Devam edeyim o zamam bende:)Evet toparlandığını anlıyorum
Dusersin canim 71.9da olsa gorrsun. Ne olcak dananin kuyrugu bakalm?asevila7ost: 39883619 .!.:Ben geldimmm yine, dün anlattigim mevzularla ilgili bugun dananin kuyruğu kopacak bu arada sabah 72.8kgçiktim.Pazartesiye kadar hedefim 72.0kg altina düşmek ya nasip.
Bazen bişeylerin yoluna girmesi için önce dananın kuyruğunun kopması gerekiyor :/Ben geldimmm yine, dün anlattigim mevzularla ilgili bugun dananin kuyruğu kopacak bu arada sabah 72.8kgçiktim.Pazartesiye kadar hedefim 72.0kg altina düşmek ya nasip.
Et et biraz zaman tanı emin ol 2 haftaya fark eder birden yüklenme ama hergün 5-10 tane artı artıra yapDevam edeyim o zamam bende:)
Et et biraz zaman tanı emin ol 2 haftaya fark eder birden yüklenme ama hergün 5-10 tane artı artıra yap
Hayirli olsun yeni tartin canim:)Selammm
Bugun yeni tartıma gectim 100gr fazla cıktım ama olsunn
hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ılerıde uzulecegın bı karar almassın ama sadece sunu soyleyebılırım denenmıs bır daha denenmez huylu huyundan vazgeçmez kendınden odun asla verme senı yıpratmasına ızın verme çocukların ıcın dımdık ayakta durman lazım hem kaynın kv ve kp yanında destekcınmıs ne güzel yalnız degılsın tekrar soyluyorum sana yıne mutsuzluk yasatıcagını hıssedıyorsan asla ve asla affetme derım ben tabı son karar senın canım benım umarım mutlu günler senı beklıyordurBen geldimmm yine, dün anlattigim mevzularla ilgili bugun dananin kuyruğu kopacak bu arada sabah 72.8kgçiktim.Pazartesiye kadar hedefim 72.0kg altina düşmek ya nasip.
Ohh ne güzel bnde yürüyüşe başlayacak cesaret yok çok soğuk havalar
Ah ne güzel izmir güzel memleket inşallah bi gün gidicem oralaraİzmir'e bahar geldi bile:))
Amin canm inşallah artik mutlu olmak istiyrum mutsuz olacaksam zaten hiç gelmesin.Bunlarin hepsini konuştum onunla inşaallah hayal kirikligi olmazhakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ılerıde uzulecegın bı karar almassın ama sadece sunu soyleyebılırım denenmıs bır daha denenmez huylu huyundan vazgeçmez kendınden odun asla verme senı yıpratmasına ızın verme çocukların ıcın dımdık ayakta durman lazım hem kaynın kv ve kp yanında destekcınmıs ne güzel yalnız degılsın tekrar soyluyorum sana yıne mutsuzluk yasatıcagını hıssedıyorsan asla ve asla affetme derım ben tabı son karar senın canım benım umarım mutlu günler senı beklıyordur
Ya bu çok güzel bişey. Meyve yiyemeyen, ara öğün yapamayan Karataycılar için böyle fotoğraflar koymayalım rica ediyorumara ögunum: Yogurt, keten tohumu, müsli ve muz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?