- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle 65 kaldım bir türlü inmiyor goji bery aldım ise yaramadı şekeri tam kestim bakalım şubatta kadr ne kadar vereceğimyarın shaun t alpha başlıyorum benimle birlikte başlayan olursa süper olur birlikte birbirimizi gazlarız
bu listeye her gün yazacak en az 25 dakikamız olur.
shaun t ye ip-squat-ağırlık-cardio falan da eklersem herhalde artık 50 kiloya inerim
artık çok sıkıldım şu sabitlenmiş 62 kilomdan
Neden eklemedin canım olsun önemli olan yapman 15 dk bile vücüduna faydalı olurcumartesi pazar iki gündür yapıyorum ama yoğun değil, ısınma gibi.
listeye eklemeye utandım doğrusu yaptıklarımı
bu hafta sonu daha çok pazartesiye hazırlık gibi geçti
Günaydın canım herkese sağlıklı,huzurlu bir hafta dilerimGünaydın kızlar Eki Görüntüle 1747986
Şekeri kesmen iyi olmuş şimdi kiloların çorap söküğü gibi sökülür artıkPazartesinden itibaren haftanın 3 gu
Bende öyle 65 kaldım bir türlü inmiyor goji bery aldım ise yaramadı şekeri tam kestim bakalım şubatta kadr ne kadar vereceğim
İnş şimdi 4 gündür temizim nutellayi tümden bıraktım azıcık zor oldu ama başardımŞekeri kesmen iyi olmuş şimdi kiloların çorap söküğü gibi sökülür artık
Subat birinde alacağım güncel kilolariGunaydin kilo bildirimi yapiyim 76.1 ama dun aksam regl oldum cokta dogru degil olculeride aldim ama oda dogru degil 90
Artislar var ben bitince tekrar bildiririm
Ben ekmeği bıraktıysam herkes zararlı alışkanlıklarını bırakır canımİnş şimdi 4 gündür temizim nutellayi tümden bıraktım azıcık zor oldu ama başardım
Subat birinde alacağım güncel kilolari