Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Canim harika gidiyorsun aynen devam :nazar::nazar::nazar:

Cumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktan :cry: Her sabah ne giysem diye strese giriyorum olmuyor ki bir şey olanlarda da sağdan soldan fışkırıyor yağlar. Bel bölgem kalın benim baya napsam erir şu simitler:cry:

Bugun oglen haslanmis brokoli uzerine yogurt dokup yemeyi planliyorum
Aksamda yine tavuk salata yogurt yiyip gunu kapatirim insallah:))
Benimde canim brokoli istedi bakk:)

Oooo herkes süper gidiyor valla cok guzel bir topik burasııı
Hepinize afiyet olsunn guzellerrrr
Birazcik aktiflik sorunu yasasak da herkes azinli masallah:)

Günaydın kızlar,

1 büyük salatalık, 1 domates, biraz peynir ve kayısılı form çayımı içtim şimdi çalışmaya başlıyorum bakalım öğlene kadar ara vermeden çalışmam gerekiyor :mad: Öğlen 1 gibi yemeğimi yemeyi planlıyorum.
Bunlarla doyuyo musun canim yumurta da ekleseydin

Günaysssssssss (efsun style:KK48:)

Kahvaltım 2 dilim tam bugday ekmeği, domates, peynir ve turptan olusan sandviç:KK53: turp hastalıgı basladı bende sabah aksam yiyorum insallah zararı yoktur:KK48: Artı sekersiz çayyy

Dün akşam bende cıs yaptım kızlarr
Eşim kalktı gece 10da kendine sucuklu tost yaptı manyak bende iki üç dilim sucuk aldım birde çikolata attm agzıma:KK23:

Kendime ceza veriyorum bu akşam sadece corba içicem:KK62:
hem gece ciss yap hem sabah ekmek ye:KK11:

Cumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktan :cry: Her sabah ne giysem diye strese giriyorum olmuyor ki bir şey olanlarda da sağdan soldan fışkırıyor yağlar. Bel bölgem kalın benim baya napsam erir şu simitler:cry:
cAnim tarti gununu pazartrsiye aldim herkese uysun diye.
simitler icin uygun hareketler biliyorumda nasil tarif etcem bilemedim simdi:KK70:

Pozitif dusun canim hersey beyinde bitiyor kilo verdikce veresin gelecek ac yatmak hosuna gidecek kilo vermek kadar guzel bi haz yok

Benimde canim brokoli istedi bakk:)

Birazcik aktiflik sorunu yasasak da herkes azinli masallah:)

Bunlarla doyuyo musun canim yumurta da ekleseydin

hem gece ciss yap hem sabah ekmek ye:KK11:

Çok doymuyorum ama iki gündür acele çıktığım için evden yanıma anca salatalık domates peynir alabildim. Yarın başarabilirsem yumurta da haşlıcam onu da alcam yanıma. Birkaç tane de zeytin koyarım. Ama bol su içmeye çalışıyorum o zaman doyuyo karnım :KK60:

cAnim tarti gununu pazartrsiye aldim herkese uysun diye.
simitler icin uygun hareketler biliyorumda nasil tarif etcem bilemedim simdi:KK70:

Ayyy tühhh ama olsun belki pazar da kilo veririm pazartesi daha az çıkarım :KK70: Sen az anlat bakim belki bildiklerimdendir anlarım hemen akşamları yapayım bari bacaklar ince benim üstüme göre

Pozitif dusun canim hersey beyinde bitiyor kilo verdikce veresin gelecek ac yatmak hosuna gidecek kilo vermek kadar guzel bi haz yok

Evet aslında koyduğun hedefe ulaşınca mutlu oluyorsun benim ilk hedef 77. Onu bir başarsam sonra 70i hedef koyucam. 77ye inersem mart ayı sonunda süper olur. Yani bu işin mayıs sonunda bitmesi lazım artık sıkıldım gerçekten kilolu olmaktan

Ben cikiyorum kizlar ogledrn sonra yine gelirim:)):KK15:
Gorusruz canimm

Ayyy tühhh ama olsun belki pazar da kilo veririm pazartesi daha az çıkarım :KK70: Sen az anlat bakim belki bildiklerimdendir anlarım hemen akşamları yapayım bari bacaklar ince benim üstüme göre
mekik ceker gibi yere uzan sonra mekik cekerken bi sag tarafa dogru kalk bi sol tarafa dogru kalk. Ayni zamanda sag tarafa dogru kalkarken sag bacagini kendine cek sol tarafa dogru kalkarken sol bacagini. Anlatabildim mi bilmiykrm:)

Gorusruz canimm

mekik ceker gibi yere uzan sonra mekik cekerken bi sag tarafa dogru kalk bi sol tarafa dogru kalk. Ayni zamanda sag tarafa dogru kalkarken sag bacagini kendine cek sol tarafa dogru kalkarken sol bacagini. Anlatabildim mi bilmiykrm:)

Anladım o hareketi bak resim paylaşıyorum bunu diyorsun sanırım. Diğer arkadaşlar da yapsın bu gerçekten faydalı hareket baya işe yarıyor yanlarda
bel-kaslari-icin-mekik.jpg

Akşam yapayım o zaman birkaç hareket daha bulayım üst bölge için. Her gün yürüyüş yapıyorum yürürken bacaklarım eriyo kilo verdikçe ama bel bölgesi daha geç eriyor :KK62:
Gobek de varsa mekik cek sonra deminki hareketi yap bidr eline bi agirlik alip ayakta saga sola dogru egil

aynen benimde bel ve göbek nasıl ericek bilmiyorum bi çözümü olan varsa paylaşın kızlar

Zayıflarken bana en yardımcı olan şey bir amacım olması. Mesela şuan ki amacım şu: 13 Martta ailemin yanına gidicem annem beni en son gördüğünde 77 kiloydum. Ve yine kilo aldığımı söyleyemedim çok kızıyor. 13 Marta kadar verebildiğim kadar vermem lazım eve gidince beni mutlaka tartacak biliyorum :KK70: Bu sefer azar işitmek istemiyorum kilo vermemiş ama almamış gibi görsün kadın beni. Zaten herkes dalga geçiyor kilo alınca üzülüyorum sonra o lafları duymaktansa bu sefer her şeyi yapıcam ve kurtulucam bu kilolardan bir sonraki gidişimde ise daha zayıf olarak gidicem. Bana inanmayanları utandırmak istiyorum. Geçen sene başarmıştım yine başarıcam :KK55:

X