Herkes güzel kilolar vermiş kızlar tebrik ederim hepinizi ayrı ayrı.
Azminizi kaybetmeyin lütfeen bir dahaki pazartesi ödül günü:) bakalım kim ne kazanacak:)
2 haftanın toplam sonucu şekerim:)Canm bu ödül günü 2 haftanın toplam sonucuna goremi yapılacak? yoksa 1 haftalık sonuca goremi
2 haftanın toplam sonucu şekerim:)
hahaha ben de diyorum niye soruyoooo sen var yaaaHah tamam ozaman cunku ben bu hafta sakata geldim
hahaha ben de diyorum niye soruyoooo sen var yaaa
Güya bu hafta akşam yemeklerinde hep çorba içecektim. Daha ilk günden fire verdim yahu.
ben bidahaki pazartesiye kadar nasıl sabredicem merak ediyorum. regli bile atlattım sayılır ama artık son demimdeyim tatlıdaKız işimi sağlama alayımda
akşamları sadece çorba içme kız yanına bool salata yap bari:)Güya bu hafta akşam yemeklerinde hep çorba içecektim. Daha ilk günden fire verdim yahu.
hahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep.Benimde hep karnım tokken söylediğim laf. Bu aksam sadece corba içicem. Karnım acıkınca iş değişiyorr
ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?akşamları sadece çorba içme kız yanına bool salata yap bari:)
Evet. Yapmaya çalışıyorum. Bir haftada ili dilim ekmek kaçamağı yaptım.Afiyet olsun canim karatay yapiyodun dimi canim sende?
Her şey iyi güzel de akşam 8 lerde acıkmasak ya da tatlı krizine girmesek keşke. Ben de şöyle bi yeşil elmacık yesem başka bişey istemem. :)benimde canım çok tatlı istiyo
ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır dahahahah, aynen, ben de tokken diyorum hep.pöffff....
ımmmm, aslında bol limonlu ve yeşillikli salata güzel olabiliiir! üzerine ton balığı da eklesem?
Kız canım çekti, tok olduğum halde mutfağa göndereceksin beni şimdi.
sorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmenEvet. Yapmaya çalışıyorum. Bir haftada ili dilim ekmek kaçamağı yaptım.
Her şey iyi güzel de akşam 8 lerde acıkmasak ya da tatlı krizine girmesek keşke. Ben de şöyle bi yeşil elmacık yesem başka bişey istemem. :)
Enerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim.ton balığı da olur tabi kiii hatta bazı günler mısır dahaha gitme gitme anlatmıyorum
oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygunEnerjini yarın akşama sakla. Akşam vakti bol bol anlat ki şu planını yapıp durduğum çorba akşamlarına 'merhaba' diyebileyim.
Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!oluurr:) yarın bakalım ben ne bulcam kendime uygunresmen okul-yurt-çarşı arasında mekik dokuyorum
Ayy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeylersorma yaa saat 6 dan beri kıvranıyorum resmenmarkete su almaya gittim ikidebir gözüm çikolatalara ilişti 15 dk kedinin ete bakması gibi etrafında dolandım sonra suyumu aldım çıktım hahahah
Benim annem de yapıyot ben kendime uygun yapıyorum. Mesela annem patates yemeği için et çıkarmıştı. Etten biraz bana da ayırmasını söyleyip onunla kabak yemeği yaptım kendime. Hemen hemen bütün yemeklerimi kendim yapıyorum hem öğreniyorum.Senin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!
evet senin işin daha zor ya ben eve gidince en az 700 gram almadan dönmüyorumSenin işin daha kolay çünkü istediğine yönelebilirsin. Ben öyle değilim, evde yapıyo annem mis gibi yemekler. Gel de yeme!!
hep beynimizi yıkadılar hepAyy gülesim ve ağlayasım aynı anda geldi. Bak şimdi tv'de reklam sloganı 'sn*ckers açlığını yok et' hep böyle yanlışlarla büyüdük kahrolsun bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?