• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltin harika ama bunlarin hepsini bitirdinmi merak ettim, ben recel ve ekmegin yarisini yedim.
Evet canim cunku iki ogun besleniyorum bi sabah bi aksam:)

Bende bu sabah 65,5 çıktım birgün önce 66 dım gerçekten vermişmiyimdir yarım kg
Vermissindir canim birazi su kaybi olabilir ama spor yaptiysan kesin vermissindir. ZTen bi kac gun kacamak yapmaman lazim ki bu kilo sabitlensin:) yoksa hemen artar

Eki Görüntüle 1440293 Eki Görüntüle 1440292
Günaydınn hayırlı sabahlar.
Yine iki öğün yiyeceğim için bomba gibi bi kahvaltıyla karşınızdayım. Fotoğrafta gördüğünüz gün kurusu kayısı bi gece suda bekletilmiş. Ve eklediğim bardaktaki sıvı onun suyu komposto gibi olmuş kerata. Bi de süt kaymağım %100 doğal. Eskiden tiksinirken şu an mis geliyo neler kaçırmışım yıllardır.
Mis miss karatay arkadasim benim:)

Öğle yemeğinde yiyebileceğim pek bir şey yoktu mantı vardı :cry: Ama yemedim tabi ki bir kase çorba içtim bir de mecbur 3-4 kaşık arpa şehriye pilavı yedim + yoğurt.

btlbetul btlbetul alisirsin yeniden sakin birakma:)

burası iyi geldi bana :) aaa hesap vercem bak diyorum...

bugün kahvaltıda ki ekmek dilimi mi 1 e dusurdum .. biraz yumurta yarım dilim peynir yarım yemek kaşığı cikolata ve şekersiz çay :-) ya bide ben her gün tartiliyorum sabah akşam muhakkak . sabahları 61 lerde oluyorum akşamları 62 ye cikiyorum size paylastigim zaman akşam tartilmistim 62.4 dü dün akşam 62.2 bir gün de 200 gr gitmiş :-) :-) :-)

çikolata ne laaa..... admiin şikayet ediyorum çukulata yemiş.... ispiyoncu var aranızda.... gerçi kilon azmış kıskanmış olabilirim....

Bende bu sabah 65,5 çıktım birgün önce 66 dım gerçekten vermişmiyimdir yarım kg

bende dün 71.2 idim bu sabah 70.5 hayır olsun inş... hiç inandırıcı değil..... ay geri mi çekiliyo ne inanmazdım ama inancam nerdeyse :)) gitsin gitsin kaybolsun ay belki sıfır beden oluruz :)))

Benim yemekten hemen sonra midemde agrımı yanmamı tam olarak anlamadıgım seyler yasanıyor bir süredir
Ayy ülser yada gastrit olmayımda aa

Teşekkür ederim. Hoşgeldin aramıza :KK15:

sağol canım = )

yaş 32 boy 1.58 yüz elli bininci zayıflama girişimim hala umutlu olmama bende şaşıryorum doğrusu :)) masabaşı işim var toto büyütmelik tam.... yazın yürüyüşler planlıyorum inş. hayırlısı.... 35 olmadan bu konuyu kapasam sevinicem yaa....

tebrikler şımarmak yok yola devam :)

tutar tutar.... miss....

kuş kadar yemişin aferim örnek menü diyorum :)

müsli beni acayip acıktırıyor.... sende nasıl etki yapıyor ?

sagolasın canım = )

Ben geldim bebitolarım :KK36::KK36::KK36:

hosgeldın kızzzzz ;)

selam kızlar anca gırebldım artık duzenlı menu paylasımınada baslıyorum ...

kahvaltım :

yagsız peynırlı tost
yeşil çay

az önce ıkı tane cızı yedım peynırlı ....

öglende sebze yıycez sanırım henuz bellı degıl gecıktık bıraz ..

selam kızlar anca gırebldım artık duzenlı menu paylasımınada baslıyorum ...

kahvaltım :

yagsız peynırlı tost
yeşil çay

az önce ıkı tane cızı yedım peynırlı ....

öglende sebze yıycez sanırım henuz bellı degıl gecıktık bıraz ..

Hosgeldin:)

Sabahki tosttan sonra çizi pek uygun kaçmamış sanki kuzm bide kaçamak yapmıyoruzki ödüllerin bir anlamı olsun:)

Vermissindir canim birazi su kaybi olabilir ama spor yaptiysan kesin vermissindir. ZTen bi kac gun kacamak yapmaman lazim ki bu kilo sabitlensin:) yoksa hemen artar

Bunu duyduğum iyi oldu spora devam

burası iyi geldi bana :) aaa hesap vercem bak diyorum...

çikolata ne laaa..... admiin şikayet ediyorum çukulata yemiş.... ispiyoncu var aranızda.... gerçi kilon azmış kıskanmış olabilirim....

bende dün 71.2 idim bu sabah 70.5 hayır olsun inş... hiç inandırıcı değil..... ay geri mi çekiliyo ne inanmazdım ama inancam nerdeyse :)) gitsin gitsin kaybolsun ay belki sıfır beden oluruz :)))

Tartıda biraz azaldığını bile görmek heyecanlandırıyor

Hosgeldin:)

Sabahki tosttan sonra çizi pek uygun kaçmamış sanki kuzm bide kaçamak yapmıyoruzki ödüllerin bir anlamı olsun:)

ah yaa yuzme aşığıyım buralarda olsa bende gidicemm

evet cızı olmadı fekat ben abur cuburun hat safhasını yasadıgım bır donemden cıktım sınav donemındeydım 28 şubatta son buldu yedıgım seylerın haddi hesabı yoktu yanı yavas yavas kesıyorum tatlıyı kestim komple cok sukur ekmegı fılanda ... ogle yemegımız gecıkınce atıverdım agzıma : (

sınan erdem spor kompleksıne gıdıcem ıstanbuldaysan bılırsın belkı nerede yasıyorsun canım nihal ben bu arada : )

bende yuzmeyı cok sevıyorummm ınsallah bu sefer guzel sonuclar alıcam stres atmakta cabası zayıflamayı eglencelı hale getırmeye calısıyorum ...

bu arada pazartesı baslamak kaydıyla hafta ıcı 2 gun yüzmeye yazıldım 6 günde spor salonuna gazamız mubarek olsun gumbur gumbur döndüm bu sefer =)

Gerçekten gümbür gümbür başlamışsın canım
Keşke benimde vaktim olsa spora gidebilsem oğlumda fırsat bulabilirsem yapıyorum evde bişeyler

Back