Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ben bugun kacamak yapmicaktim aslinda ama yaptim :eek:
Gecerli hic bir bahanemde yok evdeyken yaptim ustelik En Büyük KK

Sabah uyaninca yogurt yemistim sonra geri yatmistim 10 da ebru salliyla pilates yapiyorum o saate kadar uyumusum tekrar kalkinca bir bardak kefir ictim
Kahvaltim gec oldu dolayisiyla.

Sabah 11.30 : domates roka
1 kk peynir
Azicik kasar
6 zeytin
Yumurta

Saat 2 gibi 1 ince dilim yas pasta yedim birde 1 kase puding yedim o_O:eek:

Aksam : 3 kasik pilav ve tavuk yedim
Azicikta yogurt

Spor olarak 45 dk pilates yaptim 1 saaat sonra jillian michaelsla 30 day shred yaparim belki surekli baslayip 2.levelde birakiyordum bu sefer baslarsam sonuna kadar gidicem En Büyük KK

İste bundan sonrasi icin istiyorum. Sanki kilo vermisimde kacamak yapiyorum aylardir gr vermedim pazartesi tarti gununde 100 grda olsa kilo vermek istiyorum :KK43:
Bak kacamak yapmadigimiz zaman sabahlari daha mutlu uyaniyoruz cunku ekside oluyoruz ve her gecen gun daha da gucleniyo direncimiz kacamak yapmadigimiz icin:) bunu dusun hep. Zaten vucut 21 gun sonra sekeri unutuyomus bida hic istemiyomus:)

Bak kacamak yapmadigimiz zaman sabahlari daha mutlu uyaniyoruz cunku ekside oluyoruz ve her gecen gun daha da gucleniyo direncimiz kacamak yapmadigimiz icin:) bunu dusun hep. Zaten vucut 21 gun sonra sekeri unutuyomus bida hic istemiyomus:)

Acilen toparlanmam lazim kacamak filan asla yapmamam lazim 1 hafta dayansam bi daha istemem de :KK43:
gazi ben vereyim sana sen cok siskosun kilo filan veremezsin 36 bedene hayatta giremezsin desem :)) olur mu

Ay bu agir oldu ama guzel oldu :KK70:

Gunaydin fistiklaar kahvaltim
1/2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 cay kasigi kadar helva
2 zeytin ve yesil cay oglen yogurt ve elma yiiyecem aksama firinda balik ve bol yesillikli salata dusunuyorum haydi kizlar pes etmek yoook burasi sayesinde mutlu oluyorum ya siz olmasaydiniz hayatta bu kadar istikrarli olamazdim ve kilo verdikce insanin kendine guveni yerine geliyor libidom bile yukseldi yani o derece:-)

günaydın kızlar

siteye pek giremiyorum kusura bakmayın
sinüzitim azdı başım çok ağırıyor
üstüne bide regil oldum
berbat durumdayım

diyeti dün azıcık bozdum
ama bugün dikkat ediyorum..

Günaydın kızlar,

Kahvaltım:

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
Az yağlı peynir
3 siyah zeytin
Yarım bardak süt

Bugüne de güzel başladık :KK55: 7li rakamları görene kadar durmak yok

günaydın canlar nasıl gidiyor...
Benim pek iyi gidemiyo ya:/
Gunaydin fistiklaar kahvaltim
1/2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 cay kasigi kadar helva
2 zeytin ve yesil cay oglen yogurt ve elma yiiyecem aksama firinda balik ve bol yesillikli salata dusunuyorum haydi kizlar pes etmek yoook burasi sayesinde mutlu oluyorum ya siz olmasaydiniz hayatta bu kadar istikrarli olamazdim ve kilo verdikce insanin kendine guveni yerine geliyor libidom bile yukseldi yani o derece:-)
Ohh ne guzell:) ne demisler birlikten kuvvet dogar:))

günaydın kızlar

siteye pek giremiyorum kusura bakmayın
sinüzitim azdı başım çok ağırıyor
üstüne bide regil oldum
berbat durumdayım

diyeti dün azıcık bozdum
ama bugün dikkat ediyorum..
gecmis olsun canim... kendini cok dq zorlamabu donemde

Günaydın kızlar,

Kahvaltım:

2 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
Az yağlı peynir
3 siyah zeytin
Yarım bardak süt

Bugüne de güzel başladık :KK55: 7li rakamları görene kadar durmak yok

Bu hafta hedefin kac bakimmm

Çok değil ya 81 civarı olsam yeter ama böyle bugünlerde pek bir kaçırasım var pazar günü kaçırmazsam güzel olcak :cry: Öteki hafta da 79 olayımmmmmmmmmmmmmm

merabalar...
dün akşam walk at home'u güya kızımı uyuttuktan sonra yapacaktım, onunla ben de uyumuş kalmışım. ama naptım? sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce yaptım sporumu... aferin bana...:KK9::KK9::KK9:

kahvaltım; 2dilim tahıllı ekmek, 2tane karper peynir, 1 haş. yumurta, 4 zeytin, 1 tk erik marmelatı, 1-2şer adet fındık badem
ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2adet kuru kayısı

TurkishCandy neden iyi gitmiyo??

Çok değil ya 81 civarı olsam yeter ama böyle bugünlerde pek bir kaçırasım var pazar günü kaçırmazsam güzel olcak :cry: Öteki hafta da 79 olayımmmmmmmmmmmmmm
O zamann 79 icin ssavas:))
GerCi benim de pek bi kacirasim var toplamaya calisiyorum kendimi
merabalar...
dün akşam walk at home'u güya kızımı uyuttuktan sonra yapacaktım, onunla ben de uyumuş kalmışım. ama naptım? sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce yaptım sporumu... aferin bana...:KK9::KK9::KK9:

kahvaltım; 2dilim tahıllı ekmek, 2tane karper peynir, 1 haş. yumurta, 4 zeytin, 1 tk erik marmelatı, 1-2şer adet fındık badem
ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2adet kuru kayısı

TurkishCandy neden iyi gitmiyo??
sabah cok guzel basliyorum. Hatta arada da sabredip aksam yemegimi de cok guzel yiyorum. Ama gunu bi turlu kapatamiyorum gozumum onunden tatlilar kekler cikolatalar gexiyo. Bitter masumdur diyip ya 2-3 kare bitteryiyorum ya da kacirip bi dondurma yiyorum. Gidiyo butun gun.:KK43:

X