Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İyi akşamlarr herkeseeeee
6da dün akşamki yediklerimin aynısını yedimm

Bir kase corba
Ve haşlanmıs karnabahar+yogurt

Su nekadar içtim bilmiyorum 1litreyi gecmişimdir herhalde
Bugun spor yok cunku cok usuyorum battaniyeden cıkasım gelmiyor
Şimdi sıcacık bir kahve içicem

Selam kızlaaaar, nasılsınız??

Menümü kopyalayayım buraya da :)

Erken çıkmam gerekiyordu, biraz da geç kalınca hiç bir şey yiyemedim kahvaltı olarak.

Okula gidince bi küçük süt içtim.

Öğlen; körili mantarlı tavuk, salata

Akşam; 5 tane ekmeksiz lahana dolması, yoğurt

Türk kahvesi içtim öğle yemeğinden sonra, yanında getirilen minik çikolatayı da yedim. Çikolata krizimi engelleyemedim, günün cıss'ı... :/

Su, 1 lt ama 2-2.5 yaparım onu.

Spor yapmadım ama okuldan sonra baya yürüdük arkadaşla..

Selam kızlaaaar, nasılsınız??

Menümü kopyalayayım buraya da :)

Erken çıkmam gerekiyordu, biraz da geç kalınca hiç bir şey yiyemedim kahvaltı olarak.

Okula gidince bi küçük süt içtim.

Öğlen; körili mantarlı tavuk, salata

Akşam; 5 tane ekmeksiz lahana dolması, yoğurt

Türk kahvesi içtim öğle yemeğinden sonra, yanında getirilen minik çikolatayı da yedim. Çikolata krizimi engelleyemedim, günün cıss'ı... :/

Su, 1 lt ama 2-2.5 yaparım onu.

Spor yapmadım ama okuldan sonra baya yürüdük arkadaşla..

Ciss a ragmen guzel canim. Lahana dolmasi pirincliyse oda biraz ciss olmus ama

Çok işim var diye starbucks a geldim çalışmak için. Bu yüzden burda bulabildiğim en zararsız şeyleri seçtim. Bir adet kepekli sandviç yedim içinde peynir domates ve zeytin vardı. Yanında da yağsız sütle yapılmış buzlu latte içtim. Bu akşam da böyle kapansın eve dönerken de yürüyerek gidicem 20 dk falan.

30dk jillian ve ardindan zencefilli zerdecalli yogurt
Birazdan melisa cayi icerek gunu tamamlarim artık.
2 bucuk litrede su.

Merhaba hanımlar
Kahvaltıda fotoğrafta gördüklerinizi yedim yanında açık çay şekersiz ve sonrasında 1 elma.
Öğlen 1 tabak barbunya, 3 biber turşusu ve küçük kase yoğurt.
o_O Akşam misafir var inşallah yanlış bişey yapmam. :21:
Ve bunların sonrasında akşam yemeği olarak 1 tabak lahana çorbası, 1 kase yoğurt. Ve yarım armutçuk.

Yatmadan yarım saat evvel şu kürü yapıp yiyorum. Bu 5. gecem.
3 yk yoğurt
1 çk pulbiber
Yarım limon

Çok işim var diye starbucks a geldim çalışmak için. Bu yüzden burda bulabildiğim en zararsız şeyleri seçtim. Bir adet kepekli sandviç yedim içinde peynir domates ve zeytin vardı. Yanında da yağsız sütle yapılmış buzlu latte içtim. Bu akşam da böyle kapansın eve dönerken de yürüyerek gidicem 20 dk falan.
Stabuckstaki en masum içecek Americano, latteye kıyasla devede kulak kalıyor kalori açısından :)

Stabuckstaki en masum içecek Americano, latteye kıyasla devede kulak kalıyor kalori açısından :)

Sıcak içmeyi pek sevmiyorum o yüzden buzlu latte içtim kalorisi 68 miş yağsız süt koydukları için. Bazı içeceklerin kalorisi 400 küsürdü :rolleyes: Dedim bunu içeyim bari zaten üzerine de baya yürüdüm sanırım erimiş gitmiştir :KK70: Bir bardak süt içmiş gibi bir şey oldum

Ve bunların sonrasında akşam yemeği olarak 1 tabak lahana çorbası, 1 kase yoğurt. Ve yarım armutçuk.

3 yk yoğurt
1 çk pulbiber
Yarım limon

Ben de az önce light yoğurdun içine pul biber koyup yedim bakalım bir faydası olacak mı

Benim diyetim biraz Karataya kaçıyor gibi :kk77:
Yani benim esas baş belam tatlı sevgim.
O olayı çözersem kurtulacak gibiyim kilolardan.
Daha doğrusu kontrollü tatlı yemeyi ve ekmeksiz beslenmeyi hayatımın her anında yaşamak istiyorum:eek:

3 yk yoğurt
1 çk pulbiber
Yarım limon
Tebrik ederimm bozmamissinn:))

günaydın kızlar
sizin tavsiyelerinizle bu sabah kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta
6 ad.zeytın
yarım domates
az peynir
greyfurt-mandalina sıktım içinede elma sirkesi
işe geldim şimdide türk kahvesi içiyorum zararlımı bilmiyorum ama işte bundan vazgeçemiyorum

Gunaydin kizlaarr

Eklentiler

• 20150225_083359.jpg
    20150225_083359.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 59
günaydın kızlar
sizin tavsiyelerinizle bu sabah kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta
6 ad.zeytın
yarım domates
az peynir
greyfurt-mandalina sıktım içinede elma sirkesi
işe geldim şimdide türk kahvesi içiyorum zararlımı bilmiyorum ama işte bundan vazgeçemiyorum
Degil tatlim:)

X