Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Merhaba ben bi kac gündür bunu deniyorum, ara ögünlerde, ve mütis tok tutuyor (güzel tuvaletede cikariyor ) :

6 yemek kasigi yogurt (sade), 3 yemek kasigi keten tohumu, istege göre tatlandirmak icin 1-2 cay kasigi recel

Merhaba ben bi kac gündür bunu deniyorum, ara ögünlerde, ve mütis tok tutuyor (güzel tuvaletede cikariyor ) :

6 yemek kasigi yogurt (sade), 3 yemek kasigi keten tohumu, istege göre tatlandirmak icin 1-2 cay kasigi recel

Reçel olmamıski amaaaa sırf sekerr

Reçel olmamıski amaaaa sırf sekerr

sadece cokcok Tatli bisey istiyorsa canim recelli yapiyorum, sade yogurtlu biraz tuhaf geliyo tohumlarin tadi :) ama kuru meyveli de güzel veya tarcinlida denedim, oda fena degil, yani istege bagli :) ama bence yine bu recelli yogurt diger abur cuburlardan daha iyidir :) yani illllllllaaaa caniniz cok cok Tatli bisey istiyorsa böyle de olur :)

Merhaba iyi akşamlar hanımlar :) bugün biraz aç bıraktım kendimi bu yüzden akşam saldırdım diyebilirim allahtan menüde kızarmış tavuk vardı da göğüs kısmı kuru olduğu için çok yiyemedim. Neyse bugunku menüm,

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği, küçük bir parça süzme peynir,4 yeşil zeytin, domates ve salatalık, şekersiz çay

Öğle : erkek arkadaşımla bir çay bahçesine gittik o tost yedi ben de yanımda 1 paket çubuk kraker vardı sade olandan ondan yedim çayla beraber

Akşam : 5 kaşık pirinç pilavı(pilavı ben yaptım çok az yağ koydum), 1 bardak light yoğurt ile yapılmış ayran ve 1 kızarmış tavuk butu yanında azıcık da göğüs kısmından aldım, domates ve salatalık

Tıka basa duydum şükür bugün çok yürüyüş yaptık bir de en kısa zamanda leslie yapacağım hatta bu akşam bile bakmayı düşünüyorum :)

İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menumu yazmasam daha iyi cunku kac gundur yattigim icin biriken islerimi hallettim anlayacaginiz tum gun disaridaydim ve disarida yedim
Bugunu unutup yarin tam gaz devam, tam iyilesememis olsam da :/

Kizlar dun ben aksam yemeginde cozzuttum :$ komsum okul cikisi cagirmisti tabaklarida onceden hazirlamis 1 dilim peynirli borek lahana sarma ve 2 kucuk tuzlu kurabiye saat 5.30 da yedim ama oyle bir agirlik coktu ki midemin acisindan ne yapicam bilemedim kizlar cok uzgunum :-(

gunaydın kızlar keyifler nasıl ben bomba gibiyim spora bugunbaslıyorum : )

ozonla zayıflamada var salonda seansı bıraz malıyetlı fakat ılk seansa ucretsız gırıcem her seansta 500 gram kadar verdırıyor bugun detaylı konusucaz salonun ısletmecısıyle..

bu arada sabah hıbıskus cayımı ıctım

kahvaltım :

yagsız tost domates tek sekerlı cay

sımdıde yesıl cay ıcıcım

etrafımızdakı gızlı guclerın oyununa gelmıyelım =)

şaka bır yanada ınsan gerıde cevıremıyor ayıp olur dıye olan bıze oluyor ..

dun olan olmus artık sana bu hafta kacamak yasak o halde

İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menumu yazmasam daha iyi cunku kac gundur yattigim icin biriken islerimi hallettim anlayacaginiz tum gun disaridaydim ve disarida yedim
Bugunu unutup yarin tam gaz devam, tam iyilesememis olsam da :/

sağlıga dıkkat canım salgın var bu ara fena carpıyor ınsanı .. bugun sıfırdan baslaman dılegımle sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…