- 12 Mart 2015
- 281
- 261
Diyetisyene falan gidiyo musun??Bnde o civarlarda alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyene falan gidiyo musun??Bnde o civarlarda alıyorum
HayırDiyetisyene falan gidiyo musun??
Kizlar benim bi derdim var :gun icinde superim hic kacamagim olmuyo gayet iradeliyim ama aksam 8-11 arasi kuduruyorum...ne yapsam yaa
Bugun puding yemissinnnn!!! Kacamak sayilir zaten o sakinnnnYa benim kacamak yapmamam icin beni gaza getirir misiniz
Bugun puding yemissinnnn!!! Kacamak sayilir zaten o sakinnnn
Bak kacamak yapmadigimiz zaman sabahlari daha mutlu uyaniyoruz cunku ekside oluyoruz ve her gecen gun daha da gucleniyo direncimiz kacamak yapmadigimiz icin:) bunu dusun hep. Zaten vucut 21 gun sonra sekeri unutuyomus bida hic istemiyomus:)İste bundan sonrasi icin istiyorum. Sanki kilo vermisimde kacamak yapiyorum aylardir gr vermedim pazartesi tarti gununde 100 grda olsa kilo vermek istiyorum
gazi ben vereyim sana sen cok siskosun kilo filan veremezsin 36 bedene hayatta giremezsin desem :)) olur muYa benim kacamak yapmamam icin beni gaza getirir misiniz
Bak kacamak yapmadigimiz zaman sabahlari daha mutlu uyaniyoruz cunku ekside oluyoruz ve her gecen gun daha da gucleniyo direncimiz kacamak yapmadigimiz icin:) bunu dusun hep. Zaten vucut 21 gun sonra sekeri unutuyomus bida hic istemiyomus:)
gazi ben vereyim sana sen cok siskosun kilo filan veremezsin 36 bedene hayatta giremezsin desem :)) olur mu
Benim pek iyi gidemiyo ya:/günaydın canlar nasıl gidiyor...
Ohh ne guzell:) ne demisler birlikten kuvvet dogar:))Gunaydin fistiklaar kahvaltim
1/2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 cay kasigi kadar helva
2 zeytin ve yesil cay oglen yogurt ve elma yiiyecem aksama firinda balik ve bol yesillikli salata dusunuyorum haydi kizlar pes etmek yoook burasi sayesinde mutlu oluyorum ya siz olmasaydiniz hayatta bu kadar istikrarli olamazdim ve kilo verdikce insanin kendine guveni yerine geliyor libidom bile yukseldi yani o derece
gecmis olsun canim... kendini cok dq zorlamabu donemdegünaydın kızlar
siteye pek giremiyorum kusura bakmayın
sinüzitim azdı başım çok ağırıyor
üstüne bide regil oldum
berbat durumdayım
diyeti dün azıcık bozdum
ama bugün dikkat ediyorum..
Günaydın kızlar,
Kahvaltım:
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
1 salatalık
Az yağlı peynir
3 siyah zeytin
Yarım bardak süt
Bugüne de güzel başladık 7li rakamları görene kadar durmak yok
Benim pek iyi gidemiyo ya:/
Ohh ne guzell:) ne demisler birlikten kuvvet dogar:))
gecmis olsun canim... kendini cok dq zorlamabu donemde
Bu hafta hedefin kac bakimmm
TurkishCandy neden iyi gitmiyo??Benim pek iyi gidemiyo ya:/
Ohh ne guzell:) ne demisler birlikten kuvvet dogar:))
gecmis olsun canim... kendini cok dq zorlamabu donemde
Bu hafta hedefin kac bakimmm
O zamann 79 icin ssavas:))Çok değil ya 81 civarı olsam yeter ama böyle bugünlerde pek bir kaçırasım var pazar günü kaçırmazsam güzel olcak Öteki hafta da 79 olayımmmmmmmmmmmmmm
sabah cok guzel basliyorum. Hatta arada da sabredip aksam yemegimi de cok guzel yiyorum. Ama gunu bi turlu kapatamiyorum gozumum onunden tatlilar kekler cikolatalar gexiyo. Bitter masumdur diyip ya 2-3 kare bitteryiyorum ya da kacirip bi dondurma yiyorum. Gidiyo butun gun.merabalar...
dün akşam walk at home'u güya kızımı uyuttuktan sonra yapacaktım, onunla ben de uyumuş kalmışım. ama naptım? sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce yaptım sporumu... aferin bana...
kahvaltım; 2dilim tahıllı ekmek, 2tane karper peynir, 1 haş. yumurta, 4 zeytin, 1 tk erik marmelatı, 1-2şer adet fındık badem
ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2adet kuru kayısı
TurkishCandy neden iyi gitmiyo??