Ya bu çok güzel bişey. Meyve yiyemeyen, ara öğün yapamayan Karataycılar için böyle fotoğraflar koymayalım rica ediyorum
ben onu düsünemedim evet ama sadece yogurt ve keten tohumu ilede güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu çok güzel bişey. Meyve yiyemeyen, ara öğün yapamayan Karataycılar için böyle fotoğraflar koymayalım rica ediyorum
Ooh maşallah. Jillian hanım dün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi anneme alnımdaki teri gösterdim gülüyor kadın. Ama ben hepsini bitirdim senden de bu akşam hepsini bitirmeni bekliyorum ha gayretKahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates,maydanoz
2 gün kurusu ve 1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara: yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk
jillian ilk ve son yapışım çok zor yaaa Neyin hepsini bitireyim cnm anlamadımOoh maşallah. Jillian hanım dün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi anneme alnımdaki teri gösterdim gülüyor kadın. Ama ben hepsini bitirdim senden de bu akşam hepsini bitirmeni bekliyorum ha gayret
Jillian 15 dk yazmışsın ya hepsini bitirelim dedim ama sen çoktan kararını vermişsin. Gerçi ilk 10 dkdan sonra kolaylaşıyor bence.jillian ilk ve son yapışım çok zor yaaa Neyin hepsini bitireyim cnm anlamadım
Canım ekmeksiz 3. haftam ve metabolizmam ilk kez bu kadar iyi çalışıyor. Kahvaltına 2 kuru kayısı ekle, akşam yemeğine çiğ sebze özellikle yeşil yapraklı sebze ekle ve 3 lt su içmeye çalış.Kizlar ben brokoli salatami yogurdumu yedim ama yaninda 3 kasik bulgur pilavi 2 kasikta taze fasulye yedim salata 1 dilimde ekmek kabizlik sorunun bas gosterdi o yuzden bulguru ve ekmegi yedim kizlar ne onerirsiniz cunku ekmegi kesmeden obce hic oyle bir sorunum yoktu metabolizmami bozmayacak cozum onerileri verebilir misiniz
Emzirme olayını hiç bilmiyorum, ihtimal dahilinde tabi sonuçta bi yerden geliyor değirmenin suyuHer aksam salatami yiyorum arti kahvaltida da yesillik tuketiyorum suyu 2 litre iciyorum acaba emzirdigimden dolayi da su yetmiyor olabilir mi
Selam canlar, nasılsınız??
Fena değilim canımm.Biz iyiyiz buralar durgun azcık sen nasılsın?
selam kızlar
bu sabah 69,8 gordum cok mutluyum
kahvaltım
2 ad haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 adet zeytın
domates
2 gun kurusu
yesıl cay
yasasın ekmeksız hayat
ne yedin bakiiiimkahvaltım
2 adet haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
3 zeytin
2 ısırık ekmek
öğlen
1 porsyon barbunya yemeği
2 kaşık bulgur
1 küçük yeşil elma
akşama ne yerim henüz planlamadım
.
Merhaba kızlar. Bu sabah öyle aç uyandım ki ve uyuyamadım açlıktan. İki gündür kullandığım antibiyotiğin etkisinden olabilir. Tekrar belirteyim Karataycı olduğum için kahvaltı hariç hemen her yemeğimi etli yiyorum. Her seferinde yazmıyorum
Bi de canım öyle sarımsak çekiyor ki nedendir anlamadım çiğ çiğ yiyesim var buyrun menüm. Her gün aynı benimki ya.
Eki Görüntüle 1450993
canım benimde menüler hep öyle aynı o yüzden paylaşasım gelmiyo kaç gündür:) o gördüğün ara öğünü de kuru meyve yerine kahvaltılarda tüketebilirsin arada bir:)Ya bu çok güzel bişey. Meyve yiyemeyen, ara öğün yapamayan Karataycılar için böyle fotoğraflar koymayalım rica ediyorum
zaman1641 belli listelere bagli kalmamani oneririm. Kilo vermek icin yapilacaklar belli zaten onları yapsan yetrr:)
ekmeği kesmenle alakası olduğunu düşünmüyorm canım berna da söylemiş zaten, benim metabolizmam daha iyi çalışıyo ekmeği bıraktığımdan beri. emzirdiğin için olabilirr belki alakası var mı bilmiyorum amaKizlar ben brokoli salatami yogurdumu yedim ama yaninda 3 kasik bulgur pilavi 2 kasikta taze fasulye yedim salata 1 dilimde ekmek kabizlik sorunun bas gosterdi o yuzden bulguru ve ekmegi yedim kizlar ne onerirsiniz cunku ekmegi kesmeden obce hic oyle bir sorunum yoktu metabolizmami bozmayacak cozum onerileri verebilir misiniz
iyiyimmmm sen nasılsınSelam canlar, nasılsınız??
Emzirme olayını hiç bilmiyorum, ihtimal dahilinde tabi sonuçta bi yerden geliyor değirmenin suyu
Biz iyiyiz buralar durgun azcık sen nasılsın?
Bu arada kızlar sıfır kilo vermiş olabilirim ama Kasım ayında düğünde içine zar zor girdiğim elbiseyi az önce denedim cuk oturdu
Ben de iyiyimm hayatııımmm.iyiyimmmm sen nasılsın
ya ben de bi utanıyorum kii yediklerimi yazamadım bugünBen de iyiyimm hayatııımmm.
Yediklerimi boşver de D) bugün bir spor yapmışımmm
Ben son günlerde akla gelebilecek her cıss'ı yedim yaaa... Motivasyonum yerlerde... :/ya ben de bi utanıyorum kii yediklerimi yazamadım bugün
cuma günü de annemin doğum günü diye kaçırcam.
pazartesi herhalde hiç bi aksaklık olmaz artık vizelere kadar bozacak bişey çıkmaz
ne spor yaptın bakalımmm ben jillianı artık herkese öneriyorum çünkü üst bacaklarımın inceldiğini hissettim
Ben son günlerde akla gelebilecek her cıss'ı yedim yaaa... Motivasyonum yerlerde... :/
Sporumu yazıyorum
Isınma
Bum Bum Rapido diye bi video
Leslie 1 Mile Express
Ayakta Plates
Bacak
+ 50 squat
+ 50 suma squat
+ 100 ip atlama
++ Yaklaşık 3 lt su içtim ki bu benim için rekorun da rekoru. Normalde 1 lt'nin üstüne anca çıkıyorum.
Birazdan da yeşil çay içeceğim.