Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Hayirli gunler arkadaslarim bugun okuluma yuruyerek gidip geldim sabah iki simit bir karper peynir oglen azcik pilav bir kepce kavurma salata yedim evde bir dilim pasta yedim kotayi doldurdugum icin akşam sadece salata yiyeceğim

Ara öğün; 3yk yoğurt, 1yk yulaf ezmesi, 1 grisini
Akşam; 3 kepçe sütlü çorba( çok severim de)
Salatalık, domates
Son ara öğün; 5 badem, 4 erik kurusu

Ogunlerimi yazayim ben hemen :)

Sabah : 1 kk peynir
1 domates
6 zeytin
2 dilim ekmek
Cay
Ara : yarim elma ve yesilcay

Ogle : domatesli yagsiz tost

Aksam : sevgilim kir pidesi almisti ortaya soylemistik 3 tane yari yariya yemisimdir yani 1.5 kiymali pide

Birazdan kefir icerim

Spor olarak 45 dk pilates
Birde sevgilimle 2 km kadar yuruduk tabi pide o 2 km yi silip supurdu

Bugun cok kotuydu ogunum ama yarin kacamak olmaz :)

canim sen odulunu yine yap da ilk sayfadan o ilk 3un ne yiyecegini falan kaldirdim herkes zaten kendine odul veriyo diue:)
Turkishcandy beni listeye eklediğin için teşekkürederim
ne demekk:)))

Günaydın kızlar dün akşam eve gittiğim gibi uyumuşum bu sabah anca uyandım işler yoğun birkaç haftadır vücudum direndi direndi sonunda pes etti Akşam 8 gibi uyudum yani akşam yemeği de yalan oldu en son dün 15:00 gibi bir adet küçük zeytinli poğaça yemiştim yemek yapan abla her gün böyle şeyler yapıyor dayanamadım dün atıverdim ağzıma ufak bitane

selamlar...
kahvaltım; 2dilim tahıllı ekmek, 1haş. yumurta, 2tane üçgen peynir, 3 zeytin, 1-2şer badem-fındık, 1tk kaymak, 1tkreçel, domates-salatalık
ara öğün; çeyrek çay bardağı leblebi, 4 minik erik kurusu

ben de her gün öğlenleri 30'-45' kadar bi yürüyüş ve gece de walk at home 2 mile yapmaya çalışıyorum..

Merhabalar bayanlar,

kahvaltim:
2 yumurta,bi parmak kalinliginda hellim peyniri,maydanoz ve 1 yemek kasigi zeytin yagiyla yapilmis omlet

10 zeytin ve 1 bardak sekersiz cay...Aea yapmayi dusunmuyorum belki ayran icerim.

oglen 2.30 gibide kelle paca corba bir kase (disarda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…