O bende de var canim cocuk gibi oyaliyorum kendimiKizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
Erkenden yatağa gir ben öyle yapıyorumKizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
Kizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
çok güzel görünüyor, iştah açıcı...Kahvaltim buydu kizlarr
Eki Görüntüle 1470060
evet ben de zorlanıyorum, hele de eşim çayın yanında bişeyler yerken...Kizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
canım sen diyet yapma sakın, emzirmek müthiş kalori harcatıyor zaten, aşırı da beslenmezsen rahatlıkla gider. bakma biz değerlendiremedik o günlerimizi, homidi homidi yedik de kaldık böyle duba gibi...Hayirli günler diyetdaslarim sizler cok guzel diyet yapiyorsunuz ama ben emzirdigim icin yapamiyorum ama aksamlari bol salata yiyorum sabah ve ogle normal besleniyorum bir kere diyet yapayim dedim sütüm acayip azaldi biraktim inş azar azar veririm ben de
sagolnesli cim :) yok diyet yapmiyorum zaten sizi motive olmak icin tajip ediyorum biraz aksam 6 dan sonra yemiyorum bu gibi seyler yapiyorum
Günde kaç kalori alıyorsun?neslihalialıyordu 40169743 .!.:Öğle yemeğim; 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yk nohut yemeği, 3 yk arpa Şehriye pilavı, yaklaşık 1 Sb ayran
Ara öğün; 1 elma, 2 grissini, 1 sb ayran
Akşam yemeğim; 8yk (dolu dolu) kabak yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata
Ara öğün; 1 ceviz, 3 Fındık, 2 Kayısı (kalori hesabı)
1400 kcal'yi geçmemeye çalışıyorum. Ama azıcık geçiyorumGünde kaç kalori alıyorsun?
Bnde o civarlarda alıyorum1400 kcal'yi geçmemeye çalışıyorum. Ama azıcık geçiyorum