- 15 Aralık 2013
- 15.526
- 35.623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciss a ragmen guzel canim. Lahana dolmasi pirincliyse oda biraz ciss olmus amaSelam kızlaaaar, nasılsınız??
Menümü kopyalayayım buraya da :)
Erken çıkmam gerekiyordu, biraz da geç kalınca hiç bir şey yiyemedim kahvaltı olarak.
Okula gidince bi küçük süt içtim.
Öğlen; körili mantarlı tavuk, salata
Akşam; 5 tane ekmeksiz lahana dolması, yoğurt
Türk kahvesi içtim öğle yemeğinden sonra, yanında getirilen minik çikolatayı da yedim. Çikolata krizimi engelleyemedim, günün cıss'ı... :/
Su, 1 lt ama 2-2.5 yaparım onu.
Spor yapmadım ama okuldan sonra baya yürüdük arkadaşla..
Pirinçli değildi canım :)Ciss a ragmen guzel canim. Lahana dolmasi pirincliyse oda biraz ciss olmus ama
Gayet iyiym cok iyi gidiyo:) senin nasil:)Pirinçli değildi canım :)
Ben takip edemedim konuyu, kalabalıklaşmış, ne güzel
Nasılsın bu aradaaa?
Ben de iyiyim canım. Fena değil. :)Gayet iyiym cok iyi gidiyo:) senin nasil:)
Ve bunların sonrasında akşam yemeği olarak 1 tabak lahana çorbası, 1 kase yoğurt. Ve yarım armutçuk.Merhaba hanımlar
Kahvaltıda fotoğrafta gördüklerinizi yedim yanında açık çay şekersiz ve sonrasında 1 elma.
Öğlen 1 tabak barbunya, 3 biber turşusu ve küçük kase yoğurt.
Akşam misafir var inşallah yanlış bişey yapmam.
Stabuckstaki en masum içecek Americano, latteye kıyasla devede kulak kalıyor kalori açısından :)Çok işim var diye starbucks a geldim çalışmak için. Bu yüzden burda bulabildiğim en zararsız şeyleri seçtim. Bir adet kepekli sandviç yedim içinde peynir domates ve zeytin vardı. Yanında da yağsız sütle yapılmış buzlu latte içtim. Bu akşam da böyle kapansın eve dönerken de yürüyerek gidicem 20 dk falan.
Stabuckstaki en masum içecek Americano, latteye kıyasla devede kulak kalıyor kalori açısından :)
Ve bunların sonrasında akşam yemeği olarak 1 tabak lahana çorbası, 1 kase yoğurt. Ve yarım armutçuk.
Yatmadan yarım saat evvel şu kürü yapıp yiyorum. Bu 5. gecem.
3 yk yoğurt
1 çk pulbiber
Yarım limon
Tebrik ederimm bozmamissinn:))Ve bunların sonrasında akşam yemeği olarak 1 tabak lahana çorbası, 1 kase yoğurt. Ve yarım armutçuk.
Yatmadan yarım saat evvel şu kürü yapıp yiyorum. Bu 5. gecem.
3 yk yoğurt
1 çk pulbiber
Yarım limon
Degil tatlim:)günaydın kızlar
sizin tavsiyelerinizle bu sabah kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta
6 ad.zeytın
yarım domates
az peynir
greyfurt-mandalina sıktım içinede elma sirkesi
işe geldim şimdide türk kahvesi içiyorum zararlımı bilmiyorum ama işte bundan vazgeçemiyorum
Gunaydin kizlaarr
Tesekkur ederimm:)afiyet olsun canım çok güzel gözüküyor kahvaltın