Kizzzz ne kahri sacmalama uzulmede uc ayda ilk kez olmus telafi edersin yesil cay ic kendine gelirsun birazda olsaAllah kahretsin beni ilk defa oldu cok üzgünüm 3 aydır hiç böyle olmadım midemde acayip kötü offff
Allah kahretsin beni ilk defa oldu cok üzgünüm 3 aydır hiç böyle olmadım midemde acayip kötü offff
Yaptım şuan içiyorum telafi edermiyim senceKizzzz ne kahri sacmalama uzulmede uc ayda ilk kez olmus telafi edersin yesil cay ic kendine gelirsun birazda olsa
Yaptım şuan içiyorum telafi edermiyim sence
Tartı günüm cuma ben bile inanamadım nasıl olduda bu kadar kendimi kaybettim allahım yaa[/QUOTE][QUOTE="lorinem, post: 39820091, member: 35oldu da bTabikide edersinn canim sen 14kilo vermissin benden daha iyi bilirsin pisman oldun evet ama zevkinede vardin ... 3 ayda bir boyle olursa normal karsilarim ben ...
ama sakin yarin tartilma morelin bozulur .. yarini siki tut .. p.tesi sabah tartil
Tartı günüm cuma ben bile inanamadım nasıl olduda bu kadar kendimi kaybettim allahım yaa
Ben cuma diye biliyorum[/QUOTE]Bu gece geç yatiyim bool spor yapiyim dimi yazık olan vücuduma oldu
Kiz burdada pazartesi degilmi ? : )
Arada banada olur boyle sen gene iyi uc ay sabredip yememissin abur cubur masallah
[QUOBN Estağfurullah asıl bana tuuuoBN : 39820199, member: 351411"]Ben cuma diye biliyorum
Dediğim gibi börekler vardı ama bu kız dokunmadı ile. Bugünki menüm biraz karışık. Midem de karışık...Günaydın hayırlı sabahlar.
Bugünki kahvalt menümü bilmiyorum çünkü bir yakınımızda yapıcaz. Bbörek mörek varsa dokunmicam.
Neyse ki anlayşla karşılayacağını düşnüyorum çünkü geçen sene kendisi de Karatay yapmştı. :)
3 ayd8r diyetteyim tam 14 kilo verdim ama şu 2 saattir dünyaları yedim frenleyemiyorum kendimi patlıcam artık o kadar çok şey yedim ki modem bulanıyor
Canım hiç takılma bi gün içinde dünyayı yesen de o kilolar hep geri gelmez. Ama kendimizi kontrol edelim. Düşünmeye zaman ayıralım. Ah otokontrolü tam sağlayabilsek.Allah kahretsin beni ilk defa oldu cok üzgünüm 3 aydır hiç böyle olmadım midemde acayip kötü offff
Ahh ahh suan ne kötü mide ağrılarım var bayılıcam artıkCanım hiç takılma bi gün içinde dünyayı yesen de o kilolar hep geri gelmez. Ama kendimizi kontrol edelim. Düşünmeye zaman ayıralım. Ah otokontrolü tam sağlayabilsek.
Ahh ahh suan ne kötü mide ağrılarım var bayılıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?