• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

kahvaltım
2 ad haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 adet zeytın
domates
2 gun kurusu
yesıl cay

Ara
Sutlu tarcinli turk kahvesi
1 adet kucuk lokum

Aksam 16.00
1 kase tarhana corbasi
Avuc icim kadar tavuk haslama
Haslanmis brokoli uzerine 3 kasik kadar yogurt
Ekmek yine yoookkk:)))))

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates,maydanoz
2 gün kurusu ve 1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara: yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates,maydanoz
2 gün kurusu ve 1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara: yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk
Ooh maşallah. Jillian hanım dün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi :D anneme alnımdaki teri gösterdim gülüyor kadın. Ama ben hepsini bitirdim senden de bu akşam hepsini bitirmeni bekliyorum ha gayret :KK49::KK49:

zaman1641 zaman1641 belli listelere bagli kalmamani oneririm. Kilo vermek icin yapilacaklar belli zaten onları yapsan yetrr:)[/QUOTE]

Sanirim ben bilmiyorum o yapılması gerekenleri :) diyetisyen ne derse onu yaptım şok diyetler uyguladım olmadı sizin öneriniz nedir

Ooh maşallah. Jillian hanım dün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi :KK70: anneme alnımdaki teri gösterdim gülüyor kadın. Ama ben hepsini bitirdim senden de bu akşam hepsini bitirmeni bekliyorum ha gayret :KK49::KK49:
jillian ilk ve son yapışım çok zor yaaa Neyin hepsini bitireyim cnm anlamadım

[QUOn="Berna_64, post: 39893852, member: 216193"]Jillian 15 dk yazmışsın ya hepsini bitirelim dedim ama sen çoktan kararını vermişsin. Gerçi ilk 10 dkdan sonra kolaylaşıyor bence.[/QUOTE]
Yok BN çok zorlandım leslieye kurban olurum BN :KK48:

Simdi 1 kase yogurt icine keten tohumu koydum yedim yaninada 3 kucuk lokum:KK47:
Saat 8 gibide tarcinli turk kahvemi ictimmi bugunude tamamlarim:KK69:

Kizlar ben brokoli salatami yogurdumu yedim ama yaninda 3 kasik bulgur pilavi 2 kasikta taze fasulye yedim salata 1 dilimde ekmek kabizlik sorunun bas gosterdi o yuzden bulguru ve ekmegi yedim kizlar ne onerirsiniz cunku ekmegi kesmeden obce hic oyle bir sorunum yoktu metabolizmami bozmayacak cozum onerileri verebilir misiniz

Kizlar ben brokoli salatami yogurdumu yedim ama yaninda 3 kasik bulgur pilavi 2 kasikta taze fasulye yedim salata 1 dilimde ekmek kabizlik sorunun bas gosterdi o yuzden bulguru ve ekmegi yedim kizlar ne onerirsiniz cunku ekmegi kesmeden obce hic oyle bir sorunum yoktu metabolizmami bozmayacak cozum onerileri verebilir misiniz
Canım ekmeksiz 3. haftam ve metabolizmam ilk kez bu kadar iyi çalışıyor. Kahvaltına 2 kuru kayısı ekle, akşam yemeğine çiğ sebze özellikle yeşil yapraklı sebze ekle ve 3 lt su içmeye çalış.

Her aksam salatami yiyorum arti kahvaltida da yesillik tuketiyorum suyu 2 litre iciyorum acaba emzirdigimden dolayi da su yetmiyor olabilir mi

Her aksam salatami yiyorum arti kahvaltida da yesillik tuketiyorum suyu 2 litre iciyorum acaba emzirdigimden dolayi da su yetmiyor olabilir mi
Emzirme olayını hiç bilmiyorum, ihtimal dahilinde tabi sonuçta bi yerden geliyor değirmenin suyu :KK3:
Selam canlar, nasılsınız??

Biz iyiyiz buralar durgun azcık sen nasılsın? :KK16:

Bu arada kızlar sıfır kilo vermiş olabilirim ama Kasım ayında düğünde içine zar zor girdiğim elbiseyi az önce denedim cuk oturdu :63:

selam kızlar:KK36:
bu sabah 69,8 gordum cok mutluyum:KK6:
kahvaltım
2 ad haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 adet zeytın
domates
2 gun kurusu
yesıl cay

yasasın ekmeksız hayat:KK53:

uuuuuuu:KK9::KK9: sonundaaaaa:))))
pazartesi 68i görüyomuşsun ucundaaann:) ay senin adına bende çok mutlu oluyorum:) 50lere indiğinde her evrene tanık olmuş olcam:KK36::KK36:

kahvaltım
2 adet haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
3 zeytin
2 ısırık ekmek

