• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydin bayanlar kahvaltim resimdeki gibi patatesi gormeyin 4 kisilik kahvalti hazirliyrum kaynana kayinpeder ben ve kizim.

Eklentiler

• IMG_20150306_080802.jpg
    IMG_20150306_080802.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 52
withoutlove withoutlove canım senin bi önceki sabah neden aynı çıktığını buldum sanırım. akşam bi tek çorba içmişsin acıkırsam yoğıurt yerim demişsin. o yüzden bence çünkü az yemek bünyeye baskı yapıyo olmadık yere yağ depolatıyo. öğünlerini biraz daha düzene sokman lazım ne kadar meşgul olursan ol bu yeme işini nefes almak gibi rutin bi şey haline getirmen lazım şu sabah kahvaltıların mesela düzensiz, sağlam bi kahvaltıyla başlamayan bir gün, yarım metabolizmayla başlamış bir gün demektir yani çok hızlı çalışmasını bekleyemezsin. bak ben 8deki servisime yetişeyim diye 6 buçukta kalkıyorum ki rahat rahat kahvaltımı yapayım:)

Kalori hesabı yapçam ben en azından az yemediğimden emin olmak istiyorum sence günlük kaç kalori almam gerekiyor? 1000?1250? 1500? Ona göre bir rakam belirleyip ona göre yesem daha iyi olacak sanırım yoksa farkında olmadan az yiyorum galiba. Bu sabah kalktım domates, salatalık, lor peyniri, çay, zeytin, 1 dilim ekmek ve gün kurusu kayısı yedim. Sağlam kahvaltı oldu :KK76:

Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde

Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde
Evet mailler kontrol edilir. İyi yapmışsın :)

Günaydın hanımlar. Menümü bildirip kaçıyorum :)
11:30 - 2 yumurtayla yapılmış peynirli omlet, 1 kaşık kaymak, birkaç badem fındık günkurusu, 15 zeytin, marul, 1 elma

17:00 - 1 kepçe mercimek çorbası, 3 tane içli köfte

Günaysss ballarımmm
Hastalıktan kaldıramadım totoyu daha yeni uyandım:KK53:
Bugun 2 öğün yada 1 öğün+atıstırma yaparım belkim.
Şimdi kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum
asevilay asevilay kız o patateslere agzımın suyu aktı valla:KK48:

Kalori hesabı yapçam ben en azından az yemediğimden emin olmak istiyorum sence günlük kaç kalori almam gerekiyor? 1000?1250? 1500? Ona göre bir rakam belirleyip ona göre yesem daha iyi olacak sanırım yoksa farkında olmadan az yiyorum galiba. Bu sabah kalktım domates, salatalık, lor peyniri, çay, zeytin, 1 dilim ekmek ve gün kurusu kayısı yedim. Sağlam kahvaltı oldu :KK76:
1500u gecme canim ama kalori kadar yag ve karbonhidrat orani da onemli

Evelynn Evelynn
Kahvaltiyi erken yaptigimdan gun icinde yakarim hesabi biraz yedim bende diyete uygun degil ama artik affedin beni.
Bugun bol bol su, bir nescafe sütlü köpüklü :)
Gün icinde bol salata ve yogurt tüketicem birde yogurt akşamdan göbek eritiyor

Kizlar ben bugun menu bildirimi yapmicam cunku cok sagliksiz beslenmek zorunda kaldim. Saat 8den beri odevle ugrasiyorum aralarda atistiriyorum. Bu ödevi teslim eder etmez sıkı sporla gelcem 2-3gune:)

Günaydın hanımlar. Menümü bildirip kaçıyorum :)
11:30 - 2 yumurtayla yapılmış peynirli omlet, 1 kaşık kaymak, birkaç badem fındık günkurusu, 15 zeytin, marul, 1 elma

17:00 - 1 kepçe mercimek çorbası, 3 tane içli köfte

kız tuz komasına gircen 15 zeytinle=)

Kizlar ben bugun menu bildirimi yapmicam cunku cok sagliksiz beslenmek zorunda kaldim. Saat 8den beri odevle ugrasiyorum aralarda atistiriyorum. Bu ödevi teslim eder etmez sıkı sporla gelcem 2-3gune:)
keşke kaçamak için pazartesiyi bekleseydin canimcim ama olsun pazartesi ben birinci olcam galiba kaçamak hakki benim olacaaakkk hehehhhee

Pazartesi odul gunuuu. Sakin bozmayin kizlaarr:)))
Bu odev benim butun motivemo ve enerjimi sifirladi ama pazartesi en gec sali yuzde yuz olup gelcem merak etmeyinn:))

Arada olur öyle sıkma canını:) Sonraki günlerde telafi edersin. Yağ fazla almıyorum sadece sebze yemeklerinde biraz zeytinyağı oluyor onun haricinde süt ürünlerinde de yağsız olanları alıyorum hep. Benim bazen 600-700 kaloride kalıyor günlük olarak bu da çok az sanırım. Bugün daha çok yemeye çalışçam :KK70:

selam kızlar ıslerden dolayı gıremıyorum pek fazla haftaya ınsallah vaktımın cogunu sıze ayırıcam ...

menulerımıde duzenlı foto halında paylasıcam opuyorum sımdılık kolayh gelsın hepımıze

Back