekilde:KK70:
Üçüncü kez yapıyorum. Kendimi banyoya atıcak enerjim bile kalmıyor saç baş dağınık halının üstünde tavanı izliyorum :D :D

Merhaba fistiklar. Aksam erken uykum geliyor sabah saat 6 da uyandim sporumu yaptim az sonra kahvaltimi yapicam ve bu arada hala regl olmadim aslinda gecen ay ayin 12 sinde olmustum olmayinca cok cekilmez oluyorum ufff

Günaydin fistiklar, kahvaltim resimdeki gibi bu aralar ipin ucunu fazla kaçirdim, hep kayinvalidem yüzünden evde bundan sonra tatli hamurişi yapma diye kızdım bile fırında sütlaç yapilirmi arkadaşlar biraz diyete saygi :)

Eklentiler

• IMG_20150313_081059.jpg
    IMG_20150313_081059.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 92
Günaydın kızlar, ben dün çok kötü bir şey yaptımmmmmmmmmmm :cry: Çok fena yedim neler yedim yazmayacağım :cry: Hem de akşam 9 gibi yedimm:cry: Bugün telafi etmeye çalışçam bu hafta kilo vermek değil hedefim kilo almamak:KK70: Bu arada annem geliyor yarın. 3-4 gün kalıcak yanımda. Hiç bir şey yedirmez bana bu iyi oldu.

Gunaydin citirlaar:)
Bugun uyuyakalmisim yorgunluktan, alarmi ne zaman duydum da kapattim hic hatirlamiyorum :( yarim saat falan oldu uyanali cok ac hiasediyorum dun aksam da boyle oldu nedense :/

kızlar selamlar spor salonu kaydımı sıldırmek zorunda kaldım ...

yenı acılan guzel bıryerdı lakın ucuz etın yahnısı pek olurmus derler ıpını koparan gelmıs bır gıttım carsamba gunu rahat 50 kişi var soyunma kabını yoktu neyse demıstım oda var en azından dolaplar fılan. lakin dolapları bıle beklıyorsun bosalsınkı esyalarını yerlestıresın felan fılan sozlesmeyı fes ettım fakat bende her aksam jıllıan yapmak ıstıyorum sizler hangısını yapıyorsunuz benı yoran erıtecek terletecek kısacası maf edecek vıdeo lazım :confused::confused::confused:

dıkkat edıyorum yedıklerıme lakın bu pazartesı dahada azaltarak devam edıcem ekmegı kesmeyı dusunuyorum bu hafta bıskuvı fılan tanelıde olsa yedım onlarla bu hafta vedalasmam lazım ..

kuzenımde egıtım ıcın ıstanbulda yarın bıze gelecek ınsallah kacırmam ...

pazar gunude gezecegukkkk dısarıdada fazla kacırmazsam cok ıyı olacak 81 olma hedefım pazartesı ıcın :KK59:

Guzeller bugunku kahvaltim
1 yumurta
1 acik cay
1 dilim ekmek
2 adet zeytin
1 dilim peynir
1 kucuk dilim sucuk vallaha koktu ne yapim ama vallahi mini minacikti oglen 3_4 findik
5-6 tanede kuru uzum yiycem okuldda oldugum icin oglen yemek yiyemem cunku tenefusler 10 dk ama cikmadan yogurt yiycem

Bu arada aksam yemeyi dusundugunm menuyude yazayim ki sonra caymayayim
1 parca hasanmis tavuk salata ve bir kase yogurt sanirim yeterli yogurdum ev yogurdu o yuzden yagli yemegime yag katmamayi dusunuyorum:-)

kızlar ben.öyle yedigime fazla dikkat etmem demiştim zaten ama belli bir saatten sonra yemiyorum ve doymadqn kalkıyorum .. bide ben.her gün tartiluyorum sabah akşam sabahları bazen 61 oluyorum bazen 60 larda acaba neden bugün 60.1 di

Back