• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi geceler kizlaar:)

Bugunku menum:

08:30 = 1 kupa yesil cay

10:15 = Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk peynir
6 yesil zeytin
2 dilin salatalik
1 dilim salam
1 dilim havuc
Bir kucuk parca yesil biber
1 fincan cay

13:30 = arkadasimla disaridaydik canimiz bardakta misir cekti, kucuk boy aldik:)

14:30 = Ara ogun
Nesfit, kuru meyve ve yogurt karisimi

16:00 = 1 bardak cay

17:00 = Aksam yemegi
(İkinci ogretim oldugum icin yemegi cok erken yemek zorunda kaliyorum)
Yarim kase koylu corbasi
1 porsiyon turlu
2 kasik makarna
Yogurt

20:00 = Ara ogun
1 paket kirmizi meyveli form
2 bardak kahve

Su: 2 lt
Spor: 50 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik bisiklet
3*10 mekik
3*10 yarim mekik
3*20 bel hareketi 1
3*20 bel hareketi 2
3*15 bacak hareketi

Yuruyus ve spora basladigim icin cok mutluyum, her hafta artiricam ama hamlasmisim su an bacaklarim cok agriyor :(

uuuuuuu:KK9::KK9: sonundaaaaa:))))
pazartesi 68i görüyomuşsun ucundaaann:) ay senin adına bende çok mutlu oluyorum:) 50lere indiğinde her evrene tanık olmuş olcam:KK36::KK36:
Cok tesekkur ederim canim:)))
Bozmassam pazartesi 68 i gorurum insallah canim bu ara cok hizli gidiyo kilolar sanirim ekmegi kesmek bana cok iyi geldi busabah da 69.4 u gordum:KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK6:

Merhabalar ben geldim bugun
Sabah, bir poğaça ve bir cay yedim,

Dün gece işimiz cok gec bitti saat gece 10 da evdeydik, o saatte yemek yedim, üstüne bide firinda sütlaç vardi, onuda yedim,
Bugun kaldigim yerden devam etsem olurmu?
Birde bayanlar sigara çok içiyorum oda beni aciktiriyor sigarayi bugunden itibaren birakiyrum. ;)

Merhabalar ben geldim bugun
Sabah, bir poğaça ve bir cay yedim,

Dün gece işimiz cok gec bitti saat gece 10 da evdeydik, o saatte yemek yedim, üstüne bide firinda sütlaç vardi, onuda yedim,
Bugun kaldigim yerden devam etsem olurmu?
Birde bayanlar sigara çok içiyorum oda beni aciktiriyor sigarayi bugunden itibaren birakiyrum. ;)
cok iyi etmissin canim once sagligin icin birak ona verdigin parayla cocuklarina para biriktir daha iyi

merhaba kizlar, nasilsiniz? Bana her gün tartilmak iyi gelmiyo, artik sadece pazartesileri tartiya cikicam, morelimi bozuyor, mesela 2 gündür HIC tatli bisey yemiyorum ( 1 hurma disinda) ve kilom ayni duruyo, daha fazla spor yapmama ragmen, belkide zamana ihtiyaci var bilmiyorum. Galiba bu konuda cok sabirsizim artik 70lerden biktim 60lari görmek istiyorum. bi kur denicem belki ondan sonra düzelir.. :KK61::KK61:

Gunaydin kizlaar:)
Yuruyuse cikamadim, her yerimden et bolunmus nasil agriyo anlatamam, bunun icin yapabilecegim bir sey var mi? :(

merhaba kizlar, nasilsiniz? Bana her gün tartilmak iyi gelmiyo, artik sadece pazartesileri tartiya cikicam, morelimi bozuyor, mesela 2 gündür HIC tatli bisey yemiyorum ( 1 hurma disinda) ve kilom ayni duruyo, daha fazla spor yapmama ragmen, belkide zamana ihtiyaci var bilmiyorum. Galiba bu konuda cok sabirsizim artik 70lerden biktim 60lari görmek istiyorum. bi kur denicem belki ondan sonra düzelir.. :KK61::KK61:
Canim ben 86 kilo ile doguma girdim 80 ile ciktim sonra emzirmemin yardimi ile ve vucuttaki fazla suyun atilmasiyla 72 ye kadar indim sonra sadece 1.5 hafta ve sadece aksam yemegini saat 5 te yiyerek 69 a indim acikcasi 8 ay boyuncada geriye almadim taki biraz abartana kadar o zamanda 70 oldum ve simdi saglikli ve yavas yavas vermeye devam ediyorum bence kur filanda deneme sporunuda ne ac ne de tok karna yap

Eveeet fistiklar kahvaltimi yaptim
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
1 cay kasigi kadar tereyagi tamamiyle dogal halis muhlis anne anne urunu
Rokka ve yaninda 2 dilim domates
2 adet zeytin 1 haslanmis yumurta 1 acik cay hooyt gidecek kilolar insallah

Günaydın kızlar,
Her gün tartılmama kararı aldım moralim bozuluyor sadece pazartesileri tartılcam :cry: Bir de fark ettim ki sporsuz çok zor bu iş evde akşamları hareket etmem lazım bütün gün oturuyorum iş yerinde. Bu aralar iştahım da açıldı çok fena :KK6:

selam kızlar

ikinci sayfaya düşmüşüz
hemen ani bir hareketle ilk sayfaya geçiş yaptım

kızlar ya
eskiden sayfanın altında
konuyu kimler okuyor onu görebilirdik
şimdi neden yok kaldırdılar mı acaba

.

bu sabah okula geç geldim
kahvaltıya yetişemedim
ama hademeye tembihlemiştim bana biraz çorba ayırsın diye
saat 10 civarı 1 kase ezogelin çorbası içtim