kilosu fazla mı hem de çok fazla mıkilon boyuna göre fazla hemde çok :S
telaş yapma önce bi diyetisyene git o senin dertlerine çare olur sıkı ve fit bi kıvama getirir zaten zamanda epey var hiç sıkma canını
ama evela bir diyetisyene git
mutlaka git.
kilosu fazla mı hem de çok fazla mı[/QUOTE
elbette fazla
50 kilo gayet ideal.
Emla krem öneririm özel bölge için.İyice sürücen sonra hava almayacak şekilde (buz dolabı poşeti) kapatıp 30 dk. bekleyeceksin.Ne ağrı ne acı.mis missss
20 yada 25 tl bir tüpü.Bazı Eczaneler tüp halinde değilde paketi ile satıyor.5 tane tüp var pakette.(1 sene yeter ama yani)Bende duydum bu kremi ağda konusunda çok korkağım bi kere üst kısma yaptım ama acısından çığlık çığlığa yarım bıraktım
Çok acıdı
Emla krem eczaneler den bulurum sanırım fiyatı hakkında bilgin var mı acaba??
kilon boyuna göre fazla hemde çok :S
telaş yapma önce bi diyetisyene git o senin dertlerine çare olur sıkı ve fit bi kıvama getirir zaten zamanda epey var hiç sıkma canını
ama evela bir diyetisyene git
mutlaka git.
20 yada 25 tl bir tüpü.Bazı Eczaneler tüp halinde değilde paketi ile satıyor.5 tane tüp var pakette.(1 sene yeter ama yani)
Acıması içinden çıkan küçük şeylerle kapattığınızdan olabilir.Buzdolabı poşeti ile hava almayacak şekilde kapatın donu giyip bekleyin 25-30 dk kadar.Ama uyuşukluğun geçmeden bitirmen gerek temizliği.
obeze merdiven dayamış arkadaşbencede obezite sınırında yani :) 50 kilo insan mı olur yaaa o my god....
Bu arada tavsiyem üst kısımları yavaş yavaş emlasız yapın.Hassas olan yere kremi sürün.Yazık ziyan olmasın krem.Hassas yerlerde uyuşukluk çok fazla oluyor da ondan dedim.Emlayı hiç kullanmadan yaptım ağdayı yani yapmaya çalıştım arkadaşımdan yardım aldım ama dayanamadım de emla ile denemem gerek artk jilet kullanmak istemiyorum
zayıfsınız ve ben size yürüyüş hafif tempolu koşu öneririm.Merhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...
Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.
Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...
Yaza kadar düzenli spor ile fıstık gibi olursun. Bu arada sıkı vücut ta ağdaMerhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...
Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.
Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...
obeze merdiven dayamış arkadaş
yani bizim milletin bu etli butlu sevdası, çok boylu bir millet olmayan bizleri 1 çocuktan sonra ne hallere sokuyor bari evlenmeden ince bi bedene sahip ol sonra nasıl olsa şişeceksin
ne gerek yani ne gerek
(alınmaca gücenmece olmasın)
Bu arada tavsiyem üst kısımları yavaş yavaş emlasız yapın.Hassas olan yere kremi sürün.Yazık ziyan olmasın krem.Hassas yerlerde uyuşukluk çok fazla oluyor da ondan dedim.
Özel bölgeye ağda yapma , 5-10 yıl sonra sarkar çok kötüMerhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...
bence de bu boya 35 kilo yakışır :)) böyle adam çünkü oturup kaburga kemik sayımı yapçak kemiklerle seviyo sevmiyo falına bakacak :))
evet 30 kilo olması lazım
ayol üşenmedim konu sahibinin beden kitle indeksini hesaplattım. normal sınırlar zayıflık sınırı 18,5 , kızcağızın 19 yani biraz daha kilo verse bırak normal kiloyu zayıf sayılacak sağlıklı sayılması için kilo alması gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?