Canim harika gidiyorsun aynen devam![]()
Cumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim harika gidiyorsun aynen devam![]()
Benimde canim brokoli istedi bakk:)Bugun oglen haslanmis brokoli uzerine yogurt dokup yemeyi planliyorum
Aksamda yine tavuk salata yogurt yiyip gunu kapatirim insallah:))
Birazcik aktiflik sorunu yasasak da herkes azinli masallah:)Oooo herkes süper gidiyor valla cok guzel bir topik burasııı
Hepinize afiyet olsunn guzellerrrr
Bunlarla doyuyo musun canim yumurta da ekleseydinGünaydın kızlar,
1 büyük salatalık, 1 domates, biraz peynir ve kayısılı form çayımı içtim şimdi çalışmaya başlıyorum bakalım öğlene kadar ara vermeden çalışmam gerekiyorÖğlen 1 gibi yemeğimi yemeyi planlıyorum.
hem gece ciss yap hem sabah ekmek yeGünaysssssssss (efsun style)
Kahvaltım 2 dilim tam bugday ekmeği, domates, peynir ve turptan olusan sandviçturp hastalıgı basladı bende sabah aksam yiyorum insallah zararı yoktur
Artı sekersiz çayyy
Dün akşam bende cıs yaptım kızlarr
Eşim kalktı gece 10da kendine sucuklu tost yaptı manyak bende iki üç dilim sucuk aldım birde çikolata attm agzıma
Kendime ceza veriyorum bu akşam sadece corba içicem![]()
cAnim tarti gununu pazartrsiye aldim herkese uysun diye.Cumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktanHer sabah ne giysem diye strese giriyorum olmuyor ki bir şey olanlarda da sağdan soldan fışkırıyor yağlar. Bel bölgem kalın benim baya napsam erir şu simitler
![]()
Pozitif dusun canim hersey beyinde bitiyor kilo verdikce veresin gelecek ac yatmak hosuna gidecek kilo vermek kadar guzel bi haz yokCumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktanHer sabah ne giysem diye strese giriyorum olmuyor ki bir şey olanlarda da sağdan soldan fışkırıyor yağlar. Bel bölgem kalın benim baya napsam erir şu simitler
![]()
Benimde canim brokoli istedi bakk:)
Birazcik aktiflik sorunu yasasak da herkes azinli masallah:)
Bunlarla doyuyo musun canim yumurta da ekleseydin
hem gece ciss yap hem sabah ekmek ye![]()
cAnim tarti gununu pazartrsiye aldim herkese uysun diye.
simitler icin uygun hareketler biliyorumda nasil tarif etcem bilemedim simdi![]()
Pozitif dusun canim hersey beyinde bitiyor kilo verdikce veresin gelecek ac yatmak hosuna gidecek kilo vermek kadar guzel bi haz yok
Gorusruz canimmBen cikiyorum kizlar ogledrn sonra yine gelirim:))![]()
mekik ceker gibi yere uzan sonra mekik cekerken bi sag tarafa dogru kalk bi sol tarafa dogru kalk. Ayni zamanda sag tarafa dogru kalkarken sag bacagini kendine cek sol tarafa dogru kalkarken sol bacagini. Anlatabildim mi bilmiykrm:)Ayyy tühhh ama olsun belki pazar da kilo veririm pazartesi daha az çıkarımSen az anlat bakim belki bildiklerimdendir anlarım hemen akşamları yapayım bari bacaklar ince benim üstüme göre
Gorusruz canimm
mekik ceker gibi yere uzan sonra mekik cekerken bi sag tarafa dogru kalk bi sol tarafa dogru kalk. Ayni zamanda sag tarafa dogru kalkarken sag bacagini kendine cek sol tarafa dogru kalkarken sol bacagini. Anlatabildim mi bilmiykrm:)
Evet evet bundan bahsediyorum. Yanlar icin cidden cok iyiAnladım o hareketi bak resim paylaşıyorum bunu diyorsun sanırım. Diğer arkadaşlar da yapsın bu gerçekten faydalı hareket baya işe yarıyor yanlardaEki Görüntüle 1431038
Evet evet bundan bahsediyorum. Yanlar icin cidden cok iyi
Gobek de varsa mekik cek sonra deminki hareketi yap bidr eline bi agirlik alip ayakta saga sola dogru egilAkşam yapayım o zaman birkaç hareket daha bulayım üst bölge için. Her gün yürüyüş yapıyorum yürürken bacaklarım eriyo kilo verdikçe ama bel bölgesi daha geç eriyor![]()
Afiyet olsun canim yine doyurucu bi kahvalti olmus![]()
Cumadan beri hiçbir şey kaçırmadım bakalım pazar günü tartıda inş güzel sonuç alırım. Pazar olsun çabucakkkk çok sıkıldım ben kilolu olmaktanHer sabah ne giysem diye strese giriyorum olmuyor ki bir şey olanlarda da sağdan soldan fışkırıyor yağlar. Bel bölgem kalın benim baya napsam erir şu simitler
![]()
şimdi gördüm paylaştığınız resimleri akşama bende bunları denicem
Deneyelim denemekten zarar gelmez. Her akşam yapsak bir ay sonra etkilerini görürüz.
Simdi listeden baktim 70 kiloymussun ben de 72 yim bu sabah kacamak yapma yoksa sana yetisirim![]()
hem gece ciss yap hem sabah ekmek ye![]()
Ben cikiyorum kizlar ogledrn sonra yine gelirim:))![]()