Banada akşam spor yapmak çok sıkıci geliyor, bir ay akşamdan yapsam simsiki olcam halbukisabah sporumu yaptım 20 şer bacak hareketinden mütevellit bir spordu... ne hamlamışıım çok yorucu geldi :)
Teşekkür ederim hepimize afiyet olsun sağlık olsun. Yağ olmasın sadeceAfiyet olsun canım harika görünüyor
Evet canim cunku iki ogun besleniyorum bi sabah bi aksam:)Kahvaltin harika ama bunlarin hepsini bitirdinmi merak ettim, ben recel ve ekmegin yarisini yedim.
Vermissindir canim birazi su kaybi olabilir ama spor yaptiysan kesin vermissindir. ZTen bi kac gun kacamak yapmaman lazim ki bu kilo sabitlensin:) yoksa hemen artarBende bu sabah 65,5 çıktım birgün önce 66 dım gerçekten vermişmiyimdir yarım kg
Mis miss karatay arkadasim benim:)Eki Görüntüle 1440293 Eki Görüntüle 1440292
Günaydınn hayırlı sabahlar.
Yine iki öğün yiyeceğim için bomba gibi bi kahvaltıyla karşınızdayım. Fotoğrafta gördüğünüz gün kurusu kayısı bi gece suda bekletilmiş. Ve eklediğim bardaktaki sıvı onun suyu komposto gibi olmuş kerata. Bi de süt kaymağım %100 doğal. Eskiden tiksinirken şu an mis geliyo neler kaçırmışım yıllardır.
Banada akşam spor yapmak çok sıkıci geliyor, bir ay akşamdan yapsam simsiki olcam halbuki
btlbetul alisirsin yeniden sakin birakma:)
bugün kahvaltıda ki ekmek dilimi mi 1 e dusurdum .. biraz yumurta yarım dilim peynir yarım yemek kaşığı cikolata ve şekersiz çayya bide ben her gün tartiliyorum sabah akşam muhakkak . sabahları 61 lerde oluyorum akşamları 62 ye cikiyorum size paylastigim zaman akşam tartilmistim 62.4 dü dün akşam 62.2 bir gün de 200 gr gitmiş
Bende bu sabah 65,5 çıktım birgün önce 66 dım gerçekten vermişmiyimdir yarım kg
Teşekkür ederim. Hoşgeldin aramıza
yaş 32 boy 1.58 yüz elli bininci zayıflama girişimim hala umutlu olmama bende şaşıryorum doğrusu :)) masabaşı işim var toto büyütmelik tam.... yazın yürüyüşler planlıyorum inş. hayırlısı.... 35 olmadan bu konuyu kapasam sevinicem yaa....
tebrikler şımarmak yok yola devam :)
tutar tutar.... miss....
kuş kadar yemişin aferim örnek menü diyorum :)
müsli beni acayip acıktırıyor.... sende nasıl etki yapıyor ?
Ben geldim bebitolarım
selam kızlar anca gırebldım artık duzenlı menu paylasımınada baslıyorum ...
kahvaltım :
yagsız peynırlı tost
yeşil çay
az önce ıkı tane cızı yedım peynırlı ....
öglende sebze yıycez sanırım henuz bellı degıl gecıktık bıraz ..
bu arada pazartesı baslamak kaydıyla hafta ıcı 2 gun yüzmeye yazıldım 6 günde spor salonuna gazamız mubarek olsun gumbur gumbur döndüm bu sefer =)
burası iyi geldi bana :) aaa hesap vercem bak diyorum...
çikolata ne laaa..... admiin şikayet ediyorum çukulata yemiş.... ispiyoncu var aranızda.... gerçi kilon azmış kıskanmış olabilirim....
bende dün 71.2 idim bu sabah 70.5 hayır olsun inş... hiç inandırıcı değil..... ay geri mi çekiliyo ne inanmazdım ama inancam nerdeyse :)) gitsin gitsin kaybolsun ay belki sıfır beden oluruz :)))
Hosgeldin:)
Sabahki tosttan sonra çizi pek uygun kaçmamış sanki kuzm bide kaçamak yapmıyoruzki ödüllerin bir anlamı olsun:)
ah yaa yuzme aşığıyım buralarda olsa bende gidicemm
bu arada pazartesı baslamak kaydıyla hafta ıcı 2 gun yüzmeye yazıldım 6 günde spor salonuna gazamız mubarek olsun gumbur gumbur döndüm bu sefer =)
Tartıda biraz azaldığını bile görmek heyecanlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?