• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Merhaba kızlar, akşam yemeğimi az önce yedim biraz geç oldu ama işten anca geldim. Yağsız yoğurt, sebzeli tavuk yemeği biraz da zeytinyağlı fasulye yedim. Birazdan da yürüyüşümü yapıcam.

Benim annem de yapıyot ben kendime uygun yapıyorum. Mesela annem patates yemeği için et çıkarmıştı. Etten biraz bana da ayırmasını söyleyip onunla kabak yemeği yaptım kendime. Hemen hemen bütün yemeklerimi kendim yapıyorum hem öğreniyorum.
Ben üşeniyorum. Bu konuda çok eksiğim valla. Evlenince ne halt yiyeceğim acabaaa...

İyi geceler herkeze leslie yaptim bu akşamda iki bebişle 15dk yapsbildim bunada şukur

İy geceler kizlar :)i
Bugum gec kalktigim icin oldukca duzensiz bi beslenme oldu
Kahvalti
2dilim kucuk kizarmis ekmek
1 yumurta
Biraz cemen
1 bardak sekersiz cay

Kahvaltiyi cok gec yaptigim icin ara yapamadim
Aksam yemegini kacirdim o yuzden disarida makarna yemek zorunda kaldim ve tum gun disarida oldugumdan spor yapamadim, su da icemedim dogru duzgun :( bugun berbat oldu benim icin, gec kalktigim icin oluyo boyle..
Sadece kahvaltida ekmek tuketiyorum ama onu da yavas yavas birakicam once 1 dilime indiricem sonra hic yemicem.
Bir de egzersiz olarak neler yapiosunuz kizlar? Benim fazlaliklarim adeta gobekte toplanmis gibi, gobegimi eritmek icin nasil egzersizler onerirsiniz??

Smiile Smiile canim benimde basen sorunum var tek çaresi yurumek sanirim squat da kalcayi genisletiyomus cunku. Bir de pilateste birkac bacak egzersizi var onları yapabilirsin

Günaydın fistiklar bugun maydanozu biraktim rokaya geçtim degisiklik olsun:)
20150303_082032.jpg

1. kızlar naber... giremedim ama şimdik raporumu vereyim 71.2 kg oldum.... geçen hafta 72.8 dim... ne yaptın demeyin bildiğiniz hastaydım sıfır yeme içme haliyle gitmiş bende bunu kara çevireyim dedim.... hazır iştah gelmemişken gittiği yere kadar tutayım boğazımı diyorum... 69 u görebilsem ahh bi görebilsem....

1. kızlar naber... giremedim ama şimdik raporumu vereyim 71.2 kg oldum.... geçen hafta 72.8 dim... ne yaptın demeyin bildiğiniz hastaydım sıfır yeme içme haliyle gitmiş bende bunu kara çevireyim dedim.... hazır iştah gelmemişken gittiği yere kadar tutayım boğazımı diyorum... 69 u görebilsem ahh bi görebilsem....
Gecmis olsun canim bende girmiceksin sandim silcektim seni:)

Devam edersen gorursun yeter ki burdan kopma

Bugün kendimi cok iyi hissediyorum kizlar:) 9. Gunumdeyim ve hic bozmadim. Odul gününe kadar da bozmayacagim hedefim 2. Olmak 1 değil haha çünkü canim ufak bi kek ya da dondurma yemek istiyoooo:)

Back