Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Merhabalar yeni girbildim, ilk sayfayi okudum, bu yüzden bugunku menumu paylasmak istiyorum,
Sabah,
Bir yumurta, tuzsuz diyet peynir azcik,
Bir dilim ekmek,
Ara ve gun icinde 2 bardak kahve ictim,
Öglen yemek yemedim yemekler fazla kaloriliydi,
Akşam bir kase çorba, yogurt ve salatayla engec 6da bitiricem.
Bol bolda su iciyorum,
Spor yapamiyrum zamanim yok,
Birde ilk sayfada yazan icecegin fotosunu birinci olanlarmi paylasiyor yoksa gruptaki herkezmi paylasacak gun icinde?

Canim sutumu gunluk olarak aliyorum o yuzden yagli ve bir kupa iciyorum yumurtali omlet oldugu icin korktum daha fazla yemek istemedim zaten sut tok tutuyor tavuk corbamin icine ben haslanmis misir ve arpa sehriye kattigim icin bana normal geldi canim simdiye yedigim cikolatalar kurabiyeler lop lop yag oldugu icin anca o yaglari eritirim diye dusundumB-)

Kizar kahvaltim
1 bardak acik cay sekersiz
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 tatli kasigi kadar helva
Ara ogun de 1 elma ve 1 bardak ada cayi aksam yemeginde ise
Turlu bulgur pilavi ve ayran ve temizlik yaptim oluyooruuuum

Berna_64 Berna_64 ben daha okuyorum canim 3.sinif:)
asevilay asevilay canim yaristan soz ediyosun galiba. 1. Olan yiyecek yiyip foto paylasacak 2. Olan abur cubur, 3. Olab da icecek. Digerleri ödül kazanamamis olcak:) 2 pazartesi de bir yapcaz bunu:)
2 21 deniz asmen gayet güzel canim :) adacayini bende içiyorum:)

Aksam yemegim:) 20150228_172513.jpg

Kizlar benim basen prlemim var sizden de vu problemi olan ve cozum bulan varmi lutfen cozum onerilerinizi bekliyorum
En etkili cozum yuruyus canim ama yuruyuse zamanin yoksa pilates de oneririm sirf bacak icin olan hareketler var yazarsan nette cikar belki

Az önce ev ahalisine kek yaptım. Öyle tatlı krizine girdim ki kızlar ağlayasım var şu anda. Reglin ikinci günü. Dünü ucuz atlattığıma çok sevinmiştim oysa ki. Ama şu an kek yesem ayrı üzülcem yemesem işte şu an böyle bi hüzünlendim be aman.

Az önce ev ahalisine kek yaptım. Öyle tatlı krizine girdim ki kızlar ağlayasım var şu anda. Reglin ikinci günü. Dünü ucuz atlattığıma çok sevinmiştim oysa ki. Ama şu an kek yesem ayrı üzülcem yemesem işte şu an böyle bi hüzünlendim be aman.
Benimde 2. Gunu:) bende atlattim sukurrr. Findik kadar bi lokum yedim ama oda aci kahvrnin yanina. Bence keki bu saatte yeme canim cok canin istiyosa da sabaha bi dilim ayir

Benimde 2. Gunu:) bende atlattim sukurrr. Findik kadar bi lokum yedim ama oda aci kahvrnin yanina. Bence keki bu saatte yeme canim cok canin istiyosa da sabaha bi dilim ayir
Yok kendi kendime triplere girdim yemicem yemiyorum:KK12:
Keşke böyle zamanlarda normalin 2 katı kalori yaksak kendimizi tuttuğumuz için :KK51::KK51:

Yok kendi kendime triplere girdim yemicem yemiyorum:KK12:
Keşke böyle zamanlarda normalin 2 katı kalori yaksak kendimizi tuttuğumuz için :KK51::KK51:
dimii adalet birazcık adalettt:)))
ee pazartesi eksi kaç bekliyosun:)

dimii adalet birazcık adalettt:)))
ee pazartesi eksi kaç bekliyosun:)
İnan öyle zor kilo veren biriyim ki aynı yeride dursabile şaşırmam. Gerçi ben az yemiyorum iyi yiyorum sadece ekmek yok tatlı yo akşam yemek yok. Bu da uzun zamanda kilo verdiriyor haftalık değişim bile zor belki de. :)

İnan öyle zor kilo veren biriyim ki aynı yeride dursabile şaşırmam. Gerçi ben az yemiyorum iyi yiyorum sadece ekmek yok tatlı yo akşam yemek yok. Bu da uzun zamanda kilo verdiriyor haftalık değişim bile zor belki de. :)
belli olmaz canım bünyen şaşırtır belki seni. olmadı sana başka şeyler düşünürüz vücudunun şaşırması için

X