• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Hanımefendi o çorbada un yok muu :)))
Bi de evde ananas var çok severim hiç mi yemim minnacık.
Bilmiyorum da baska sansim yok:D kivami yerindeydi mutlaka koymuslardir.
Bu saatte meyveyi onermiyorum canim kahvaltida ye

Ben geldim fistiklar aksam yemegim
3 adet kabakli yogurtlu kofte komsumda kabak tatlisi getirmisti gec saatte yiyecegime simdi yiyeyim dedim ondan iki tatli kasigi yedim o kadaar

07.00
-1 bardak süt
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak yeşil çay

09.00
-1 elma

11.00
-1 elma

12.30
-yeşil çay

14.00
-1 elma

16.00
-1 elma

18.00
-1 elma

20.00
-yeşil çay

ve 10 bardak su tükettim.

07.00
-1 bardak süt
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak yeşil çay

09.00
-1 elma

11.00
-1 elma

12.30
-yeşil çay

14.00
-1 elma

16.00
-1 elma

18.00
-1 elma

20.00
-yeşil çay

ve 10 bardak su tükettim.
Bu nedirr. Böyle olmaz ki. Normal yeme düzenine dönünce hepsi geri döncek fazlasıyla. Meyvedeki şekeri küçümsemeyelim.

M misshage canım senin için nasil bi gundu bilmiyorum ama olmamış bu kadar çok meyve yenmez bi gunde ve kilo versen bile ertesi gun normal yediginde geri gelir
Berna_64 Berna_64 bakliyata bende bayılırım canim:) özellikle mercimegin her türlüsüne

merhabalar ben aranıza katılmayı cok isterim 20 yasındayım üniversiteyi ailemden uzak okudugum icin verdigim kiloları geri aldım fast food sagolsun ve tabi ki bolca waffle ve fonduler. boyum 166 kilom 68 yag oranım bayagı yuksek malesef vucudum elma vucut tipi yani alt bölgem ince gobek ve üst bölgem maşallah ama gören 68 olduğuma pek inanmıyor nedense. en son 1 ay önce spor yaptım sömestr bitince okuduğum şehre döndüm bu yüzden spora devam edemedm en kısa zamanda yeni bir salona yazılmayı düşünüyorum ama açıkçası fitnessdan sıkılan biriyim pilates tek başına işe yarar mı diye düşünüyorum. böyle disiplinli bi grupta olmayı çok isterim umarım beni de aranıza alırsınız :)

D damoskolata bende sehir dışında okuyan biri olarak aldigin kilolari cok iyi anlıyorum ama ben ayni zamanda butun kilolarimi da yurt ortaminda verdigim icin senin de zorlanacagini düşünmüyorum:) ikk sayfayi tamamen okudun mu

D damoskolata bende sehir dışında okuyan biri olarak aldigin kilolari cok iyi anlıyorum ama ben ayni zamanda butun kilolarimi da yurt ortaminda verdigim icin senin de zorlanacagini düşünmüyorum:) ikk sayfayi tamamen okudun mu
evet hepsini okudum ben ev ortamındayım ve genelde yemeklerimi erkek arkadaşımla beraber dışarda yiyoruz bundan sonra ev yemeğinden başka bir şey koymayacağım ağzıma :oops:

Kızlaarr :) ilk ödül gününün tablosu ilk sayfada hazııır ve dolmayı bekliyoo:)))
bakalım kimler dolduracak pazartesiye az kaldı. Pazartesi akşamı herkes kilosunu bildirdikten sonra yüzdeleri hesaplayıp tabloyu doldururum. salı günü de öğlen 3e kadar kim kazandıysa ödülünü yer :)

bu arada ben ufak bi kaçamak yapmak zorunda kaldım ama sporla telafi ettim. 9. günümde fire verdim sayılır, iki kat spor yaptım ceza olarak. bi daha yapmayı düşünmüyorum.

merhaba arkadaşlar
Bende zayıflamak istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum.
26 yaşındayım 80.6 kiloyum boyum 1.52 hedef kilom 60 :)

Back