- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
70 kiloyum boyum 1,63Paylaşım yapıyorum canım burdan bak tarçınlı süt , limonlu su, yoğurt bunlar hızlı kilo vermeni sağlar kaç kilosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 kiloyum boyum 1,63Paylaşım yapıyorum canım burdan bak tarçınlı süt , limonlu su, yoğurt bunlar hızlı kilo vermeni sağlar kaç kilosun
BravoBayana bakın nasıl zayiflamis ilham alalimEki Görüntüle 1748398 bakın nasıl zayiflamis
mide operasyonu geçiren birini tanımıştım, kendisi söylemese asla bilemem, çok zayıf ince narin bir fiziği vardı.Canım belki mide operasyonu geçirmiş olabilir
Sağol canım
Evet canım böyle fotoların bir kısmı hepsi demeyeyim ama çogu operasyonlumide operasyonu geçiren birini tanımıştım, kendisi söylemese asla bilemem, çok zayıf ince narin bir fiziği vardı.
ben ameliyat oldum deyince inanmamıştım sonra eski halini göstermişti bana resmen başka biri gibiydi.
Yok sporla iki oğlu var kv facebook da gördümCanım belki mide operasyonu geçirmiş olabilir
Mide operasyonu tehlikeli ölüm riski var bir sanatçı vardı ozan orhon mi uzun saçlı coj kötü olmuştu fatih urekte öyle en iyisi spormide operasyonu geçiren birini tanımıştım, kendisi söylemese asla bilemem, çok zayıf ince narin bir fiziği vardı.
ben ameliyat oldum deyince inanmamıştım sonra eski halini göstermişti bana resmen başka biri gibiydi.
Canım çoğu insan mide operasyonunu söylemiyorMide operasyonu tehlikeli ölüm riski var bir sanatçı vardı ozan orhon mi uzun saçlı coj kötü olmuştu fatih urekte öyle en iyisi spor
büyük konuşmayayım, ben de spor ve beslenme taraftarıyım. sordum korkmadın mı tehlikeli değil mi?Mide operasyonu tehlikeli ölüm riski var bir sanatçı vardı ozan orhon mi uzun saçlı coj kötü olmuştu fatih urekte öyle en iyisi spor
aynen o kişi de söyledi bunuCanım çoğu insan mide operasyonunu söylemiyor
Evet instgramda bir bayan var gerçekten çok uğraşmış neler denemiş artık karar vermiş olmuş çok zor bir durum gerçekten bu operasyonu yapan doktorlar kendilerine yapıyorlar mı acaba bence yapmıyorlardır sana sonuna kadar katılıyorum bende beslenme ve spor taraftardarıyımbüyük konuşmayayım, ben de spor ve beslenme taraftarıyım. sordum korkmadın mı tehlikeli değil mi?
göze aldım, psikolojim çok bozulmuştu falan dedi.
Kimse kolay kolay söylemiyor canım işte hatta bu insanların fotoğraflarını çalıyorlar işte zayıflama hapları reklam amaçlı kullanıyorlar o insanların haberi olmadan çok gördümaynen o kişi de söyledi bunu
ben istisnayım, kimse benim gibi söylemez olduğunu demişti
zayıflama hapları da çok tehlikeliymişKimse kolay kolay söylemiyor canım işte hatta bu insanların fotoğraflarını çalıyorlar işte zayıflama hapları reklam amaçlı kullanıyorlar o insanların haberi olmadan çok gördüm
Kaç Kişi öldü canım o haplar yüzünden benim yengemde çok kullandı en son obez oldu tuvalete bile zor yürüyordu 200 kg idi böbrek yetmezliğinden öldü düşün toprağa battaniye ile gömüldü 15 kişi zor taşıdı rahmetliyi rabbim hepimize hayırlı ölüm versinKimse kolay kolay söylemiyor canım işte hatta bu insanların fotoğraflarını çalıyorlar işte zayıflama hapları reklam amaçlı kullanıyorlar o insanların haberi olmadan çok gördüm
amin canım. çok zor çok üzüldümKaç Kişi öldü canım o haplar yüzünden benim yengemde çok kullandı en son obez oldu tuvalete bile zor yürüyordu 200 kg idi böbrek yetmezliğinden öldü düşün toprağa battaniye ile gömüldü 15 kişi zor taşıdı rahmetliyi rabbim hepimize hayırlı ölüm versin
Bizde öyle doktorlar ona 100 kg iken çok uyardılar hareket et diye dayım bisiklet koşubandı,spor salonu neler yaptı o gizli gizli o haplardan kullanmış beslenme zaten bozuk sonra o hapları mamaları bıraktı 200 kg oldu nefes darlığı çekti dobra böbrek yetmezliği 15 sene çekti ki ben bunları gördüm o yüzden bu yok Çimen suyu , yok altın çilek yok herbalife arkadaşlarım bana çok dediler ben hayır dedim sağlıklı beslenme ve spor ile 16 kg verdimamin canım. çok zor çok üzüldüm
en iyisini doğrusunu yapmışsınBizde öyle doktorlar ona 100 kg iken çok uyardılar hareket et diye dayım bisiklet koşubandı,spor salonu neler yaptı o gizli gizli o haplardan kullanmış beslenme zaten bozuk sonra o hapları mamaları bıraktı 200 kg oldu nefes darlığı çekti dobra böbrek yetmezliği 15 sene çekti ki ben bunları gördüm o yüzden bu yok Çimen suyu , yok altın çilek yok herbalife arkadaşlarım bana çok dediler ben hayır dedim sağlıklı beslenme ve spor ile 16 kg verdim
Basın sağ olsun canım @goji bery de ise yaramadı zayiflatiyor canım hepsi para tuzagiBizde öyle doktorlar ona 100 kg iken çok uyardılar hareket et diye dayım bisiklet koşubandı,spor salonu neler yaptı o gizli gizli o haplardan kullanmış beslenme zaten bozuk sonra o hapları mamaları bıraktı 200 kg oldu nefes darlığı çekti dobra böbrek yetmezliği 15 sene çekti ki ben bunları gördüm o yüzden bu yok Çimen suyu , yok altın çilek yok herbalife arkadaşlarım bana çok dediler ben hayır dedim sağlıklı beslenme ve spor ile 16 kg verdim