• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

Birden jiletten agdaya gecis cok acili olur. Hic gerek yok. Durumum yok demissin ama 10 seans gidip tamamlamana gerek yok madem bu kadar takiyosun en azindan 1 veya 2 seans lazere gideceksin sadece bikini bolgesi icin. O kadarla bile killar zayiflar. Boylece devaminda agdayi daha kolay yaptirirsin.
Gerçekten iki seans ile azalır mı ? Ten rengim beyaz, beyaz tenlilerde daha çabuk sonuca varıldığını duymuştum.

evet 30 kilo olması lazım :KK43:
ayol üşenmedim konu sahibinin beden kitle indeksini hesaplattım. normal sınırlar zayıflık sınırı 18,5 , kızcağızın 19 yani biraz daha kilo verse bırak normal kiloyu zayıf sayılacak sağlıklı sayılması için kilo alması gerekecek :KK70:

Kilo vereyim mi diye bir şey söylemedim ben sadece boy ve kilomu yazdım gözünüzde canlandırabilmeniz açısından.. Sadece bacaklarım kalın o kadar üst bacak 50 cm alt bacak 36 cm .. Yani yeterince kiloma göre kalın..

Kilo vereyim mi diye bir şey söylemedim ben sadece boy ve kilomu yazdım gözünüzde canlandırabilmeniz açısından.. Sadece bacaklarım kalın o kadar üst bacak 50 cm alt bacak 36 cm .. Yani yeterince kiloma göre kalın..
ya bir hanım kilonuzun fazla olduğunu obez olduğunuzu söylemiş de ben ona cevap olarak yazdım bu mesajı
sizin kilo vereyim mi diye sormadığınızın farkındayım yani

Gerçekten iki seans ile azalır mı ? Ten rengim beyaz, beyaz tenlilerde daha çabuk sonuca varıldığını duymuştum.
kesinlikle 2 seansta gözl görülür bir azalma kaydedersin.hele birde jilet kullanmışsın birde beyaz ten tam epilasyonluk benim 2, seansta toplada 20-30tane kıl ya var ya yok ... başla bırakmak istemiyceksin.birde epilasyonda çektiğin acının sonucunu alıyorsu ama ağda öyle değil 20 gün sonra pat çıkıyor.artık eilasyonlarda öyle çoook pahalı değil ben izmirde genitale seansına 50 tl yaptırıyorum.kesinlikle epilasyon yok böyle bir rahatlıkkk kesin çözüm.artı sürülen kremlerde etkili

Merhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...

Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.

Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...:KK15::KK15::KK15:
Oncelikle simdidn mutluluklar dilerim ;). Boyun ve kilon gayet iyi canim sende olsa olsa bi avuccuk ayva göbeği vardir herkeste oldugu kadar. Gelinlikte belli bile olmaz bacak inceltmenin yontemi varmi bilmiyorum ama benim bacaklarimda cok ince bende kalin bacaga merakliyim istersen değiştirelim boyumuz ayni :KK53:. Jilet konusunda bende oyleydim agdaciyada gidemedim utandim, agda bandiyla oturdum yolundum bir sure sonra uyustugu icin cok acimiyo canim. Ilerleyen zamandada esin alisiyor kila tuye ;) Ozel bolgeler hep zaten tenine gore koyudur ayrica esler rengiyle ilgilenmiyor sen hic bozuntuya verme rahat ol :KK53:. Ayrica evlilik yararsa zaten kilo alacaksin :KK51:. Böyle seyleri kendine prob etme önemli olan sağlık sevgi saygi mutluluk :KK51::KK200:

yaza kadar vucudunu gozle gorulur sekilde forma sokarsın ama herseyden once gıdana dikkat etmen lazım sekeri kes mesela ve mumkunse spor salonuna git..agdanın yerini hicbirsey tutmuyor herkesde boylemidir bilmem ama adet doneminden sonra gidince bende cok acı olur ama adetimden bir gun once gidince hic bir acı olmuyor

Fitness antrenoru olarak sunu soyleyeyim size kilonuza takilmayin onemli olan aynadaki goruntunuz ayrica boy ve kilo orantiniz gayet iyi internetten kalca bacak hareketleri bakip uygulayin disiplinli bir sekilde faydasini goreceksiniz ama tavsiyem imkan varsa spora baslayip duzenli devam etmeniz

Merhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...

Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.

Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...:KK15::KK15::KK15:
Sevgili İncirreceli her kez mükemmel olamaz hepimizin kusurları var ve eşlerimiz de sporcu sexy vucuda sahip deyil. temizlik önemli bir şeydir ben sana epilasyonu öneririm ve agrikesici kremler işe yarıyor kendı tecrübemden söyleyim. kaldıkı koyu olmasına da çare var ben yenı kreme başladım.Lazer koyu derıye fazla guclu atıs yapınca yakıyor kılları etkılesın dıye acılması lazım bır ıkı ton bılmıyorum ıse yarayacakmı amma daha yenı basladım.lazer 7 kez yaptırdım ve coooook memnunum nerdeyse bıttı bıtecek ve kıllar ınanılmaz zayıf jıletle bıle bır aya anca uzuyor.kendı vucudunu sev derım kompleklı olma evlılık sadece bunlardan ıbaret deyıl ınan bana.Bir saatden sonra boyle seyler arka planda kalıyor

Ebru salli yaptim. Basenlerde 4 cm inceldim pilatesi birakir birakmaz geri geldi. Kıl konusunda da tum yollari kapamissin. Limon kesinlikle ise yaramiyor. Killar sadece daha gec cikiyor. Kesin cozum lazer

evlendikten sonra bu korkulara gülüp gecıyorsun çünkü gercekten sevince hiçbirsey göze gözukmuyor:)) ve evlilik sadece bakım ve güzellikle olmuyor lazım tabi ama eger gercekten cok seviyorsan ve seviliyorsan en pasaklı ve dagınık haline bile aşık ola biliyo:KK60:

Merhabaa kim ne yazdi cok okuyamadim ama pilates diyenler kesinlikle cok mantikli bende o sekilde sıkılastım.
Epilasyon ise evde lazer aletleri var hemde uygun fiyatlardada bulabilirsin ve agda eziyetinden kurtulmus olursun. Renk icinde kremler ve limon durmustum. Ayrica bol bol fircala vucudunu at kili fircasiyla
Simdiden hayirli olsun :KK200:

Uyuşturucu krem olarak emlak kullanacaktır en etkili o.uyusturmadigi kişi sayısı çok az.daha 2 hafta önce kullandım hiç acı yok valla. Ama bayagi pahalanmis 1 tüp 22 tl buda bir kullanıma ancak yetiyor.ama o puruzlugu gördükten sonra değer diyor insan

Canım merak etme senin o beğenmediğim vücuduna eşin dünyadaki en muhteşem şeymiş gibi baktıkça sen de kendini boşu boşuna sıktığını anlayacaksın. Ten koyuluğu filan herkeste olan şeyler. Hiç birini kafana takmaya değmez.

Tüylenmeye karşı lazer epilasyonu tavsiye ederim ben çok rahat ettim en kısa zamanda başla derim.

Hamilelik sırasında 25 kilo almış ve 1 yıl sonra hepini vermiş biri olarak önereceğim şey burada diyet gruplarından birine katılman takım arkadaşlarının desteğiyle ve sen de kararlıysan iyi kilo verebilirsin. Cardio zumba indirip onları yapabilirsin ben çocuğum uyuduktan sonra gece 1 e kadar yapıyordum. Genital bölge kararması bende de var ve geçmiyor orası için yardımcı olamayacağım maalesef :( Ağda yaparken kendini psikolojik olarak hazırlarsan işin daha kolay olabilir ben hep bu acı kalıcı değil ki geçecek acımadı ki acımadı ki diye diye yapıyorum :KK45::KK53:

Herseyi anlarim bi nebzede şu genital bolgenin rengini açmak nerden cikti kim cikardi bunu yaa
Limon sürmekte neyin nesi

Her turlu gideri var hic kafani yorma

Yikan paklan yeter

Herseyi anlarim bi nebzede şu genital bolgenin rengini açmak nerden cikti kim cikardi bunu yaa
Limon sürmekte neyin nesi

Her turlu gideri var hic kafani yorma

Yikan paklan yeter

Aynen zaten koyu renkli olması aslında sağlık için çok iyiymiş. Deri rengi ne kadar koyu olursa o kadar kanser riski azalıyor bence sevinin bile :) sen temiz ve sevecen bir es ol yeter. Dış güzellik gelip geçiyor ama senin ruhun güzel olursa sen esin için dünyanın en güzel kadını olursun zaten. Ayrıca kilon da gayet yerli yerinde. Hep bu magazinin medyanın dayatmasıyla genç kızlar kendilerini beğenmiyorlar...

Hangi ağdayla yapıyosunuz? Kalıp sir ağdalarla mı el ağdası sanırım (ağda bezi kullanmadan yapılan) ? Vivetin sesunun sir ağdaları mı ağda beziyle çekilen?

Aynen zaten koyu renkli olması aslında sağlık için çok iyiymiş. Deri rengi ne kadar koyu olursa o kadar kanser riski azalıyor bence sevinin bile :) sen temiz ve sevecen bir es ol yeter. Dış güzellik gelip geçiyor ama senin ruhun güzel olursa sen esin için dünyanın en güzel kadını olursun zaten. Ayrıca kilon da gayet yerli yerinde. Hep bu magazinin medyanın dayatmasıyla genç kızlar kendilerini beğenmiyorlar...
Renkle saglik arasindaki iliskiyi bilmiyordum sagolun

Bide limon surcekmisiz toybeler olsun

Sanmiyorum hicbir erkek seninkinin rengi guzel degil begenmedim desin

Back