• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Boyu 165 kilometre 2 gün önce 86 çıkıyordu 2 gün dikkat edince hemen 85 i gördüm evde olağanüstü hal var eşime de uyguluyorum en azından tek değilim pazartesi günü nu merak ediyorum

selam boyum 165 kilom bugün itibariyle 85 sabah korn fileksli kahvaltı saat 10 gibi yaptım öğleden sonra 2 bucuk gibi de bir domatesli dost yedim birde kabak dolması akşama da sadece sebze yemeği ve salata var :) haımlar ben pazar tesi başladığımda 86 yı görmüştüm çok üzüldüm kendimden aynada gördüklerimden utandım ama hem sizlerin yazdıklarınız hem aynada gördüklerim bu işe bir dur demem gerektiğini fark ettrdi. yeterrrrr hepimiz için artık bol alışverişli günler geri gelsin 2 günde bir kilo gitti ve sadecebaşlangıç azmettim hepinize şimdiden teşekkürler

selam boyum 165 kilom bugün itibariyle 85 sabah korn fileksli kahvaltı saat 10 gibi yaptım öğleden sonra 2 bucuk gibi de bir domatesli dost yedim birde kabak dolması akşama da sadece sebze yemeği ve salata var :) haımlar ben pazar tesi başladığımda 86 yı görmüştüm çok üzüldüm kendimden aynada gördüklerimden utandım ama hem sizlerin yazdıklarınız hem aynada gördüklerim bu işe bir dur demem gerektiğini fark ettrdi. yeterrrrr hepimiz için artık bol alışverişli günler geri gelsin 2 günde bir kilo gitti ve sadecebaşlangıç azmettim hepinize şimdiden teşekkürler

Gider canım gider hiç merak etme ben 15 gün önce neredeyse 87 yi görüyordum şimdi de 83lerdeyim bakalım ilk amacım şu 8li rakamlardan kurtulmak. Daha önce 73 e kadar inmiştim kendi çabalarımla ama dikkat etmeyince sonradan geri aldım yani istedin mi başarıyorsun. Sadece pes etmemek gerekiyor bir günde almadık bu kiloları zamanla vericez 3-4 ay verdim ben kendime bu yazı da şişman geçirmek istemiyorum :KK12:

Hayırlısı canım ya ben kopeklerı severımde kedılerı sevemıyorum ..

bızım sulalede kecıorende gazınoda osmanlı pazarının oralarda ... bırte tepelere yenı bınaalar yapıldı oradalar = ) balgat vs dolu bızım

Aaa neden sevmiyosun kedileriiii bu topiğin yarısı kedili buarada avatarlara bakarsan:KK53::KK53:

Benim kayınvalidem gazinoda oturuyor oyuzden cok gitmiyorum oraya:KK48: ama bende yakınım oralara

bugün kahvaltıda ki ekmek dilimi mi 1 e dusurdum .. biraz yumurta yarım dilim peynir yarım yemek kaşığı cikolata ve şekersiz çay :-) ya bide ben her gün tartiliyorum sabah akşam muhakkak . sabahları 61 lerde oluyorum akşamları 62 ye cikiyorum size paylastigim zaman akşam tartilmistim 62.4 dü dün akşam 62.2 bir gün de 200 gr gitmiş :-) :-) :-)
canım sabah kı tartıldığın sonuç doğrusu aksam en az 1 kılo + cıkıyoruz:KK19:

Kahvaltımı 12:00'de yapmıştım. Akşam yemeğimi de 17:00'de yedim. Buhünki defteri de kapattık böylece
1 tabak kurufasulye
1 tabak salata
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Pek bi güzel ve besleyici olan mercimekli bulgur pilavımın tarifini paylaşmak istiyorum :)

Malzemeler:
1 su bardağı yeşil mercimek
1,5 su bardağı bulgur
1 kaşık salça
1 büyük soğan
2 kaşık tereyağ
2 kaşık zeytinyağı
Tuz
Su

Yapılışı:
Mercimekleri kaynadıktan sonra 10 dk haşlayın. Ayrı tencerede yağla soğanı salçayı kavurun. Bulguru yıkayıp ekleyin. Bulguru da kavurduktan sonra haşlanmış mercimeği suyu ile ekleyin. Tuzunu katıp üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte pişirin.

image.jpg

Hepinize iyi akşamlar kızlarrr şimdiden. Akşam bakamıyorum buraya yarın sabah yazarım işe gelince :KK25: Amannnn kaçamak yapmayınnnnn sakın bugün de böyle bitsin zayıf olcağımız günleri hayal edinnn pes etmeyin. Yarın görüşürüzz:KK60:

Tamam yarin eklerim o zaman listeye:)

Canım 3 aydır annemlerde kalıyordum eve döndüm kayınvalidem gelince
Tartı annemlerde kalmış ne zamandır ilgilenmiyorum kendisiyle malum....
Annemlerde silivriye gitceklerdi bugün bi hafta yoklar :((( Tam başlıcam derken bu kötü oldu benim için
Eğer gitmedilerse akşam eşimle gidicem alıcam tartımı

hosgeldın kızzzzz :KK66:

Hoşbulduk loriş ;)

sabah kahvaltısını saat 12 gibi yaptım. 2 dilim kepek ekmeği, 2 çay bardağı çay içtim, 4-5 yeşil zeytin, biraz da peynir yedim okula acele gitmem gerekiyordu. karnım acıkınca ağzıma 1 avuç beyaz leblebi attım üstüne de su içtim şu anlık tok tuttu birazdan akşam yemeği yiyeceğim saat 8i geçirmemeye çalışacağım yoğun bir gündü :(

Nickimi değiştirdim ismimle rahatça hitap edin diye :)
Sevgicim tablodan değiştir istersen müsait zamanında.

