• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

asevila7ost: 39883619 .!.:
Ben geldimmm yine, dün anlattigim mevzularla ilgili bugun dananin kuyruğu kopacak bu arada sabah 72.8kgçiktim.Pazartesiye kadar hedefim 72.0kg altina düşmek ya nasip.
Dusersin canim 71.9da olsa gorrsun. Ne olcak dananin kuyrugu bakalm?

Ben geldimmm yine, dün anlattigim mevzularla ilgili bugun dananin kuyruğu kopacak bu arada sabah 72.8kgçiktim.Pazartesiye kadar hedefim 72.0kg altina düşmek ya nasip.
Bazen bişeylerin yoluna girmesi için önce dananın kuyruğunun kopması gerekiyor :/
Hakkında hayırlısı olsun. Hakkınızda daha doğrusu.

hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ılerıde uzulecegın bı karar almassın ama sadece sunu soyleyebılırım denenmıs bır daha denenmez huylu huyundan vazgeçmez kendınden odun asla verme senı yıpratmasına ızın verme çocukların ıcın dımdık ayakta durman lazım hem kaynın kv ve kp yanında destekcınmıs ne güzel yalnız degılsın tekrar soyluyorum sana yıne mutsuzluk yasatıcagını hıssedıyorsan asla ve asla affetme derım ben tabı son karar senın canım benım umarım mutlu günler senı beklıyordur:KK15:

Kizlar bugunku kahvaltim biraz degisik oldu bizde sabah ar sira et kavrulur 3 dilim ekmekle yagsiz et yedim yaninda da salata aksam yogurt ve brokoli yiycem ALlahtan sabah yedim 3 dilim bile tam degildi aslinda da neyse :-)

selam kızlar
dün akşam giremedim çocuklarla zor oluyor
anca gündüzleri girip yazabiliyorum

dünkü menüm
sabah
minik bir dilim börek
1 kase mercimek çorbası 2 lokmacık ekmek

öğlen
tavuk sote vardı etlerini yedim patateslerini bıraktım etide toplasan iki kaşık anca yapar
1 kase yoğurt
2- 3 kaşık pilav

akşam
1 kase yoğurt
kurutulmuş biber ezmesi salatası (kurutulmuş acı biber,yeşil soğan,maydanoz,fesleğen,kimyon ve domatesle yapılan müthiş bir diyet yemeği )
adını bilmediğim bir çeşit ot yemeğinden 2 kaşık

su 2 litreye yakın
spor yok

itiraf ediyorum
çekmecemde duran 1 kutu yaprak çıkolatalardan birkaçtane bitter yedim
üzgünüm
.

kahvaltım
2 adet haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
3 zeytin
2 ısırık ekmek

öğlen
1 porsyon barbunya yemeği
2 kaşık bulgur
1 küçük yeşil elma

akşama ne yerim henüz planlamadım

.

[QUOTE. TurkishCandy, post: 39884823, member: 489013"]Ben jillian yapiorum videoda dambillarla beraber squat yapiyolar ya. Onu yapiyorum canim kollarima da iyi geliyo:)[/QUOTE]
Jillian bugün 15 dk anca yapabildim çoook zor:mad:

Merhaba kızlar. Bu sabah öyle aç uyandım ki ve uyuyamadım açlıktan. İki gündür kullandığım antibiyotiğin etkisinden olabilir. Tekrar belirteyim Karataycı olduğum için kahvaltı hariç hemen her yemeğimi etli yiyorum. Her seferinde yazmıyorum :D
Bi de canım öyle sarımsak çekiyor ki nedendir anlamadım çiğ çiğ yiyesim var :D buyrun menüm. Her gün aynı benimki ya.

image.jpg

hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ılerıde uzulecegın bı karar almassın ama sadece sunu soyleyebılırım denenmıs bır daha denenmez huylu huyundan vazgeçmez kendınden odun asla verme senı yıpratmasına ızın verme çocukların ıcın dımdık ayakta durman lazım hem kaynın kv ve kp yanında destekcınmıs ne güzel yalnız degılsın tekrar soyluyorum sana yıne mutsuzluk yasatıcagını hıssedıyorsan asla ve asla affetme derım ben tabı son karar senın canım benım umarım mutlu günler senı beklıyordur:KK15:
Amin canm inşallah artik mutlu olmak istiyrum mutsuz olacaksam zaten hiç gelmesin.Bunlarin hepsini konuştum onunla inşaallah hayal kirikligi olmaz

Back