• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydinlar sabah kahvaltim resimdeki gibi peynir tuzsuz diyet.

Eklentiler

• IMG_20150307_094232.jpg
    IMG_20150307_094232.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın hayırlı sabahlar.
Bugünki kahvalt menümü bilmiyorum çünkü bir yakınımızda yapıcaz. Bbörek mörek varsa dokunmicam.
Neyse ki anlayşla karşılayacağını düşnüyorum çünkü geçen sene kendisi de Karatay yapmştı. :)

Merhaba kızlar, normalde hafta sonu 2 den önce uyanmam ama bugün 11 gibi kalkıp kahvaltımı yaptım :KK70: Domates, salatalık, lor peyniri, zeytin, kuru kayısı, yağsız süt, haşlanmış yumurta yedim. Birazdan da brokoli haşlıcam. Yanında da çorba ve yoğurt:KK53: Sonra giyinip starbucksa gidicem orda da en az kalorili kahveyi bulup içerim akşam yemeğini de büyük ihtimal dışarda yicez tavuklu salata yemeyi düşünyorum.:KK28:

7 Mart

Kahvaltı
Domates-Salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
4 Zeytin

Akşam
1 dilim su böreği

Akşam acıkırsam yoğurt ya da süt içerim.

Su: 3 litre
Spor: 3 mile leslie

Sporda ilk gunumdu toplamda 400kalori yaktim sadece kosu bandi bisikletler ve crousla calistim .. oglen birsey yiyememistim yemekten sonra iki litte su icecegim

3 ayd8r diyetteyim tam 14 kilo verdim ama şu 2 saattir dünyaları yedim frenleyemiyorum kendimi patlıcam artık o kadar çok şey yedim ki modem bulanıyor

lorinemamaost: 39819881 .!.:
canim neler yedin once onu soyle uzun suredir diyettesin olur boyle durumlar
Cips çok değil ama,4 kare bitter,kek kocaman bi paket,peynir bir sürü,meyve suyu 3 bardak,çilek,elma,koca bir armut ayy şuan çok kötüyüm gidip kusmayamı çalışsam

Cips çok değil ama,4 kare bitter,kek kocaman bi paket,peynir bir sürü,meyve suyu 3 bardak,çilek,elma,koca bir armut ayy şuan çok kötüyüm gidip kusmayamı çalışsam

Kusmada sindirmeye calis yesil cay filan ic uzan biraz kendine gel canim ...
sonrada biraz spor yaparsin oldu bir kere telafisini yaparsin

Back