- 20 Haziran 2010
- 499
- 433
Reglimin ilk günü olduğu halde ağlayan kekin ağlamasına hiç aldırmadım. Ben zaten onun tadını biliyorum diye düşün. O mantık inanılmaz işe yarıyor kafanda tadı canlanınca yemiş gibi oluyosun. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglimin ilk günü olduğu halde ağlayan kekin ağlamasına hiç aldırmadım. Ben zaten onun tadını biliyorum diye düşün. O mantık inanılmaz işe yarıyor kafanda tadı canlanınca yemiş gibi oluyosun. :)
Oys kıyamam size zor ya..
Hafta sonu bende annemlere gidicem.
Ama şimdiden söyledim hamur işi filan asla istemiyorum yapma yemem kalır diye.
Ya balık yada mangal yapcaz inş:)
Hamur işine bayılırım ama bu göbeği eritmek için dişimi sıkmam lazım
Akşam kardeşim hamile göbeği gibi diye dalga geçti
Düşük bel pantolon bel çevresini iyice kötü ediyor bence çok kullanılmamalı :/Kızlar bakın size foto çektim üstümdeki m beden ama maalesef artık bol geliyor.
Artık S'ler yaza.Sezeryan doğum yapmama rağmen üst kısmımı beğeniyorum.
Benim sorunum toto
Aslında bana kilo vermek değil toto eritmek şart siz ne düşünüyosunz ne yapsam gider bu nanet.
Bazen diyorum keşke göbeğim olsa die
Alt taraf daha zor eriyor inan canım.
Biraz sabır bir bakmışsın göbiş gitmiş.
Kızlar bakın size foto çektim üstümdeki m beden ama maalesef artık bol geliyor.
Artık S'ler yaza.Sezeryan doğum yapmama rağmen üst kısmımı beğeniyorum.
Benim sorunum toto
Aslında bana kilo vermek değil toto eritmek şart siz ne düşünüyosunz ne yapsam gider bu nanet.
Göbek aldı başını gidiyo inş. çabuk erir
Sporla hepimiz isteğimiz gibi olucaz inş.
Yemek yapan abla yine yapmış börekleri kekleri indim mutfağa herkes yiyor hemen kaçtım geri odama Ayy ben bu akşam 8 gibi çıkıcam işten işim var biraz galiba akşam yemeği saatini kaçırcam hiç bişey yemesem mi yoksa 8 gibi evde olursam 8 gibi yesem olur mu?
hiç bişey yememek olmaz canım en azından bi çorba bi yoğurt ye yürüyüş yapmana da gerek kalmaz hafif şeyler.Yemek yapan abla yine yapmış börekleri kekleri indim mutfağa herkes yiyor hemen kaçtım geri odama Ayy ben bu akşam 8 gibi çıkıcam işten işim var biraz galiba akşam yemeği saatini kaçırcam hiç bişey yemesem mi yoksa 8 gibi evde olursam 8 gibi yesem olur mu?
yedin mi bakim o tatlıyıbenimdi bugün ikinci günü ofiste arkadas tatlı almış bir tane almak zorunda kaldım ama hala yemedim tabakla bakışıp duruyoruz
kılosu cok olan genelde ılk zaman bıraz fazla verıyor dımı motıve olsun ıstıyorum kılo vererek kuzum ya umudum bu yondeKeşke tartımız dijital olsaydı. Görüntülü bildirim yaparım ama tartı gram vs gösterse iyi olurdu.
Neyse şimdi kızlar hani 1 senede 20 kg veren duyunca vay be diyoruz ya hani.
Hesapladım haftada 384 grama tekabül ediyor kilo verme miktarı.
Yani diyeceğim şu ki,
Lütfen sabırlı olalım, her hafta birer ikişer gitmez kilolar belki de,
İstikrarlı kararlı ve sabırlı olalım.