Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa

Ben genelde uyuyorum dayanamıcak gibi olursam çünkü benim de akşam 7 ye kadar çok güzel geçiyor ama 9-11 arası yeme isteği geliyor biraz oyalanıp uyuyorum hemen

Kizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
evet ben de zorlanıyorum, hele de eşim çayın yanında bişeyler yerken...
ben de hurma/kayısı falan yeyip dindiriyorum isteklerimi...

Hayirli günler diyetdaslarim sizler cok guzel diyet yapiyorsunuz ama ben emzirdigim icin yapamiyorum ama aksamlari bol salata yiyorum sabah ve ogle normal besleniyorum bir kere diyet yapayim dedim sütüm acayip azaldi biraktim inş azar azar veririm ben de

canım sen diyet yapma sakın, emzirmek müthiş kalori harcatıyor zaten, aşırı da beslenmezsen rahatlıkla gider. bakma biz değerlendiremedik o günlerimizi, homidi homidi yedik de kaldık böyle duba gibi...

sagolnesli cim :) yok diyet yapmiyorum zaten sizi motive olmak icin tajip ediyorum biraz aksam 6 dan sonra yemiyorum bu gibi seyler yapiyorum

Öğle yemeğim; 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yk nohut yemeği, 3 yk arpa Şehriye pilavı, yaklaşık 1 Sb ayran
Ara öğün; 1 elma, 2 grissini, 1 sb ayran
Akşam yemeğim; 8yk (dolu dolu) kabak yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata
Ara öğün; 1 ceviz, 3 Fındık, 2 Kayısı (kalori hesabı)

Günde kaç kalori alıyorsun?

Kizlar aksam yemegim cok az sac tava gullik bir ot onun yogurtlusuve kozde domates ile biber boyle atlattim sukur gidecek o kiloolar o kadar....tamam mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…