• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Herkes güzel kilolar vermiş kızlar tebrik ederim hepinizi ayrı ayrı.
Azminizi kaybetmeyin lütfeen bir dahaki pazartesi ödül günü:) bakalım kim ne kazanacak:)

Herkes güzel kilolar vermiş kızlar tebrik ederim hepinizi ayrı ayrı.
Azminizi kaybetmeyin lütfeen bir dahaki pazartesi ödül günü:) bakalım kim ne kazanacak:)

Canm bu ödül günü 2 haftanın toplam sonucuna goremi yapılacak? yoksa 1 haftalık sonuca goremi

Güya bu hafta akşam yemeklerinde hep çorba içecektim. Daha ilk günden fire verdim yahu. :D

Benimde hep karnım tokken söylediğim laf. Bu aksam sadece corba içicem. Karnım acıkınca iş değişiyorr:kk77:
hahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep. :D pöffff....

akşamları sadece çorba içme kız yanına bool salata yap bari:)
ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?
Kız canım çekti, tok olduğum halde mutfağa göndereceksin beni şimdi. :D

hahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep. :KK70: pöffff....

ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?
Kız canım çekti, tok olduğum halde mutfağa göndereceksin beni şimdi. :KK70:
ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır da:D haha :D gitme gitme anlatmıyorum:D

Evet. Yapmaya çalışıyorum. Bir haftada ili dilim ekmek kaçamağı yaptım.

Her şey iyi güzel de akşam 8 lerde acıkmasak ya da tatlı krizine girmesek keşke. Ben de şöyle bi yeşil elmacık yesem başka bişey istemem. :)
sorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmen:D markete su almaya gittim ikidebir gözüm çikolatalara ilişti 15 dk kedinin ete bakması gibi etrafında dolandım sonra suyumu aldım çıktım hahahah:D:D:D:D

ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır da:KK70: haha :KK70: gitme gitme anlatmıyorum:KK70:
Enerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim. :D

Enerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim. :KK70:
oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygun:D resmen okul-yurt-çarşı arasında mekik dokuyorum :D

oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygun:KK70: resmen okul-yurt-çarşı arasında mekik dokuyorum :KK70:
Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!! :KK12::KK12:

sorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmen:KK70: markete su almaya gittim ikidebir gözüm çikolatalara ilişti 15 dk kedinin ete bakması gibi etrafında dolandım sonra suyumu aldım çıktım hahahah:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeyler :D

Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!! :KK12::KK12:
Benim annem de yapıyot ben kendime uygun yapıyorum. Mesela annem patates yemeği için et çıkarmıştı. Etten biraz bana da ayırmasını söyleyip onunla kabak yemeği yaptım kendime. Hemen hemen bütün yemeklerimi kendim yapıyorum hem öğreniyorum.

evet senin işin daha zor ya ben eve gidince en az 700 gram almadan dönmüyorum :KK57:

Ayy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeyler :KK70:
hep beynimizi yıkadılar hep:KK57::KK57:
:KK70:

Back