aman sakin bizi buralarda yalniz birakma cabuk gelT tatlitambak ol taniki canimm:))
2 21 deniz asmen bu iki uc gun hic bişeye vaktim olmayacakama sonra hergunnn tempolu yuruyusle geliyorum:)
withoutlove canım senin bi önceki sabah neden aynı çıktığını buldum sanırım. akşam bi tek çorba içmişsin acıkırsam yoğıurt yerim demişsin. o yüzden bence çünkü az yemek bünyeye baskı yapıyo olmadık yere yağ depolatıyo. öğünlerini biraz daha düzene sokman lazım ne kadar meşgul olursan ol bu yeme işini nefes almak gibi rutin bi şey haline getirmen lazım şu sabah kahvaltıların mesela düzensiz, sağlam bi kahvaltıyla başlamayan bir gün, yarım metabolizmayla başlamış bir gün demektir yani çok hızlı çalışmasını bekleyemezsin. bak ben 8deki servisime yetişeyim diye 6 buçukta kalkıyorum ki rahat rahat kahvaltımı yapayım:)
Evet mailler kontrol edilir. İyi yapmışsın :)Tekrar slm=)
İş yeri mailiyle açmıştım hesabı .Siteden bildirim maili geliyor sürekli ayarladan kapattım ama geliyor.hesabı değiştirmeyi denedim mail değiştiremedim onaylanmadı üyelik bir türlü:S
Bende yeniden kişisel mailimle açtım hesap.
İş yeri mailleri takip ediliyodur sanırım emin değilim ama rezil olmayım birde
1500u gecme canim ama kalori kadar yag ve karbonhidrat orani da onemliKalori hesabı yapçam ben en azından az yemediğimden emin olmak istiyorum sence günlük kaç kalori almam gerekiyor? 1000?1250? 1500? Ona göre bir rakam belirleyip ona göre yesem daha iyi olacak sanırım yoksa farkında olmadan az yiyorum galiba. Bu sabah kalktım domates, salatalık, lor peyniri, çay, zeytin, 1 dilim ekmek ve gün kurusu kayısı yedim. Sağlam kahvaltı oldu
Günaydın hanımlar. Menümü bildirip kaçıyorum :)
11:30 - 2 yumurtayla yapılmış peynirli omlet, 1 kaşık kaymak, birkaç badem fındık günkurusu, 15 zeytin, marul, 1 elma
17:00 - 1 kepçe mercimek çorbası, 3 tane içli köfte
keşke kaçamak için pazartesiyi bekleseydin canimcim ama olsun pazartesi ben birinci olcam galiba kaçamak hakki benim olacaaakkk hehehhheeKizlar ben bugun menu bildirimi yapmicam cunku cok sagliksiz beslenmek zorunda kaldim. Saat 8den beri odevle ugrasiyorum aralarda atistiriyorum. Bu ödevi teslim eder etmez sıkı sporla gelcem 2-3gune:)
Kizlar ben bugun menu bildirimi yapmicam cunku cok sagliksiz beslenmek zorunda kaldim. Saat 8den beri odevle ugrasiyorum aralarda atistiriyorum. Bu ödevi teslim eder etmez sıkı sporla gelcem 2-3gune:)
Maalesef canim pazartesi yeniden duzelcme artik. :)keşke kaçamak için pazartesiyi bekleseydin canimcim ama olsun pazartesi ben birinci olcam galiba kaçamak hakki benim olacaaakkk hehehhhee
Suda yıkıyorum iyice :)kız tuz komasına gircen 15 zeytinle=)
Suda yıkıyorum iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?