selam boyum 165 kilom bugün itibariyle 85 sabah korn fileksli kahvaltı saat 10 gibi yaptım öğleden sonra 2 bucuk gibi de bir domatesli dost yedim birde kabak dolması akşama da sadece sebze yemeği ve salata var :) haımlar ben pazar tesi başladığımda 86 yı görmüştüm çok üzüldüm kendimden aynada gördüklerimden utandım ama hem sizlerin yazdıklarınız hem aynada gördüklerim bu işe bir dur demem gerektiğini fark ettrdi. yeterrrrr hepimiz için artık bol alışverişli günler geri gelsin 2 günde bir kilo gitti ve sadecebaşlangıç azmettim hepinize şimdiden teşekkürler
Hayırlısı canım ya ben kopeklerı severımde kedılerı sevemıyorum ..
bızım sulalede kecıorende gazınoda osmanlı pazarının oralarda ... bırte tepelere yenı bınaalar yapıldı oradalar = ) balgat vs dolu bızım
aman dıkkat et canım tamda yeme duzenını oturtmuşken yapma bunuÇok yoğun ve stresli günler geçiriyorum işyerinde hadi bakalım pazartesiye kadar böyle devam edecek inş yemeğe saldırmam bu stres yüzünden
canım sabah kı tartıldığın sonuç doğrusu aksam en az 1 kılo + cıkıyoruzbugün kahvaltıda ki ekmek dilimi mi 1 e dusurdum .. biraz yumurta yarım dilim peynir yarım yemek kaşığı cikolata ve şekersiz çayya bide ben her gün tartiliyorum sabah akşam muhakkak . sabahları 61 lerde oluyorum akşamları 62 ye cikiyorum size paylastigim zaman akşam tartilmistim 62.4 dü dün akşam 62.2 bir gün de 200 gr gitmiş
Tamam yarin eklerim o zaman listeye:)
hosgeldın kızzzzz
tebrik ederim canıımm mantıya dayanmışsın:))Öğle yemeğinde yiyebileceğim pek bir şey yoktu mantı vardıAma yemedim tabi ki bir kase çorba içtim bir de mecbur 3-4 kaşık arpa şehriye pilavı yedim + yoğurt.
geçmiş olsun tatlım hasta olmana rağmen iyi bir menü :)Merhaba kizlaar :)
Cok hastayim, dun menumu yazamadim, butun gun yattigim icin.
Kahvalti 9:30
1 dilim ekmek
Yarim pogaca
1 kk peynir
2 dilim salatalik
1 kucuk parca yesil biber
1 dilim havuc
8-10 zeytin
1 fincan sekersiz cay
Ogle 12:30
1portakal
Ara
1 fincan kis cayi
Aksam 19:00
Yarim kase sebze corbasi
1 porsiyon tavuk-patates yemegi
2 yemek kasigi pilav
Ara
1 fincan kis cayi
1 yesil elma
Menum bu sekildeydi, ogleden aksama kadar yattigim icin bir sey yemek istemedim cay ictim sadece. Neyse ki bugun atesim dustu daha iyiyim. :)
hoşgeldin canım:)Aranıza katılmak için geç mi kaldım?
tabiki aferin vaarrr:))) çok zararlı birşeyden vazgeçmişsin:)bu sabah kolayı teğet geçtim... markette elime aldım aldım bıraktım :) hani aferin yok mu bana.....
sular içiliyor mu huuu.....
hoşgeldinnn:)) boyunu ve kilonu msj olarak atman yeterliahh cok güzel bir motivasyon kaynagi! Bende katilabilirmiyim?yoksa gecmi kaldim
sakın sakın bakk bu kadar iradeli davranmışkennnÇok yoğun ve stresli günler geçiriyorum işyerinde hadi bakalım pazartesiye kadar böyle devam edecek inş yemeğe saldırmam bu stres yüzünden
ooo hamarat kızımız iş başında:) bende bayılırımmmm mercimekli bulgur pilavına:)Pek bi güzel ve besleyici olan mercimekli bulgur pilavımın tarifini paylaşmak istiyorum :)
Malzemeler:
1 su bardağı yeşil mercimek
1,5 su bardağı bulgur
1 kaşık salça
1 büyük soğan
2 kaşık tereyağ
2 kaşık zeytinyağı
Tuz
Su
Yapılışı:
Mercimekleri kaynadıktan sonra 10 dk haşlayın. Ayrı tencerede yağla soğanı salçayı kavurun. Bulguru yıkayıp ekleyin. Bulguru da kavurduktan sonra haşlanmış mercimeği suyu ile ekleyin. Tuzunu katıp üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Kısık ateşte pişirin.
Eki Görüntüle 1440805
sorun değil canım sen şimdiden başla tabloya 1 hafta sonra eklerim en azından başllangıç kilon daha az olur iyi yönden düşünmek lazım:))Canım 3 aydır annemlerde kalıyordum eve döndüm kayınvalidem gelince
Tartı annemlerde kalmış ne zamandır ilgilenmiyorum kendisiyle malum....
Annemlerde silivriye gitceklerdi bugün bi hafta yoklar(( Tam başlıcam derken bu kötü oldu benim için
Eğer gitmedilerse akşam eşimle gidicem alıcam tartımı
Hoşbulduk loriş
canım biraz daha erken kalkarsan herşey rayına oturur:)sabah kahvaltısını saat 12 gibi yaptım. 2 dilim kepek ekmeği, 2 çay bardağı çay içtim, 4-5 yeşil zeytin, biraz da peynir yedim okula acele gitmem gerekiyordu. karnım acıkınca ağzıma 1 avuç beyaz leblebi attım üstüne de su içtim şu anlık tok tuttu birazdan akşam yemeği yiyeceğim saat 8i geçirmemeye çalışacağım yoğun bir gündü
tamam canım iyi yapmışsın ben de bi ara değiştircem de bakalım ne zaman hahaNickimi değiştirdim ismimle rahatça hitap edin diye :)
Sevgicim tablodan değiştir istersen müsait zamanında.
Nickimi değiştirdim ismimle rahatça hitap edin diye :)
Sevgicim tablodan değiştir istersen müsait zamanında.
Bbbbb canim:)Ay sen kimdin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?