Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Aranıza katılmak için geç mi kaldım?

yok canım tamda zamanı suanda =)
Bebişimiz yok ama kedi köpek var onlarda benim bebeklerim
Keçiörendeyiz canm burdan kimle tanstysam hepsi ya dikmen ya batıkentte annendemi öyle?

Hayırlısı canım ya ben kopeklerı severımde kedılerı sevemıyorum ..

bızım sulalede kecıorende gazınoda osmanlı pazarının oralarda ... bırte tepelere yenı bınaalar yapıldı oradalar = ) balgat vs dolu bızım

bu sabah kolayı teğet geçtim... markette elime aldım aldım bıraktım :) hani aferin yok mu bana.....

sular içiliyor mu huuu.....

ıcılıyor kolayı bırakmak anlık bır durum canım sevıyor musun bılmıyorum ben bagımlıydım suanda ayda yılda bır ıcıyorum hıcte aramıyorum

ıcılıyor kolayı bırakmak anlık bır durum canım sevıyor musun bılmıyorum ben bagımlıydım suanda ayda yılda bır ıcıyorum hıcte aramıyorum

bende bağımlıyım malesef.... ahhh ahhh benim evden çıkan boş kola şişelerini satsaydım şimdiye zengin olmuştum o derece yani.... su içmem çay bilmem kolasız gün geçirmem :)) ama bayadır midesel problemlerim var. bir de çevremdekiler çok tepki verir oldu kilomu kolaya bağladılar hep br bıraksaymışım şunu ne zayıflarmışım bilmem ne kınadılar beni onlardan korkuma içemiyorum :)) içersemde gizli gizli içiyorum :)) ama içmemem lazım... bu gün kendi irademle almadım yerine sade soda aldım kandırdıım kendimi :))

ben ılk kolayı kestıgımde yaz ayıydı bırde dusun : ) fakat cok hararetlendıgımde gazoz ıcıyordum portakallı ya da yedıgın fılan oyle oyle hepsını bıraktım canımm zor degıl bırakırsın

yüz elli kere bırakıp gene başladım artık kendim bile inanmıyorum.... ve artık içmiyorum ki diyemiyorum insanalara :)) hayırlısı... sodaya döndüreyim diyorum soda ayran elimi ona alıştırayım bari.... ayranda güzel miss.....

bu gün hava aydınlık yürüyüş yapabilirim akşama inş.

=) hadı bakalım evet ıstanbulda hava cok guzel sen neredensın = )

Ben de çok kola içerdim 15 gün öncesine kadar ama 15 gündür hiç içmedim unutuyorsun bir süre sonra da içemiyorsun zaten şekerli gibi geliyor tadı canım sabrettttt tut kendini ayran iç onun yerine ayrana alıştım ben çok da sevdim yemeklerin yanında

Çok yoğun ve stresli günler geçiriyorum işyerinde hadi bakalım pazartesiye kadar böyle devam edecek inş yemeğe saldırmam bu stres yüzünden

no yemek noooo.........

bursa :)

deniyorum bakalım inş.

Kızzzzz naptın sen de benim gibi geri kilo almışsın ben seni en son 77 hatırlıyorum ben de 78 tim. Maşallah şimdi ikimizde gramı gramına aynıyızz İlk hedef o zaman yine 77-78 olsun kurtulalım şu 80lerden

Sabah kahvaltim
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Limonlu maydanoz
1 yumurta
1 cay kasigi kadar tereyagi
1 zeytin pek sevmem de siyah zeytini o yuzden yiyemedim canlarim aksama gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…