Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Allah kahretsin beni ilk defa oldu cok üzgünüm 3 aydır hiç böyle olmadım midemde acayip kötü offff

Saat daha erken telafi etmeye çalış sakın kusmaya çalışma. Arada olur böyle sıkma canını hiç olmamış gibi davran ve yarın sabah aynı şekilde devam et diyetine akşam da evde spor yap

[QUOsağol caitmodem kendineove, post: 39yapı, member: 615721"]Saat daha erken telafi etmeye çalış sakın kusmaya çalışma. Arada olur böyle sıkma canını hiç olmamış gibi davran ve yarın sabah aynı şekilde devam et diyetine akşam da evde spor yap [/QUOTE]
Çok sagol cnm midem kendine gelsin spor yapıcam çok teşekkürler

Yaptım şuan içiyorum telafi edermiyim sence

Tabikide edersinn canim sen 14kilo vermissin benden daha iyi bilirsin pisman oldun evet ama zevkinede vardin ... 3 ayda bir boyle olursa normal karsilarim ben ...
ama sakin yarin tartilma morelin bozulur .. yarini siki tut .. p.tesi sabah tartil

[QUOTE="lorinem, post: 39820091, member: 35oldu da bTabikide edersinn canim sen 14kilo vermissin benden daha iyi bilirsin pisman oldun evet ama zevkinede vardin ... 3 ayda bir boyle olursa normal karsilarim ben ...
ama sakin yarin tartilma morelin bozulur .. yarini siki tut .. p.tesi sabah tartil[/QUOTE]
Tartı günüm cuma ben bile inanamadım nasıl olduda bu kadar kendimi kaybettim allahım yaa

Tartı günüm cuma ben bile inanamadım nasıl olduda bu kadar kendimi kaybettim allahım yaa[/QUOTE]

Kiz burdada pazartesi degilmi ? : )

Arada banada olur boyle sen gene iyi uc ay sabredip yememissin abur cubur masallah

Bu gece geç yatiyim bool spor yapiyim dimi yazık olan vücuduma oldu
Tartı günüm cuma ben bile inanamadım nasıl olduda bu kadar kendimi kaybettim allahım yaa

Arada banada olur boyle sen gene iyi uc ay sabredip yememissin abur cubur masallah[/QUOTE]
Ben cuma diye biliyorum

Bu gece geç yatiyim bool spor yapiyim dimi yazık olan vücuduma oldu

Arada banada olur boyle sen gene iyi uc ay sabredip yememissin abur cubur masallah
Ben cuma diye biliyorum[/QUOTE]

Aa cumami bende pazartesi diyebiliyordum tuuu bana o zaman

[QUOBN Estağfurullah asıl bana tuuuoBN : 39820199, member: 351411"]Ben cuma diye biliyorum[/QUOTE]

Aa cumami bende pazartesi diyebiliyordum tuuu bana o zaman [/QUOTE]
Yok bn estagfurullah asıl bana tuuu bn yanlış biliyormuşum

[QUOBN Estağfurullah asıl bana tuuuoBN : 39820199, member: 351411"]Ben cuma diye biliyorum

Aa cumami bende pazartesi diyebiliyordum tuuu bana o zaman [/QUOTE]
Yok bn estagfurullah asıl bana tuuu bn yanlış biliyormuşum[/QUOTE]

Ikimizede tuu olsun daha fazla uzulme canim pazartesiye kadsr eritirsin sen yediklerini bol su ve yesilcay ic

Sağol CNN ="lorinem, p. Et: 39820301, member: 351411"]Aa cumami bende pazartesi diyebiliyordum tuuu bana o zaman [/QUOTE]
Yok bn estagfurullah asıl bana tuuu bn yanlış biliyormuşum[/QUOTE]

Ikimizede tuu olsun daha fazla uzulme canim pazartesiye kadsr eritirsin sen yediklerini bol su ve yesilcay ic [/QUOTE]
Sagol cnm çok teşekkür ederim dediklerini yapıyorum sağol çok sağol

Dediğim gibi börekler vardı ama bu kız dokunmadı ile. Bugünki menüm biraz karışık. Midem de karışık...
06:00 - 1 yeşil elma

11:00 - 2 kuru incir, 1 kuru kayısı, 15 badem

12:30 - Yarım yumurta haşlanmışu, 2 dilim domates, 4 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 kaşık menemen, 10 zeytin

14:45 - 1 Muz

18:00 - 2 yumurtayla kıymalı omlet, 1 dilim peynir, 9 zeytin, 1 kaşık kaymak

3 ayd8r diyetteyim tam 14 kilo verdim ama şu 2 saattir dünyaları yedim frenleyemiyorum kendimi patlıcam artık o kadar çok şey yedim ki modem bulanıyor

Allah kahretsin beni ilk defa oldu cok üzgünüm 3 aydır hiç böyle olmadım midemde acayip kötü offff
Canım hiç takılma bi gün içinde dünyayı yesen de o kilolar hep geri gelmez. Ama kendimizi kontrol edelim. Düşünmeye zaman ayıralım. Ah otokontrolü tam sağlayabilsek.

Kızlaarr, selammmmm :)

Ben bu hafta hiç dikkat edemedim :/
+ ile geleceğim sanırım karşınızaaaa

İyi akşamlar kızlar bugün çok uğramadım bu başlığa sanki

Merhaba kizlar ya benregl donemime girdim heralde bir siskinlik bir siskinlikanlatamam of olsamda kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…