öğlen
1 porsyon barbunya yemeği
2 kaşık bulgur
1 küçük yeşil elma

akşama ne yerim henüz planlamadım

.
ne yedin bakiiiim:KK51:

Merhaba kızlar. Bu sabah öyle aç uyandım ki ve uyuyamadım açlıktan. İki gündür kullandığım antibiyotiğin etkisinden olabilir. Tekrar belirteyim Karataycı olduğum için kahvaltı hariç hemen her yemeğimi etli yiyorum. Her seferinde yazmıyorum :KK70:
Bi de canım öyle sarımsak çekiyor ki nedendir anlamadım çiğ çiğ yiyesim var :KK70: buyrun menüm. Her gün aynı benimki ya.

Eki Görüntüle 1450993

Ya bu çok güzel bişey. Meyve yiyemeyen, ara öğün yapamayan Karataycılar için böyle fotoğraflar koymayalım rica ediyorum :KK70:
canım benimde menüler hep öyle aynı o yüzden paylaşasım gelmiyo kaç gündür:) o gördüğün ara öğünü de kuru meyve yerine kahvaltılarda tüketebilirsin arada bir:)

zaman1641 zaman1641 belli listelere bagli kalmamani oneririm. Kilo vermek icin yapilacaklar belli zaten onları yapsan yetrr:)

Sanirim ben bilmiyorum o yapılması gerekenleri :) diyetisyen ne derse onu yaptım şok diyetler uyguladım olmadı sizin öneriniz nedir[/QUOTE]
bana mı yazdın bunu canım:)

ekmeği kesmenle alakası olduğunu düşünmüyorm canım berna da söylemiş zaten, benim metabolizmam daha iyi çalışıyo ekmeği bıraktığımdan beri. emzirdiğin için olabilirr belki alakası var mı bilmiyorum ama

Selam canlar, nasılsınız??
iyiyimmmm sen nasılsın:KK36::KK36:

Emzirme olayını hiç bilmiyorum, ihtimal dahilinde tabi sonuçta bi yerden geliyor değirmenin suyu :KK3:

Biz iyiyiz buralar durgun azcık sen nasılsın? :KK16:

Bu arada kızlar sıfır kilo vermiş olabilirim ama Kasım ayında düğünde içine zar zor girdiğim elbiseyi az önce denedim cuk oturdu :63:

ya sormaaa benimde bu ara kilo gitmiyo ama incelme hissediyorum:KK53:

Ben de iyiyimm hayatııımmm.
Yediklerimi boşver de :-)D) bugün bir spor yapmışımmm :p
ya ben de bi utanıyorum kii yediklerimi yazamadım bugüno_Oo_O
cuma günü de annemin doğum günü diye kaçırcam.
pazartesi herhalde hiç bi aksaklık olmaz artık vizelere kadar bozacak bişey çıkmaz:D
ne spor yaptın bakalımmm ben jillianı artık herkese öneriyorum çünkü üst bacaklarımın inceldiğini hissettim

ya ben de bi utanıyorum kii yediklerimi yazamadım bugüno_Oo_O
cuma günü de annemin doğum günü diye kaçırcam.
pazartesi herhalde hiç bi aksaklık olmaz artık vizelere kadar bozacak bişey çıkmaz:KK70:
ne spor yaptın bakalımmm ben jillianı artık herkese öneriyorum çünkü üst bacaklarımın inceldiğini hissettim
Ben son günlerde akla gelebilecek her cıss'ı yedim yaaa... Motivasyonum yerlerde... :/

Sporumu yazıyorum :D

Isınma

Bum Bum Rapido diye bi video

Leslie 1 Mile Express

Ayakta Plates

Bacak

+ 50 squat
+ 50 suma squat
+ 100 ip atlama

++ Yaklaşık 3 lt su içtim ki bu benim için rekorun da rekoru. Normalde 1 lt'nin üstüne anca çıkıyorum.
Birazdan da yeşil çay içeceğim.

Ben son günlerde akla gelebilecek her cıss'ı yedim yaaa... Motivasyonum yerlerde... :/

Sporumu yazıyorum :KK70:

Isınma

Bum Bum Rapido diye bi video

Leslie 1 Mile Express

Ayakta Plates

Bacak

+ 50 squat

+ 50 suma squat
+ 100 ip atlama

++ Yaklaşık 3 lt su içtim ki bu benim için rekorun da rekoru. Normalde 1 lt'nin üstüne anca çıkıyorum.

Birazdan da yeşil çay içeceğim.

ay super spor yapmissin canimmm:))
brnde yemegi normal yiyip sporu arttirmayi dusunuyorum:)

Back