- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
Yediklerimi de düzene soksam yeniden süper olur ama bakalım ya... :/ay super spor yapmissin canimmm:))
brnde yemegi normal yiyip sporu arttirmayi dusunuyorum:)
Sporu arttırmak şart yoksa olmuyor... Üf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yediklerimi de düzene soksam yeniden süper olur ama bakalım ya... :/ay super spor yapmissin canimmm:))
brnde yemegi normal yiyip sporu arttirmayi dusunuyorum:)
Cok tesekkur ederim canim:)))uuuuuuu sonundaaaaa:))))
pazartesi 68i görüyomuşsun ucundaaann:) ay senin adına bende çok mutlu oluyorum:) 50lere indiğinde her evrene tanık olmuş olcam
cok iyi etmissin canim once sagligin icin birak ona verdigin parayla cocuklarina para biriktir daha iyiMerhabalar ben geldim bugun
Sabah, bir poğaça ve bir cay yedim,
Dün gece işimiz cok gec bitti saat gece 10 da evdeydik, o saatte yemek yedim, üstüne bide firinda sütlaç vardi, onuda yedim,
Bugun kaldigim yerden devam etsem olurmu?
Birde bayanlar sigara çok içiyorum oda beni aciktiriyor sigarayi bugunden itibaren birakiyrum.
Evet birdönem sikintidan cok ictim 1 yildir içiyordum ve artik biraktim cebime zarar ve tikabasa dolu olsada midem sigara ictiysem hic yememiş gibi acikiyrum buda kilo yapiyor bana.cok iyi etmissin canim once sagligin icin birak ona verdigin parayla cocuklarina para biriktir daha iyi
Canim ben 86 kilo ile doguma girdim 80 ile ciktim sonra emzirmemin yardimi ile ve vucuttaki fazla suyun atilmasiyla 72 ye kadar indim sonra sadece 1.5 hafta ve sadece aksam yemegini saat 5 te yiyerek 69 a indim acikcasi 8 ay boyuncada geriye almadim taki biraz abartana kadar o zamanda 70 oldum ve simdi saglikli ve yavas yavas vermeye devam ediyorum bence kur filanda deneme sporunuda ne ac ne de tok karna yapmerhaba kizlar, nasilsiniz? Bana her gün tartilmak iyi gelmiyo, artik sadece pazartesileri tartiya cikicam, morelimi bozuyor, mesela 2 gündür HIC tatli bisey yemiyorum ( 1 hurma disinda) ve kilom ayni duruyo, daha fazla spor yapmama ragmen, belkide zamana ihtiyaci var bilmiyorum. Galiba bu konuda cok sabirsizim artik 70lerden biktim 60lari görmek istiyorum. bi kur denicem belki ondan sonra düzelir..