yaza fit girmek isteyenlerin topigi

mide operasyonu geçiren birini tanımıştım, kendisi söylemese asla bilemem, çok zayıf ince narin bir fiziği vardı.
ben ameliyat oldum deyince inanmamıştım sonra eski halini göstermişti bana resmen başka biri gibiydi.
Mide operasyonu tehlikeli ölüm riski var bir sanatçı vardı ozan orhon mi uzun saçlı coj kötü olmuştu fatih urekte öyle en iyisi spor

büyük konuşmayayım, ben de spor ve beslenme taraftarıyım. sordum korkmadın mı tehlikeli değil mi?
göze aldım, psikolojim çok bozulmuştu falan dedi.
Evet instgramda bir bayan var gerçekten çok uğraşmış neler denemiş artık karar vermiş olmuş çok zor bir durum gerçekten bu operasyonu yapan doktorlar kendilerine yapıyorlar mı acaba bence yapmıyorlardır sana sonuna kadar katılıyorum bende beslenme ve spor taraftardarıyım

Kimse kolay kolay söylemiyor canım işte hatta bu insanların fotoğraflarını çalıyorlar işte zayıflama hapları reklam amaçlı kullanıyorlar o insanların haberi olmadan çok gördüm
zayıflama hapları da çok tehlikeliymiş
en iyisi doğal ve sağlıklı sporla beslenmeyle kilo vermek :KK66:
hatta yaşam tarzı yapmak gerek, kilo verip eski yaşantına dönmemek gerek.
sonuna kadar sağlıklı yaşamalı, kafa yapısını toptan değiştirmeli :KK66:

Kimse kolay kolay söylemiyor canım işte hatta bu insanların fotoğraflarını çalıyorlar işte zayıflama hapları reklam amaçlı kullanıyorlar o insanların haberi olmadan çok gördüm
Kaç Kişi öldü canım o haplar yüzünden benim yengemde çok kullandı en son obez oldu tuvalete bile zor yürüyordu 200 kg idi böbrek yetmezliğinden öldü düşün toprağa battaniye ile gömüldü 15 kişi zor taşıdı rahmetliyi rabbim hepimize hayırlı ölüm versin

amin canım. çok zor :KK43: çok üzüldüm :KK43:
Bizde öyle doktorlar ona 100 kg iken çok uyardılar hareket et diye dayım bisiklet koşubandı,spor salonu neler yaptı o gizli gizli o haplardan kullanmış beslenme zaten bozuk sonra o hapları mamaları bıraktı 200 kg oldu nefes darlığı çekti dobra böbrek yetmezliği 15 sene çekti ki ben bunları gördüm o yüzden bu yok Çimen suyu , yok altın çilek yok herbalife arkadaşlarım bana çok dediler ben hayır dedim sağlıklı beslenme ve spor ile 16 kg verdim

Bizde öyle doktorlar ona 100 kg iken çok uyardılar hareket et diye dayım bisiklet koşubandı,spor salonu neler yaptı o gizli gizli o haplardan kullanmış beslenme zaten bozuk sonra o hapları mamaları bıraktı 200 kg oldu nefes darlığı çekti dobra böbrek yetmezliği 15 sene çekti ki ben bunları gördüm o yüzden bu yok Çimen suyu , yok altın çilek yok herbalife arkadaşlarım bana çok dediler ben hayır dedim sağlıklı beslenme ve spor ile 16 kg verdim
en iyisini doğrusunu yapmışsın
kafada bitirmek, kararlı olmak gerek.
hayat tarzımızı, alışkanlıklarımızı hep bedenimizi düşünerek seçmeliyiz.

Biraz gec oldu ama dunku sporumu gireyim

17 Ocak SPOR YAPANLAR LİSTEDİ
1.derman=40 dk karın egzersizi
2.miyav_su = 120 dk yürüyüş
[
3.erigim= 26dk zumba+10dk plates kalca+1mile lwslie express 15dk= 51dk
4. kremsokola= 60 dk kosu

FB_IMG_1453155620660.jpg

Basın sağ olsun canım @goji bery de ise yaramadı zayiflatiyor canım hepsi para tuzagi

X