Güzel gitmeye çalışıyo. Şimdi sporuma geçicem. Sen ödevini yapabildin miiIyi aksamlar kizlarrr
Nasil gidiyo:)))
Evet cok ufak duzenlemeler kaldi:) bende yarin yeniden duzenli beslenmeye geciyorum iki gundur yemek yerine sacma sapan seylerle doldurdum karnimi uzun bi sure kacamak yapmam heralde:)Güzel gitmeye çalışıyo. geciyorum sporuma geçicem. Sen ödevini yapabildin mii
withoutlove herkss oyle ya da boyle kacamak yaptı sayilir ödülü kim haketcek simdi pazartesi gunuu.
Kaçamak yok yok kaçamak. Ben kuru incir yedim nasıl pişman oldum. Diyet yapmadan önce en masum yiyeceğim oydu. Oo kadar inandım ki kg vereceğime geçen akşam heyecandan uyuyamadım. İnanmak böyle bişey galiba :))Evet cok ufak duzenlemeler kaldi:) bende yarin yeniden duzenli beslenmeye geciyorum iki gundur yemek yerine sacma sapan seylerle doldurdum karnimi uzun bi sure kacamak yapmam heralde:)
:)) Zor kilo verince istikrarlı olmak şart oluyor. Kolay verebilseydim bu kadar üstünde durmazdım. İnşallah inşallah hepimizz.Berna_64 ay cok guzel bisey gerçekten bu inancini takdir ettim:))) cok istikrarli gidiyosun umarim gercekten hedefine ulasirsin:))))
Bidaki pazartesi eksi gorursun:)Pazartesi tartıda + görücem kesiiiin
Berna_64 kac kilo verecegini merak ediyorum pazartesi günü:)
Hic sanmiyorum dunyalari yedim:/sonuca şaşırmiycam. Ben de herkesi merak ediyorum. Sen her şeye rağmen eksi 1500'den az değilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?