700 gr nedir ki yahu. Az bile alıyormuşsun bence.evet senin işin daha zor ya ben eve gidince en az 700 gram almadan dönmüyorum
Ben üşeniyorum. Bu konuda çok eksiğim valla. Evlenince ne halt yiyeceğim acabaaa...Benim annem de yapıyot ben kendime uygun yapıyorum. Mesela annem patates yemeği için et çıkarmıştı. Etten biraz bana da ayırmasını söyleyip onunla kabak yemeği yaptım kendime. Hemen hemen bütün yemeklerimi kendim yapıyorum hem öğreniyorum.
ara tatilde 2 kilo aldım700 gr nedir ki yahu. Az bile alıyormuşsun bence.
İşte o çok olmuş.ara tatilde 2 kilo aldım
işte bu hafta 2.6 verdim ya aslında 0.6 verdim hahahİşte o çok olmuş.ama çabuk telafi etmişsindir sen bu motivasyonla
Bir haftada 2.6 nedir yahu?!!işte bu hafta 2.6 verdim ya aslında 0.6 verdim hahah
ödem olduğu için hızlı gtti canım:) 1 hafta daha kaçırsaydım kalıcı olarak yerleşirdi heraldeBir haftada 2.6 nedir yahu?!!MaşAllah tatlıımmmm
Hemen kilo olmuyormuş zaten kaçamaklar. Telafi süreleri varödem olduğu için hızlı gtti canım:) 1 hafta daha kaçırsaydım kalıcı olarak yerleşirdi heralde
evet ondan yararlandım bende:)Hemen kilo olmuyormuş zaten kaçamaklar. Telafi süreleri var
canım boyunu kilonu yazar mısnİyi geceler herkeze leslie yaptim bu akşamda iki bebişle 15dk yapsbildim bunada şukur
Hosgeldincanim hedef kilon kac?
Gecmis olsun canim bende girmiceksin sandim silcektim seni:)
- kızlar naber... giremedim ama şimdik raporumu vereyim 71.2 kg oldum.... geçen hafta 72.8 dim... ne yaptın demeyin bildiğiniz hastaydım sıfır yeme içme haliyle gitmiş bende bunu kara çevireyim dedim.... hazır iştah gelmemişken gittiği yere kadar tutayım boğazımı diyorum... 69 u görebilsem ahh bi görebilsem....
Gecmis olsun canim bende girmiceksin sandim silcektim seni:)
Devam edersen gorursun yeter ki burdan kopma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?