Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Bugun pek bi enerjik gordum seni:)

Olabilirr:))
Tanismis miydik seninle canim kendinden bahsedrr misin:)

yaş 32 boy 1.58 yüz elli bininci zayıflama girişimim hala umutlu olmama bende şaşıryorum doğrusu :)) masabaşı işim var toto büyütmelik tam.... yazın yürüyüşler planlıyorum inş. hayırlısı.... 35 olmadan bu konuyu kapasam sevinicem yaa....

Günaydın kızlar
Bugün tartılıp geldim ve 66 kg'yum
Çok mutluyum bu şekilde devam edebilirsem çok iyi
tebrikler şımarmak yok yola devam :)

Bunu bende denemek istiyorum aslında tatlı pek sevmem ama dondurmayada dayanamam bu da onun yerini tutar heralde
tutar tutar.... miss....

kahvaltım

salatalık domates peynır zeytın ve bır dılım ekmek ..
yeşil çay
kuş kadar yemişin aferim örnek menü diyorum :)

Sabah kahvaltımı ofiste yaptım. Müsli yedim sütle. Az önce de çay içtim dün akşam kendi yaptığım karışık çaydan. Bir de mandalina yedim

müsli beni acayip acıktırıyor.... sende nasıl etki yapıyor ?

Ben de ilk defa yedim ama iyi geldi sanki acıkmadım hiç. 2-3 günde bir müsli yemeye karar verdim sabahları bazen geç kalıcam diye kahvaltı yapamıyorum çünkü. Ya hiç yemicem öğlene kadar ya da müsli yicem sütle.

erken kalk kahvaltı yap hımmmm.... bende kahvaltıma maydanoz eklesem iyi olcak ödem oluyor çok bacaklarımda....

btlbetul pes etmemen cok güzel canim burada basarcaksin :)
Yuruyus yapabilirsen biraz gun boyu oturmanin rehavetini atarsin aslinda:)

kışın olmadı valla yürüyüş... hava erkenden kararıyor e bende tırsak bir insanım ..... iş çıkışı koştur koştur eve gittim hep... biraz daha geç kararmaya başlıyo sanırım havalar artık yürürüm inş. haftanın bir kaç günü....

Kalkamıyorum ki çok yoğun çalışıyorum o yüzden çok yoruluyorum 12-1 gibi yatıyorum ama dalmam 3-4 oluyor uyku sorunu var ben de. Sabah da 8 gibi anca uyanıyorum İstanbul gibi bir yerde zaten işe yetişmek çile otobüse kendimi zor atıyorum hep dolu geliyor bu koşturmacada bazen kahvaltıyı yapamıyorum ben de böyle bir çözüm buldum bazı sabahlar normal kahvaltı bazı sabahlar müsli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…