- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
İlahiyat okudum 4 yıl. sen evde misin neler yapıyosun? :)evet kendine uygun yapıyosundur en azından:) ne okudun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahiyat okudum 4 yıl. sen evde misin neler yapıyosun? :)evet kendine uygun yapıyosundur en azından:) ne okudun
En etkili cozum yuruyus canim ama yuruyuse zamanin yoksa pilates de oneririm sirf bacak icin olan hareketler var yazarsan nette cikar belkiKizlar benim basen prlemim var sizden de vu problemi olan ve cozum bulan varmi lutfen cozum onerilerinizi bekliyorum
Bence de pilates. Özellikle salon ya da açık alan imkanı yoksa evde en etkilisi ve rahatı.Kizlar benim basen problemim var sizden de vu problemi olan ve cozum bulan varmi lutfen cozum onerilerinizi bekliyorum
Benimde 2. Gunu:) bende atlattim sukurrr. Findik kadar bi lokum yedim ama oda aci kahvrnin yanina. Bence keki bu saatte yeme canim cok canin istiyosa da sabaha bi dilim ayirAz önce ev ahalisine kek yaptım. Öyle tatlı krizine girdim ki kızlar ağlayasım var şu anda. Reglin ikinci günü. Dünü ucuz atlattığıma çok sevinmiştim oysa ki. Ama şu an kek yesem ayrı üzülcem yemesem işte şu an böyle bi hüzünlendim be aman.
Yok kendi kendime triplere girdim yemicem yemiyorumBenimde 2. Gunu:) bende atlattim sukurrr. Findik kadar bi lokum yedim ama oda aci kahvrnin yanina. Bence keki bu saatte yeme canim cok canin istiyosa da sabaha bi dilim ayir
bakalim cici google amcayaEn etkili cozum yoruyus canim ama yuruyuse zamanin yoksa pilates de oneririm sirf bacak icin olan hareketler var yazarsan nette cikar belki
dimii adalet birazcık adalettt:)))Yok kendi kendime triplere girdim yemicem yemiyorum
Keşke böyle zamanlarda normalin 2 katı kalori yaksak kendimizi tuttuğumuz için
Kopya yok kizlar B-)dimii adalet birazcık adalettt:)))
ee pazartesi eksi kaç bekliyosun:)
sen tanıt bakalım kendini biraz:)Kopya yok kizlar B-)
İnan öyle zor kilo veren biriyim ki aynı yeride dursabile şaşırmam. Gerçi ben az yemiyorum iyi yiyorum sadece ekmek yok tatlı yo akşam yemek yok. Bu da uzun zamanda kilo verdiriyor haftalık değişim bile zor belki de. :)dimii adalet birazcık adalettt:)))
ee pazartesi eksi kaç bekliyosun:)
belli olmaz canım bünyen şaşırtır belki seni. olmadı sana başka şeyler düşünürüz vücudunun şaşırması içinİnan öyle zor kilo veren biriyim ki aynı yeride dursabile şaşırmam. Gerçi ben az yemiyorum iyi yiyorum sadece ekmek yok tatlı yo akşam yemek yok. Bu da uzun zamanda kilo verdiriyor haftalık değişim bile zor belki de. :)