Bugün kendimi cok iyi hissediyorum kizlar:) 9. Gunumdeyim ve hic bozmadim. Odul gününe kadar da bozmayacagim hedefim 2. Olmak 1 değil haha çünkü canim ufak bi kek ya da dondurma yemek istiyoooo:)
Bunu birinden daha duymustum evet yapayim ya:) sagol canimm kahvaltida yapacagm:)sen bi tane muz al buzdolabında beklet yemeden önce üzerine kakao serp... azda tarçın....
Bunu birinden daha duymustum evet yapayim ya:) sagol canimm kahvaltida yapacagm:)
Olabilirr:))o biri şeyda coşkun olabilir :))
sen bi tane muz al buzdolabında beklet yemeden önce üzerine kakao serp... azda tarçın....
1.78cm boy 73.7kgcanım boyunu kilonu yazar mısn
Tamamdir canim:)1.78cm boy 73.7kg
Sabah kahvaltımı ofiste yaptım. Müsli yedim sütle. Az önce de çay içtim dün akşam kendi yaptığım karışık çaydan. Bir de mandalina yedim
kız sende mı buradaydın hosgeldın kaçak kız = )
Buradayım şişmanladım diye utandım da kaçtımAma artık kararlıyım 10 gündür tutuyorum kendimi kaçmak yok Sen naptın kaç kilosun şimdiii
Eki Görüntüle 1439161 Öğünlerimi 2'ye indirdiğim için kahvaltımı sımsıkı yaptım. 11:40'ta.
5'e kadar acıkırsam kendimi pıçaklarım
Teşekkür ederim. Hoşgeldin aramızahosgeldın bende bayagı aldım stresten oturu : ) goreceksın tabloda kılomu = )
afıyet olsun bbbb gayet leziz ve saglıklı menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?