- 12 Mart 2015
- 281
- 261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemmeenn toparlaniyosun canim cabuk gelen cabuk gider diyereekk:)
Olur canim yarin sabah da tartilabilirsinbirsevgi
Gunaydinlar canim benim tartinin pili bitti akşam tartilip söylicem sabah tartilamadim..Bu aralar pek ziyaret edemuyorum yüzüm yok cunki bu haftada diyetsiz sporsuz geçti.
Sabah kahvaltin, 7.00 yarim pogaça,
8.30 çay domates maydonoz, ceviz iki tane
tabi ki canim:)Ben tartılamadım kızlar evde tartım yok sağlık ocağına gidiyorum tartılmaya çok yorgundum gidemedim artık haftaya pazartesi tartılınca yazarım olur mu?
sizi gidi verenler tayfasii:)1kg daha gitti gule gule 63 ler hos geldin 62 ler haftaya insallah 61 lerEki Görüntüle 1482454
sen neden boyle oldun o kadar hastaydin bisey yiyemedin halbuki:/
Aksam cislari benimde basimin belasi o kadar zor dayaniyorum ki://Selam kizzlarrrrr:)
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Giden 900 gr.
Haftaya hedef:69.7 kg
70 lerden bi kurtulamadim
Gunduz cok iyi gidiyorum ama aksam ciss yapiyorum bazen oda herseyi mahvediyo
nasıl bi program canım obirsevgi
Ayy akşamki tartilmam 75 diyor sabah yine 74 gibi cikicam anlasilan abahtan kilomu hemen yazicam Fitwell diye bisey indurdim telefona tavsiye ederim
zencefilli olan kür mü:)Kahvaltım:minik bir haşlanmış yumurta
1 dilim k.ekmeği,domates,yeşil çay
Ara:2 dilim k.ekmeği,yarım k.k.peynir
Yarım domates,1 yaprak marul,kuşburnu çayı
Öğle:1 kase sebze çorbası,5 kaşık yoğurt
2 yaprak marul,yarım domates
Ara:sütlü kahve,1 çay bardağına leblebi kuruüzüm karışımı
Akşam:1 kase sebze çorbası,mercimek salatası
Ara:yeşil çay,biri tatlı biri tuzlu 2 tane küçük kurabiye
Son olarak yoğurt kürü
3.5 litre su
bakıyorum da ödüller verilmiş:)Kizlar aksqm yemegim orta porsiyon manti ve 1 dilim kek
Yok yoğurt,limon,pul bibernasıl bi program canım o
zencefilli olan kür mü:)
bakıyorum da ödüller verilmiş:)
Harikasin canim masallah diyorum azmine :)tatlılar akşam yemeğim pazı kavurması ve yanında kase yoğurt saat te yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım olucak olucak kızlar oooh gidicek o piiiiiis kilolarrr
Niye gelmicen canim ozletme kendini burada aktif olursan daha iyi motive olursun69 olmadan buraya gelmicem beni bekleyin anacııım....