Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Gecmis olsun canim usuttunmu canim niye boyle oldunki acaba:KK43: nane limon mide bulantisina iyi gelir bide toz zencefili balla karistirip ye oda ishale kabizliga mide bulantisina iyi geliyo gida zehirlenmesindede faydali

Bilmiyorum ki yediğim bir şey dokundu galiba :cry: Nane limon çok az içebildim şimdi bulantım geçti biraz. Bakayım evde zencefil var mıydı varsa onu da deniyeyim :KK1:

Selam kizlar nasil gidiyo diyet bakiyorumda herkescikler cok sessiz:KK43:

Benim iyi gidiyor ama bu hafta sanki veremicem durdu mu noldu anlamadım 83lerde kaldım. Pazartesi anlarız gerçi şimdi tartılmadım ama içimde ne varsa çıktı kesin biraz azalmıştır kilom :KK57:

Kızlar bugun bir açılışa gittim
Giderkende elbisse giydim belden bollaşan ve içimede korse giydim :KK53:
Korse beni sıktıkça karın agrısı yapmaya basladı öldüm acıdan bitsede gitsek diye kıvrandım ve zayıflamaya bidaha karar verdim.:KK53:
Bide benim cadaloz kaynana bana hemen aaa ne kadar kilo almışsıııınnn dedi gevrek gevrek:KK42:
Kim bilir ne kadar mutlu oldu beni öyle görünce uzun zamandır gormuyordu beni :KK62:

Kızlar bugun bir kıyafetleri gayet im
Giderkende elbisse giydim belden bollaşan ve içimede korse giydim :KK53:
Korse beni sıktıkça karın agrısı yapmaya basladı öldüm acıdan bitsede gitsek diye kıvrandım ve zayıflamaya bidaha karar verdim.:KK53:
Bide benim cadaloz kaynana bana hemen aaa ne kadar kilo almışsıııınnn dedi gevrek gevrek:KK42:
Kim bilir ne kadar mutlu oldu beni öyle görünce uzun zamandır gormuyordu beni :KK62:
Iyyy bende nefret ediyorum korseden şimdi giymiyorum gerek bulmuyorum kıyafetlerim eskisi kadar dar değil çünkü offf benim kuzenimin nişanı var yarın banada derler kilo aldın diye offfff

Iyyy bende nefret ediyorum korseden şimdi giymiyorum gerek bulmuyorum kıyafetlerim eskisi kadar dar değil çünkü offf benim kuzenimin nişanı var yarın banada derler kilo aldın diye offfff

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
İnsanlar niye söylüyor bunu anlamıyorum ya haz alıyorlar galiba
Sanki biz farkında değiliz kilo aldıgımızın

Bugün yediklerim:KK52:
Kahvaltım:minik bir haşlanmış yumurta
1 bardak erik kompostosu,1 k.k peynir
Domates,salatalık
Ara:1 kase salatalık
Öğle:1 tabak pırasa yemeği
Ara:1 kase yoğurt
Akşam:1 tabak pırasa yemeği,1 kase yoğrt
2.5 litre su

Bugün sadece tarhana çorbası içtim başka bir şey yemedim sanırım yiyemem de :KK43: Yarın inş iyi olurum güzelce kahvaltımı yaparım

Günaydın kızlar:)
Havadan midir nedir butun topiklerde bi sessizlik bi bosluk:)
Umarim kacamak yapmiyosunuzduurrr
Ben kendimi duzelttim bi kac gundur
Hatta jillianin 9. Gununu yapcam bu gun:)

günaydınnn
o jillianı ben hiç bitiremedim nefes nefese kalıp bırakıyorum cok zor yaa:KK51:

Valla ne yalan söylim, ben bol kaçamak Yaptım haftasonu...
Ama Yarından itibaren düzeltcem kendimi...

Merhaba kızlar, bugün daha iyiyim kahvaltımı yaptım. Domates, salatalık, peynir, haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim esmer ekmek. Ara yapmayı düşünmüyorum bugün biraz midem dinlensin akşam da hafif bişeyler yiyerek günü kapatıcam bakalım. :21:

Merhaba kızlar, bugün daha iyiyim kahvaltımı yaptım. Domates, salatalık, peynir, haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim esmer ekmek. Ara yapmayı düşünmüyorum bugün biraz midem dinlensin akşam da hafif bişeyler yiyerek günü kapatıcam bakalım. :21:
Gecmis olsun canim guzel baslamissin:)

Kizlar giremedim hafta sonu havalar da guzel okunxa attim kendimi dışarı bugunku kahvaltim
2 yumurta domates ogken 2 sarma aksam 1 tek lahmacun yarim adana ekmeksiz 1 tuzlu kurabiye

birsevgi birsevgi
Gunaydinlar canim benim tartinin pili bitti akşam tartilip söylicem sabah tartilamadim..Bu aralar pek ziyaret edemuyorum yüzüm yok cunki bu haftada diyetsiz sporsuz geçti.
Sabah kahvaltin, 7.00 yarim pogaça,
8.30 çay domates maydonoz, ceviz iki tane

Ben tartılamadım kızlar evde tartım yok sağlık ocağına gidiyorum tartılmaya çok yorgundum gidemedim artık haftaya pazartesi tartılınca yazarım olur mu?

2015-04-06 08.43.31.jpg

X