Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Bugün 1450 kcal ile kapattım günü, şimdi de walk at home 2 mile yaptım.
Yarından sonra da menülerimi de yazarım inşallah, iyi geceler...:KK54:

herkese günaydııınnnnn!!!!!
sıkı bir kahvaltı yaptım, en önemli öğün malum...
hadi inşallah 06.04.2015'in birincisi ben olurum!!!!
güzel günler....

Guzeller gunaydin sabah jalkunca ev isi yaptim sporum kaldi belki yarim saat yaparim kah valtim peynirli omlet 2 kucuk domates 3 zeytin ve yesil cqy oglen yogurtlu kabak dusunuyorum sizede belki fikir olur akaama yesil fasulye ve haslqnmis tavuk yanina pilav ama pilqv esime bana degil,:-)

ilk üç belirlendi kızlar ilk sayfada:)

21denizasmen; %3.60

farfur; %2.64

withoutlove; %1.65

fantastika; %1.44

2KediAnnesi; %0.57

bu 2 haftada sadece 5 kişi ekside. tüüü bize:KK11::KK11::KK11:

HEMEN TOPARLANIYORUZ KIZLAR 06.04.2015 TE HERKESSS EKSİDE OLSUN KAPIŞALIMM

Üçüncü olmuşum çok şaşırdım hiç beklemiyodum :confused: İçecek hakkı mı kazandım ben şimdi:KK73: 10 gündür bozmadım bu hakkımı pazar günü kullansam olur mu canım pek bir şey çekmiyor bu aralar :KK35:

Günaydinlar, sabah kahvaltim, krep bir adet bol salata, 2 brdk çay,
Öglen saat 3 gibi bir kase corba ve bol su ile günü tamamlarim.
Şimdiden yazayimki sonra değiştirme şansim olmasin, ruh halinebağli olarak yediklerim çogaliyr birdrn kendimi işe vermeliyim, şu bunalimdan bitürlü çikamiyrum.
Doktorami gitsem acaba?

Günaydinlar, sabah kahvaltim, krep bir adet bol salata, 2 brdk çay,
Öglen saat 3 gibi bir kase corba ve bol su ile günü tamamlarim.
Şimdiden yazayimki sonra değiştirme şansim olmasin, ruh halinebağli olarak yediklerim çogaliyr birdrn kendimi işe vermeliyim, şu bunalimdan bitürlü çikamiyrum.
Doktorami gitsem acaba?
geçmiş olsun...
hava orada nasıl bilmiyorum ama biraz gezip dolaşsan? kendine minik de olsa bikaç bişey alsan? kendini daha iyi hissedersin en azından...
bi de yediklerin-yiyeceklerin çok az değil mi? bol çeşit, minik minik tadımlıklar...
kendi yediklerime kılıf hazırlıyorum bi yandan!!!:KK48::KK48:

geçmiş olsun...
hava orada nasıl bilmiyorum ama biraz gezip dolaşsan? kendine minik de olsa bikaç bişey alsan? kendini daha iyi hissedersin en azından...
bi de yediklerin-yiyeceklerin çok az değil mi? bol çeşit, minik minik tadımlıklar...

kendi yediklerime kılıf hazırlıyorum bi yandan!!!:KK48::KK48:
Evet çorbayla kalmam eminim bende, hamurişi ve tatliyi gun icinde cok tuketiyrum yemeye başliyinca kendimi tutsmuyrum fare gibi git gel ne varsa taşiyrum bu yüzden birkaç gun kendime sinirlama koymam lazim yediklerim yeterde artar bile bugune kadar zaten cok yemişim.
Dışariya cikip gezemiyrumki, hergun işteyim, alışveris desen oda yok kaçip kurtulmak istiyrum onuda beceremiyrum

ben de bugün yediğim kadarını yazayım;
sabah; 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1kk peynir, 1karper peynir (35kcal), 1 yumurta, 3 zeytin, 2 çay kaşığı kadar kaymak, 1 tk reçel
ara öğün; çeyrek çay bardağı leblebi, 4 minik erik kurusu
şu ana kadar 397kcal olmuş. bence başarılı...

Evet çorbayla kalmam eminim bende, hamurişi ve tatliyi gun icinde cok tuketiyrum yemeye başliyinca kendimi tutsmuyrum fare gibi git gel ne varsa taşiyrum bu yüzden birkaç gun kendime sinirlama koymam lazim yediklerim yeterde artar bile bugune kadar zaten cok yemişim.
Dışariya cikip gezemiyrumki, hergun işteyim, alışveris desen oda yok kaçip kurtulmak istiyrum onuda beceremiyrum
canım benimmmm...
o zaman sabır dileyelim sana ve şükür... muhakkak vardır şükredecek birşeyler...
tam mevsim geçişindeyiz ve böyle hissetmen normal bence,
ama bulduğun ilk fırsatta kendin için bişeyler yap mutlaka...

Merhabalar bayanlar

kahvaltim
1 yumurta
8 zeytin
1 burgu
Cok az beyaz peynir
matdanoz
2 ceviz
Domates

oglen
1 kase ton balikli salata ve 2 litre su

bu arada sabah tartildim 70.800 ciktim ,bu beni daha cok gaza getirdi...69.900 olmama az kaldi

X