Öğle yemeğinde yiyebileceğim pek bir şey yoktu mantı vardı :cry: Ama yemedim tabi ki bir kase çorba içtim bir de mecbur 3-4 kaşık arpa şehriye pilavı yedim + yoğurt.
tebrik ederim canıımm mantıya dayanmışsın:))

Merhaba kizlaar :)
Cok hastayim, dun menumu yazamadim, butun gun yattigim icin.

Kahvalti 9:30
1 dilim ekmek
Yarim pogaca
1 kk peynir
2 dilim salatalik
1 kucuk parca yesil biber
1 dilim havuc
8-10 zeytin
1 fincan sekersiz cay

Ogle 12:30
1portakal

Ara
1 fincan kis cayi

Aksam 19:00
Yarim kase sebze corbasi
1 porsiyon tavuk-patates yemegi
2 yemek kasigi pilav

Ara
1 fincan kis cayi
1 yesil elma

Menum bu sekildeydi, ogleden aksama kadar yattigim icin bir sey yemek istemedim cay ictim sadece. Neyse ki bugun atesim dustu daha iyiyim. :)
geçmiş olsun tatlım hasta olmana rağmen iyi bir menü :)
Aranıza katılmak için geç mi kaldım?
hoşgeldin canım:)

bu sabah kolayı teğet geçtim... markette elime aldım aldım bıraktım :) hani aferin yok mu bana.....

sular içiliyor mu huuu.....
tabiki aferin vaarrr:))) çok zararlı birşeyden vazgeçmişsin:)

ahh cok güzel bir motivasyon kaynagi! Bende katilabilirmiyim?:KK9: yoksa gecmi kaldim :cry:
hoşgeldinnn:)) boyunu ve kilonu msj olarak atman yeterli

Çok yoğun ve stresli günler geçiriyorum işyerinde hadi bakalım pazartesiye kadar böyle devam edecek inş yemeğe saldırmam bu stres yüzünden :mad:
sakın sakın bakk bu kadar iradeli davranmışkennn

Pek bi güzel ve besleyici olan mercimekli bulgur pilavımın tarifini paylaşmak istiyorum :)

Malzemeler:
1 su bardağı yeşil mercimek
1,5 su bardağı bulgur
1 kaşık salça
1 büyük soğan
2 kaşık tereyağ
2 kaşık zeytinyağı
Tuz
Su

Yapılışı:
Mercimekleri kaynadıktan sonra 10 dk haşlayın. Ayrı tencerede yağla soğanı salçayı kavurun. Bulguru yıkayıp ekleyin. Bulguru da kavurduktan sonra haşlanmış mercimeği suyu ile ekleyin. Tuzunu katıp üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte pişirin.

Eki Görüntüle 1440805
ooo hamarat kızımız iş başında:) bende bayılırımmmm mercimekli bulgur pilavına:)

Canım 3 aydır annemlerde kalıyordum eve döndüm kayınvalidem gelince
Tartı annemlerde kalmış ne zamandır ilgilenmiyorum kendisiyle malum....
Annemlerde silivriye gitceklerdi bugün bi hafta yoklar :KK43:(( Tam başlıcam derken bu kötü oldu benim için
Eğer gitmedilerse akşam eşimle gidicem alıcam tartımı

Hoşbulduk loriş :KK66:
sorun değil canım sen şimdiden başla tabloya 1 hafta sonra eklerim en azından başllangıç kilon daha az olur iyi yönden düşünmek lazım:))

sabah kahvaltısını saat 12 gibi yaptım. 2 dilim kepek ekmeği, 2 çay bardağı çay içtim, 4-5 yeşil zeytin, biraz da peynir yedim okula acele gitmem gerekiyordu. karnım acıkınca ağzıma 1 avuç beyaz leblebi attım üstüne de su içtim şu anlık tok tuttu birazdan akşam yemeği yiyeceğim saat 8i geçirmemeye çalışacağım yoğun bir gündü :KK43:
canım biraz daha erken kalkarsan herşey rayına oturur:)

ben bugün kahvaltıdan sonra tozuttum kızlar akşam aperatif bişeyler yedim biraz kaçamak gibi oldu ama telafi de ettim 1 buçuk saat yürüyüş yaptım vücuduma çöp poşeti sarıp. bir de 30 dk jillian ile 30 dk leslie yapcam.
ama bu olmadı tabi 9 gündür iradeli davranmışken. o yüzden eğer ilk 3 e girersem ödül hakkımı 4. kişiye vericem ve ödül yapmıcam.
çünkü neydiii ödülün hakkını vermek için kaçamak yapmıyodukkk

Kizlar herkese iyi aksamlar aksam yemeginde 4 adet kurutma biber dolmasi yedim kurutma oldugu icin ici cok azdi belirteyim :$ yaninada bir bardak ayran ictim ama ne olur ne olmaz diyerek ,1 saat spor yaptimB-)

Back