Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

kilosu fazla mı hem de çok fazla mı

50 kilo gayet ideal.
Emla krem öneririm özel bölge için.İyice sürücen sonra hava almayacak şekilde (buz dolabı poşeti) kapatıp 30 dk. bekleyeceksin.Ne ağrı ne acı.mis missss

Bende duydum bu kremi ağda konusunda çok korkağım bi kere üst kısma yaptım ama acısından çığlık çığlığa yarım bıraktım

Çok acıdı
Emla krem eczaneler den bulurum sanırım fiyatı hakkında bilgin var mı acaba??

20 yada 25 tl bir tüpü.Bazı Eczaneler tüp halinde değilde paketi ile satıyor.5 tane tüp var pakette.(1 sene yeter ama yani)
Acıması içinden çıkan küçük şeylerle kapattığınızdan olabilir.Buzdolabı poşeti ile hava almayacak şekilde kapatın donu giyip bekleyin 25-30 dk kadar.Ama uyuşukluğun geçmeden bitirmen gerek temizliği.

bencede obezite sınırında yani :) 50 kilo insan mı olur yaaa o my god....

Emlayı hiç kullanmadan yaptım ağdayı yani yapmaya çalıştım arkadaşımdan yardım aldım ama dayanamadım de emla ile denemem gerek artk jilet kullanmak istemiyorum

bencede obezite sınırında yani :) 50 kilo insan mı olur yaaa o my god....
obeze merdiven dayamış arkadaş
yani bizim milletin bu etli butlu sevdası, çok boylu bir millet olmayan bizleri 1 çocuktan sonra ne hallere sokuyor bari evlenmeden ince bi bedene sahip ol sonra nasıl olsa şişeceksin
ne gerek yani ne gerek
(alınmaca gücenmece olmasın)

Emlayı hiç kullanmadan yaptım ağdayı yani yapmaya çalıştım arkadaşımdan yardım aldım ama dayanamadım de emla ile denemem gerek artk jilet kullanmak istemiyorum
Bu arada tavsiyem üst kısımları yavaş yavaş emlasız yapın.Hassas olan yere kremi sürün.Yazık ziyan olmasın krem.Hassas yerlerde uyuşukluk çok fazla oluyor da ondan dedim.

zayıfsınız ve ben size yürüyüş hafif tempolu koşu öneririm.
Ayrıca pilates videoları bir dünya internette var bunlarıda yaparsanız eğer sıkılasır vücut.
Ağla işine gelince o bolgenin kara olmasını bebek pudrasıyla biraz olsun azaltabilirsiniz

Yaza kadar düzenli spor ile fıstık gibi olursun. Bu arada sıkı vücut ta ağda
Daha kolay oluyor. 2 hali de yaşamış bir insan olarak. 1 kere kolları sıva ağda icin ilk sefer evet çok zor ama daha sonra hiç zaman kaybetmeden ayda 1 yaptı. Adet dönemi yakın zamanlarda yapma ağda. Adetten 1 hafta sonra yap daha kolay oluyor. Genital bölgeye minik minik yap. Öyle kocaman sürüp çekersen acır. Jilet le alan çok arkadaşıma yaptığım öneriler ile ağdaya başladılar çok memnunlar. Bu arada genital i kendin yap utanıyor isen geri kalan için kuaföre git. Evde lazer epilasyon cihazları var. 1000 tl falan sürekli jilet kullandığın için daha etkili olabilir sende. Ayda 100 100 ödersin. Hem daha geç çıkıyor hemde acı yok.

bence de bu boya 35 kilo yakışır :)) böyle adam çünkü oturup kaburga kemik sayımı yapçak kemiklerle seviyo sevmiyo falına bakacak :))

Kizlar bisey srucam madem herkes burda....
ben 40 kg ile hamile kaldim....
simdi oldum 60
Ve bence cok iyi oldu tabi....gobekteki bebisi saymazsak fit oldum tam :)
Boyum 1.65....
Sormak istedigim eger hamilelik olmadan 60 olsaydim daha mi dolgun olurdum....cunku hic 60 kg gibi durmuyorum...

Özel bölgeye ağda yapma , 5-10 yıl sonra sarkar çok kötü

bence de bu boya 35 kilo yakışır :)) böyle adam çünkü oturup kaburga kemik sayımı yapçak kemiklerle seviyo sevmiyo falına bakacak :))

35 kilo sağlıklı bi kilo olmaz sanırım ama 40-45 iyidir zaten konu sahibi @IncirReceli_ bir diyetisyene giderse şayet orda vücud kitle endeksi ölçülür,yağ,kas oranlarına bakılır ona göre bir beslenme günlüğü yazılır,boyuna göre kilosu da söylenir(40-45 bence) buna ek olarak hafif bacak sporlarıyla bacaklar sıkılaştırılır ve mutlu son

kendi düğün zamanımdan kalma bu bilgiler
%100 bilimsellik içerir tecrübeyle sabittir.

evet 30 kilo olması lazım
ayol üşenmedim konu sahibinin beden kitle indeksini hesaplattım. normal sınırlar zayıflık sınırı 18,5 , kızcağızın 19 yani biraz daha kilo verse bırak normal kiloyu zayıf sayılacak sağlıklı sayılması için kilo alması gerekecek

internette ki verileri sahici/sağlıklı bulmuyorum dediğim gibi doktor kontrolü altında orda tartıya benzer prof alet var vüdudun sağ organları (kol-bacak) soluna göre ne durumda gibi vb hassas ölçümler yapabilen
konu sahibinin aklını karıştırmayın boş yere uzmanla görüşmesi gerekiyor :)

Birden jiletten agdaya gecis cok acili olur. Hic gerek yok. Durumum yok demissin ama 10 seans gidip tamamlamana gerek yok madem bu kadar takiyosun en azindan 1 veya 2 seans lazere gideceksin sadece bikini bolgesi icin. O kadarla bile killar zayiflar. Boylece devaminda agdayi daha kolay yaptirirsin.

Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun hepiniz yorumlarıızı okudum tek tek kısa zamanda da spora başlamayı düşünüyorum .

Bunu en başta zaten kendim için istiyordum , 7 kilo verdim spor da yaptım fazla olmasa da, fakat bacaklarımı istediğim gibi inceltemedim, bunu zaten en başta kendim için istiyordum yani eşim için değil , fakat insan yine de eşi olacak insana güzel gözükmek istiyor...

Kilom ve boyumu beni gözünüzde canlandırabilmeniz için söyledim, kilo vereyim mi demedim , sadece kilom alt tarafımda toplanmış üst bacak 50 cm, alt bacak 36 cm bunlar sizce de kalın değil mi ? Sadece kalın olsa hadi neyse ama sarkık bu durumdan rahatsızım onu da inşallah sporla telafi edeceğim... Hepinizi öptüm tavsiyelerinizi değerlendiriciğim güzel kk kadınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…