Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

Hazırana cok var spor salınuna yazıl 3 ay duzenlı spor yap sıkılasır spor gıdemıyosan hergun 1 saat tempolu yuru evde zumba yapabılırsın netten bakıp

Şu ağda olayi benimde korkulu ruyam napicam bilmiyirum
spora baslayin hemen bol bol yuruyun yuzmeye gidin platese vs yaza fit bir gelin olursunuz merak etmeyin

Agda sadece ilk gitmende acıyor o da jilet le kalinlastirdigin icin ama agdaya alistigin zaman oh ne rahatmis diceksin koyu renk de jiletten oluyor sarkiklik konusunda bol bol merdiven çık bacak hareketleri yap skilastirici kremler de ise yarar

Cok fazla gerilmissin ve bu konuyu bu kadar fazla buyutup dugun ustu kendine de stres yapma... Zaten esin olacak insan senin kilonuda boyunuda görüyor bunun icin ciplak olmana gerek yok disardan da görünüyor , bunu bilerek seninle ve seninle evlenme yolunda... Acaba sen kocan olacak insani ciplak gördünmü hic ? O 4 4 lük mü kusursuz mu heryeri ?? Niye bu kadar çekince???

Kimse icin kendini kasma, germe ,stres yapma... Ne yapiyorsan kendin icin yap... De ki ben kilomdan memnun degilim zayifliycam gelinligin icinde kugu gibi ince belli zayif görünmeliyim , he bunu anlarim saygi duyarim...

Ama baskasi icin kocan annen baban kim olursa olsun hic bir seyin savasini verme ,bunlar zamanla göze görünmüyor ve sen bunu yaptiginda aaaa esim benim icin bunu yapti deyip sana madalya takmayacak...

Evlenecegin insan bacaklarinin kalin oldugunu farketmedi mi hic? Yani bildigimiz kot pantolonla bile anlasiliyor zaten genis basen kalin bacak... kendin rahatsız oluyorsan o ayri, sporunu ihmal etme zaten en fit kadin bile sagligi icin spor yapmali.
Kil tuy konusunda da lazer diyorum baska bir sey demiyorum :)

yaza kadar platesle sıkılaşırsınız merak etmeyin sadece düzenli yapmaya özen gösterin

kalıp agda öneriyorum sana bende yeni basladim birtek o tahris etmedi pudralı olanını aldım kilon ıçinde bol su gunde 3lt tuketirsen kilolar uçar gider isallah

Aynı sorunu bende yaşadım ama utangaçlığımı yenip kuaföre gittim tavsiye ederim iki dakka da hallediyorlar çok da acımıyor hemen uyuşuyo zaten

Canım pilatesi salonda öğrenmeden evde kendi başına başlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Kişi tek başına hareketleri yanlış yapabilirmis.
Onun yerine internette bir sürü egzersiz videosu var ben yapıyorum çok da ise yarıyor. Kilon iyi düzenli spor yaparsan yaza kadar taş gibi olursun.
Tüyler için de imkanın varsa lazer yaptir en iyisi.

50 kilosunuz nakadar kalin olabilirki basen ve bacaklariniz lutfen bukadar bunaltmayin eminim esinin hosuba bile gidecektir bu sonucta 50 kilocuksunuz..
Agda konusuna gelince bende ayni dertten muzdaribim o inanilmaz aciyi yasayacagima berbat jilete boyun egiyorum

Kuzucum sporda önemli olan devamlılık sen şimdiden başla eger spor salonuna gitme imkanın varsa hiç durma direk git derim yoksa evde kendin her gün ayni zaman özellikle sabah 8-9 arası sporunu yap spordan önce mutlaka kahvaltını yap yarim saat sonra sporunu yap ebru sallinin karinsavar cdsi süper tavsiye ederim birden karin bölgesi için bitkisel karışımlar var yada kendin yap yağlarla evde netten bakabilirsin bu yağı 5 dk basen ve karın bölgene uygula dairesel hareketlerle ve streç filmle sar ve sporunu bu şekilde yap karin bölgen nasıl terliyor bak sonra mutlaka duş al her spordan sonra havalar sicak olsa günlük bir saat tempolu yürüyüşte zinde tutar seni ama havalar buz bu arada beyaz ekmeği birak tam buğday ekmeği tavsiye ederim ve kahvaltını iyi yap günlük yumurta ve haftalık et tüket kas yapımı için çok önemli öğleye dogru bir meyve yada yoğurt tuket spordan biraz sonra özellikle akşamları yemeğin yaninda ekmeği cok tuketme ama onun yerine bir tabak yemek ye mesela günde en az 2 litre su iç en ideali 3 litre ben bu şekilde 3 ay devam ettim ara ara bıraktım tabi ama gözle görülür şekilde basenlerim gitti artık kursak oluşmuştu o gitti göbek sindi ve 3 kilo verdim benim kiloyla sorunum yok aynı 58 kiloydum 55 filan oldum kilom ideal ama vücudum şekli bozuldu çünkü evlendigimde 44-45 kilo idim bir sene içinde 58 kilo oldum haliyle vücudum tuhaf oldu herşeyden önce bi kadın kendine güzel olacak eşim hiç sıkıntı yapmaz sağolsun ama ben o iç çamaşırlarımı giyip iki taraftan et fırlayınca kendimden tiskiniyom yanii o yüzden yaşasın sporrr bu arada kendine özel butki çayıda yapabilirsin sabah akşam iç
Ben mesela bir tutam biberiye,5-6 tane top karabiber, bir çubuk tarçın,yeşil elma yada kabuğu,yarim limon dilimle,4 tane filanda karanfil at bir liyre suya 2 dk kaynat 5dk demle iç ben bunuda içmiştim temizlik içinde kesinlikle şimdiden sir ağdaya başla sıcak uygulandığı için uyuşuyor biraz başka şeylerle vakit kaybetme canın elbette acıyor ama gelin olmak kolay değil

Bence calışmıyorsan spora gıt hem ruhsal olarak hem fızıken ıyı hıssedersın.
Agdaya alıştırmanı önerırım. 2-3 seferden sonra agdaya meyıllı ise cok rahat ederdın ben epilasyon asla yaptırmam hem tamamen bıtmıyor. Agda en ıyısı. Uyustrucu kremlerın hıc faydası yok .

kilon boyuna göre fazla hemde çok :S
telaş yapma önce bi diyetisyene git o senin dertlerine çare olur sıkı ve fit bi kıvama getirir zaten zamanda epey var hiç sıkma canını
ama evela bir diyetisyene git
mutlaka git.

altı ayda pilates ama bir de HIIT yap haftada 3 gün 20dk falan. burada ve internette ve de youtube da aratırsan bulursun. beslenmene de dikkat edersen düğüne kadar alışır hatta sonra devam edersin çünkü genelde düğünden sonra herkes salıveriyor kendini. öteki konu içinse no pain no gain diyorum

50 kilo gayet ideal.
Emla krem öneririm özel bölge için.İyice sürücen sonra hava almayacak şekilde (buz dolabı poşeti) kapatıp 30 dk. bekleyeceksin.Ne ağrı ne acı.mis missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…