Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

hiç bişey yememek olmaz canım en azından bi çorba bi yoğurt ye yürüyüş yapmana da gerek kalmaz hafif şeyler.
bende bugün hiç çikolata isteği yoktu reglimin ilk günü olmasına rağmen ama şimdi yine hafif hafif başladı hep akşamları bulur zaten:KK70:
seni de kutluyorummm eski duygu olsa kesin yemiştiii :KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen yerdim gerçekten de :KK70: Ama 77 ye inene kadar bana yemek yasak öyle şeylerrrrrrrr ödül kazanırsam da belki yemem bile o kadar odaklandım :KK55:

kılosu cok olan genelde ılk zaman bıraz fazla verıyor dımı motıve olsun ıstıyorum kılo vererek kuzum ya umudum bu yonde :KK66:
Bu süreci bir tedavi süreci gibi gergin bir şekilde değil de kafaya takmadan eğlenceli bir şekilde geçirmemiz gerektiği düşüncesindeyim, haftalık sonuçlar ne olursa olsun.

Bu süreci bir tedavi süreci gibi gergin bir şekilde değil de kafaya takmadan eğlenceli bir şekilde geçirmemiz gerektiği düşüncesindeyim, haftalık sonuçlar ne olursa olsun.

aslında dogru panık herseyde kotu oldugu gıbı dıyettede kotu sonuc olusturur:KK66:

Yeşil çayımı içiyorum şimdi bir saate uyucam. Bu arada saftirik sevgilime sucuklu yumurta yaptım bir saat önce ekmek bana bana yedi hiç canımmistemedi dayanın kızlar bir süre sonra alışıyor insan ben en sevdiğim şeylere bile artk hayır diyorum çok mutluyumm

Yeşil çayımı içiyorum şimdi bir saate uyucam. Bu arada saftirik sevgilime sucuklu yumurta yaptım bir saat önce ekmek bana bana yedi hiç canımmistemedi dayanın kızlar bir süre sonra alışıyor insan ben en sevdiğim şeylere bile artk hayır diyorum çok mutluyumm
aynı şekilde ben deee:))))

Kizlar cok gec oldu ama anca girrebildim bugun kahvaalti
1 bardak sut yumurtali peynirli omlet oglen
1 kase tavuk corbasi yagsiz
1bardak ada cayi
Aksam yine tavuk corbasi ve 2 kasik ispanak bakalim gidecekmi kilolar

Günaydınnn
20150228_104139.jpg

Selamlar. Erkenden menumu bildireyim. Egzersizim yok ama evde boş durmamaya çalışıyorum akşama kadar hareket halindeyim. Temizlik vs yapim hem öğrenirim hem de yayılıp oturmaktan iyidir diyorum.
image.jpg

Kizlar cok gec oldu ama anca girrebildim bugun kahvaalti
1 bardak sut yumurtali peynirli omlet oglen
1 kase tavuk corbasi yagsiz
1bardak ada cayi
Aksam yine tavuk corbasi ve 2 kasik ispanak bakalim gidecekmi kilolar
Bana yetersiz geldi menü. Gün içinde enerji de lazım ben bunları yesem kolumu kıpırdatamam ki o_O

Öğrenciydim bitti evdeyim şimdi, yemek temizlik vs alışkın olmadığım için öğrenmeye çalışıyorum. Yemeklerimi kendim pişirdiğim için iyi pratik oluyor :KK68:
evet kendine uygun yapıyosundur en azından:) ne okudun

X