• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

Kız yaptım limonu da bastım oraya. Nasil yandıysa yılan gibi kabuk attım. Tabi olduğun yerde kolbastı oynamaları hic saymıyorum .

:D
Yaa bir kere yapmakla etki etmez ama en az 5 sefer uygulamada ısrarcı olursan etkisi olur.
Azıcık yanmaktan bir şey olmaz sonra acayip rahatlıyorsun :)

Kilon yok koşu yapabilirsin. Yuruyüs ve koşu iyi geliyor.. evde bacaklar için özel pilates harekeyleri yap.. ağdaya az az alıştır kendini. Zamanla lazer yaptırırsın. Çok erkek bizim kadar dikkat etmez o kunuya. Rahat ol sen..

yuruyus yapman lazim sIkilasmak icin.
agdada canin bi kere yanar iki kere yanar alisirsin.

Bak sana bir tavsiye veriyim hani şu hemşirelerin kullandıkları eldiven varya onu tak eline ve almaya başla kendin canının acımasına göre al zamanla alışıyorsun sonra ağdaya geçersin ben öyle yapmıştım dua edersin:KK71:

Ben iki ay önce philips lumea cihazı aldım. Tüyleri yok etmese bile harika bir epilasyon cihazı. O kadar rahat ki... Tüy kil derdinden kurtuldum her zaman temiz gezmek harika bir şeymiş. Yıllardır tüylerden muzdarip oldum. Verdiğim para helal olsun çook memnunum.

Ay canım kusura bakma da birinden birini seçmek zorundasın tüy konusunda kolay bi yolu olsa kimse ağda yaptırmaz lazer randevularının peşinde koşmazdı.. plates kısa zamanda sonuç veriyor eğer ara vermez ve düzenli sıklıkla yaparsan..

Merhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...

Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.

Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...:KK15::KK15::KK15:

bi tane epilasyon salonu bul
hep aynı kadına git
senin tek başına ağda yapman 100 kat zor olur

ben yıllarca ağda kullanmılş biriyim
son 1 senedir yaptırıyorum ve öyle rahatmış ki
şimdiye kadar çektiğim eziyete değmezmiş

Tüy konusu bence en önemlisi.lazere durumun yoksa kuaföre ağda için gitmeye mecbursun çünkü başka çaresi yok bu işin.
Birde evleneceğin insan için değil kendin için yap lütfen..ben senelerce jilet kullandım hiç ama hiç değmiyor o eziyete.Özel bölge kararması için malesef bi yöntem bilmiyorum..

Agdayi adetin bittikten sonraki gun yap daha az acir agda bandi kullan kucuk kucuk kes kirbit kutusu boyunda. ( il etapta buyuk parca canini daha cok yakar )
Yapistir bir elinle etini ger ve cek emin ol alisinca vazgecemezsin ben 5 yil jiletten sonra agdaya alistim oh miss :)
İlk agdan zor olur ama sonrasinda alisirsin

Pilates yeterli olur. Düzenli bir şekilde yaparsan üç ayda vücudun toplanır. Squat da öneririm ayrıca, kalçaları çok güzel sıkılaştırıyor.

Bence kilolu falan değilsin. .
Sıkılaşmak için spor yapabilirsin ..
En güzeli ağdayla almak. .

Back