Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hepsini okuyamam da, ara ara açıyorumHepsini mi okuyacaksin canimm:) ne kadar isteklisin:)
Aslında 56.8 diyorum benKilo bildirimi yapıyorum kızlar 56.874
İsteğe göre bn akşam toplu yazıyorum analiz etmesi daha kolay ki kaç gündür menülerim berbaaatGunaydin :)
Ogunlerimizi aksam toplu mu yaziyoruz acaba yoksa her ogun sonu mu ?
ilk üç belirlendi kızlar ilk sayfada:)
21denizasmen; %3.60
farfur; %2.64
withoutlove; %1.65
fantastika; %1.44
2KediAnnesi; %0.57
bu 2 haftada sadece 5 kişi ekside. tüüü bize
HEMEN TOPARLANIYORUZ KIZLAR 06.04.2015 TE HERKESSS EKSİDE OLSUN KAPIŞALIMM
geçmiş olsun...Günaydinlar, sabah kahvaltim, krep bir adet bol salata, 2 brdk çay,
Öglen saat 3 gibi bir kase corba ve bol su ile günü tamamlarim.
Şimdiden yazayimki sonra değiştirme şansim olmasin, ruh halinebağli olarak yediklerim çogaliyr birdrn kendimi işe vermeliyim, şu bunalimdan bitürlü çikamiyrum.
Doktorami gitsem acaba?
Evet çorbayla kalmam eminim bende, hamurişi ve tatliyi gun icinde cok tuketiyrum yemeye başliyinca kendimi tutsmuyrum fare gibi git gel ne varsa taşiyrum bu yüzden birkaç gun kendime sinirlama koymam lazim yediklerim yeterde artar bile bugune kadar zaten cok yemişim.geçmiş olsun...
hava orada nasıl bilmiyorum ama biraz gezip dolaşsan? kendine minik de olsa bikaç bişey alsan? kendini daha iyi hissedersin en azından...
bi de yediklerin-yiyeceklerin çok az değil mi? bol çeşit, minik minik tadımlıklar...
kendi yediklerime kılıf hazırlıyorum bi yandan!!!
canım benimmmm...Evet çorbayla kalmam eminim bende, hamurişi ve tatliyi gun icinde cok tuketiyrum yemeye başliyinca kendimi tutsmuyrum fare gibi git gel ne varsa taşiyrum bu yüzden birkaç gun kendime sinirlama koymam lazim yediklerim yeterde artar bile bugune kadar zaten cok yemişim.
Dışariya cikip gezemiyrumki, hergun işteyim, alışveris desen oda yok kaçip kurtulmak istiyrum onuda beceremiyrum