Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)
- Konu Sahibi birsevgi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo verme yaza fit girmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Herkes güzel kilolar vermiş kızlar tebrik ederim hepinizi ayrı ayrı.
Azminizi kaybetmeyin lütfeen bir dahaki pazartesi ödül günü:) bakalım kim ne kazanacak:)
Canm bu ödül günü 2 haftanın toplam sonucuna goremi yapılacak? yoksa 1 haftalık sonuca goremi
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
2 haftanın toplam sonucu şekerim:)Canm bu ödül günü 2 haftanın toplam sonucuna goremi yapılacak? yoksa 1 haftalık sonuca goremi
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
2 haftanın toplam sonucu şekerim:)
Hah tamam ozaman cunku ben bu hafta sakata geldim
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
hahaha ben de diyorum niye soruyoooo sen var yaaaHah tamam ozaman cunku ben bu hafta sakata geldim
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
hahaha ben de diyorum niye soruyoooo sen var yaaa
Kız işimi sağlama alayımda
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Güya bu hafta akşam yemeklerinde hep çorba içecektim. Daha ilk günden fire verdim yahu.
Benimde hep karnım tokken söylediğim laf. Bu aksam sadece corba içicem. Karnım acıkınca iş değişiyorr
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
ben bidahaki pazartesiye kadar nasıl sabredicem merak ediyorum. regli bile atlattım sayılır ama artık son demimdeyim tatlıdaKız işimi sağlama alayımda
akşamları sadece çorba içme kız yanına bool salata yap bari:)Güya bu hafta akşam yemeklerinde hep çorba içecektim. Daha ilk günden fire verdim yahu.
- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
hahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep. pöffff....Benimde hep karnım tokken söylediğim laf. Bu aksam sadece corba içicem. Karnım acıkınca iş değişiyorr
ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?akşamları sadece çorba içme kız yanına bool salata yap bari:)
Kız canım çekti, tok olduğum halde mutfağa göndereceksin beni şimdi.
- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
- 133
Evet. Yapmaya çalışıyorum. Bir haftada ili dilim ekmek kaçamağı yaptım.Afiyet olsun canim karatay yapiyodun dimi canim sende?
Her şey iyi güzel de akşam 8 lerde acıkmasak ya da tatlı krizine girmesek keşke. Ben de şöyle bi yeşil elmacık yesem başka bişey istemem. :)benimde canım çok tatlı istiyo
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır da haha gitme gitme anlatmıyorumhahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep. pöffff....
ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?
Kız canım çekti, tok olduğum halde mutfağa göndereceksin beni şimdi.
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
sorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmen markete su almaya gittim ikidebir gözüm çikolatalara ilişti 15 dk kedinin ete bakması gibi etrafında dolandım sonra suyumu aldım çıktım hahahahEvet. Yapmaya çalışıyorum. Bir haftada ili dilim ekmek kaçamağı yaptım.
Her şey iyi güzel de akşam 8 lerde acıkmasak ya da tatlı krizine girmesek keşke. Ben de şöyle bi yeşil elmacık yesem başka bişey istemem. :)
- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
Enerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim.ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır da haha gitme gitme anlatmıyorum
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygun resmen okul-yurt-çarşı arasında mekik dokuyorumEnerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim.
- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygun resmen okul-yurt-çarşı arasında mekik dokuyorum
- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
- 133
Ayy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeylersorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmen markete su almaya gittim ikidebir gözüm çikolatalara ilişti 15 dk kedinin ete bakması gibi etrafında dolandım sonra suyumu aldım çıktım hahahah
- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
- 133
Benim annem de yapıyot ben kendime uygun yapıyorum. Mesela annem patates yemeği için et çıkarmıştı. Etten biraz bana da ayırmasını söyleyip onunla kabak yemeği yaptım kendime. Hemen hemen bütün yemeklerimi kendim yapıyorum hem öğreniyorum.Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
evet senin işin daha zor ya ben eve gidince en az 700 gram almadan dönmüyorumSenin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!
hep beynimizi yıkadılar hepAyy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeyler