• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Merhaba kizlaar :)
Cok hastayim, dun menumu yazamadim, butun gun yattigim icin.

Kahvalti 9:30
1 dilim ekmek
Yarim pogaca
1 kk peynir
2 dilim salatalik
1 kucuk parca yesil biber
1 dilim havuc
8-10 zeytin
1 fincan sekersiz cay

Ogle 12:30
1portakal

Ara
1 fincan kis cayi

Aksam 19:00
Yarim kase sebze corbasi
1 porsiyon tavuk-patates yemegi
2 yemek kasigi pilav

Ara
1 fincan kis cayi
1 yesil elma

Menum bu sekildeydi, ogleden aksama kadar yattigim icin bir sey yemek istemedim cay ictim sadece. Neyse ki bugun atesim dustu daha iyiyim. :)

evet cızı olmadı fekat ben abur cuburun hat safhasını yasadıgım bır donemden cıktım sınav donemındeydım 28 şubatta son buldu yedıgım seylerın haddi hesabı yoktu yanı yavas yavas kesıyorum tatlıyı kestim komple cok sukur ekmegı fılanda ... ogle yemegımız gecıkınce atıverdım agzıma : (

sınan erdem spor kompleksıne gıdıcem ıstanbuldaysan bılırsın belkı nerede yasıyorsun canım nihal ben bu arada : )

bende yuzmeyı cok sevıyorummm ınsallah bu sefer guzel sonuclar alıcam stres atmakta cabası zayıflamayı eglencelı hale getırmeye calısıyorum ...

Anladım canım evet yavas yavas bırakmak daha dogru yoksa bunyede yokluk hissi olusuyor kendini tutup tutup birden saldırıveriyorsun:KK48:

özlem bende canm malesef ankarada yasıyorum yakında acıldı bitane aile yasam merkezi sözde basbakanla acılısını fln yaptılar nerdeyse 1 sene oldu ama hala bekletiyorlar kayıt mayıt diye oyalıyorlar
acılırsa ona baslıcam hem spor hem yüzme.

Gerçekten gümbür gümbür başlamışsın canım
Keşke benimde vaktim olsa spora gidebilsem oğlumda fırsat bulabilirsem yapıyorum evde bişeyler

evde yapılanda faydalı oluyor bende gecen yaz bırseyler yapmaya calıstım evde ıstıkrarlı olunca ıse yarıyor hergun 1 saat hoplasan zıplasanda faydasını goruyorsunn...

sınavımda hayırlısıyla olumlu sonuclanırsa kımse benı tutamaz :KK73:

Anladım canım evet yavas yavas bırakmak daha dogru yoksa bunyede yokluk hissi olusuyor kendini tutup tutup birden saldırıveriyorsun:KK48:

özlem bende canm malesef ankarada yasıyorum yakında acıldı bitane aile yasam merkezi sözde basbakanla acılısını fln yaptılar nerdeyse 1 sene oldu ama hala bekletiyorlar kayıt mayıt diye oyalıyorlar
acılırsa ona baslıcam hem spor hem yüzme.

memnun oldum canım ankaralımısın bende ankaralıyım =) ınsallah acılırsa baslarsın sende cok ıyı gelır emınım

memnun oldum canım ankaralımısın bende ankaralıyım =) ınsallah acılırsa baslarsın sende cok ıyı gelır emınım

Evet canm ankara:KK48: Sen okul içinmi istanbuldasın yoksa ailendemi orda yasıyor?
Yüzmeden güzel spor yok bana göree amaa denizsiz sehirde yasıyorum aksilik:KK53:

Merhaba kizlaar :)
Cok hastayim, dun menumu yazamadim, butun gun yattigim icin.

Kahvalti 9:30
1 dilim ekmek
Yarim pogaca
1 kk peynir
2 dilim salatalik
1 kucuk parca yesil biber
1 dilim havuc
8-10 zeytin
1 fincan sekersiz cay

Ogle 12:30
1portakal

Ara
1 fincan kis cayi

Aksam 19:00
Yarim kase sebze corbasi
1 porsiyon tavuk-patates yemegi
2 yemek kasigi pilav

Ara
1 fincan kis cayi
1 yesil elma

Menum bu sekildeydi, ogleden aksama kadar yattigim icin bir sey yemek istemedim cay ictim sadece. Neyse ki bugun atesim dustu daha iyiyim. :)

gecmıs olsun bu aralar herkes hasta dıkkat et canım kendıne ...

menun doyurucu fekat poğaça pilav:KK16:

Evet canm ankara:KK48: Sen okul içinmi istanbuldasın yoksa ailendemi orda yasıyor?
Yüzmeden güzel spor yok bana göree amaa denizsiz sehirde yasıyorum aksilik:KK53:

kesınlıkle yuzme ve yuruyuş herşeye bire bir saglıgada zayıflamayada ...

ailemde istanbulda canım aslen ankaralıyız bır tarafımda dogulardan : ) karma yanı ..

ankara aşığıyım sessız sakın şehir en cok da sevdıklerım orada senede 2-3 kez gelırım

kesınlıkle yuzme ve yuruyuş herşeye bire bir saglıgada zayıflamayada ...

ailemde istanbulda canım aslen ankaralıyız bır tarafımda dogulardan : ) karma yanı ..

ankara aşığıyım sessız sakın şehir en cok da sevdıklerım orada senede 2-3 kez gelırım

Bende hiç sevmem:KK53:
İzmir delisiyim ben

Back