Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi akşamlar herkese:) Ben akşam tavuk dürüm yedim dışardaydım. Çorba da içtim yanında. Sonra pişman olup eve yürüyerek döndüm umarım biraz telafi edebilmişimdir. Gelince yeşil çay içtim. Bu gidişle bu hafta hiç veremicem gibime geliyor

Evet cok ufak duzenlemeler kaldi:) bende yarin yeniden duzenli beslenmeye geciyorum iki gundur yemek yerine sacma sapan seylerle doldurdum karnimi uzun bi sure kacamak yapmam heralde:)
Kaçamak yok yok kaçamak. Ben kuru incir yedim nasıl pişman oldum. Diyet yapmadan önce en masum yiyeceğim oydu. Oo kadar inandım ki kg vereceğime geçen akşam heyecandan uyuyamadım. İnanmak böyle bişey galiba :))
Hadi ödevinde son rötuşları da tamamla da bitsin artık bu çile :))

Berna_64 ay cok guzel bisey gerçekten bu inancini takdir ettim:))) cok istikrarli gidiyosun umarim gercekten hedefine ulasirsin:))))

Günaydin bayanlar 2 gündür neler çekiyorum bir bilseniz bu yüzden pek paylaşimda bulunamiyorum.İşimle eşimle patronla herkezle ilgili ciddi problemlerim var.ruh halim berbat olsada sabahtan enazindan gireyim diyorum ipin ucunu kaçirmamak lazim kahvaltim resimdeki gibi tostun yarisini yicem bu arada

Eklentiler

• IMG_20150308_081344.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar kacamaklar yaptim ama yaristan kopmaya niyetim yok kizlar !!!bufunku kahvaltim guzel bir peynirli cevizli yagsiz tuzsuz yesil salata 1 yumurta ve
1 bardak sut ara ogunde 1 elma ve yogurt aksam ise karnabahar haslama ve yine yogurt dusunuyorum bu kilolar gidecek o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…