• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

Bence evlilik öncesi lazer en mantıklı çözüm. Ödeyemem diye korkuyorsanız. Her seansta ödebileceğiniz uygun bir fiyata anlaşabilirsiniz. Çünkü evlilikten sonra doğum yaparsanız o zamanda sorun olabilir. Hamilelikte hormonlar tavan, göbek kocaman, ağda yapılması ağrıya ve erken doğuma neden olabilir diye zararlı. Bence bi daha bir etraflıca düşünün.

Hamilelik sırasında 25 kilo almış ve 1 yıl sonra hepini vermiş biri olarak önereceğim şey burada diyet gruplarından birine katılman takım arkadaşlarının desteğiyle ve sen de kararlıysan iyi kilo verebilirsin. Cardio zumba indirip onları yapabilirsin ben çocuğum uyuduktan sonra gece 1 e kadar yapıyordum. Genital bölge kararması bende de var ve geçmiyor orası için yardımcı olamayacağım maalesef :KK43: Ağda yaparken kendini psikolojik olarak hazırlarsan işin daha kolay olabilir ben hep bu acı kalıcı değil ki geçecek acımadı ki acımadı ki diye diye yapıyorum :KK45::KK53:

7 kilo verdim birkaç ay önce şuan 50 kiloyum aslında kilom iyi boyuma göre sadece orantısız vücuda sahibim üstüm çok ince fazla kilo verirsem bu sefer kalçalarım ve belim yok olacak çünkü çok ince belim ve kalçam da çok küçük ayrıca göğüslerim eskiden dolgundu kilo verdiğim için küçüldü bu yüzden daha fazla kilo vermek istemiyorum sporla sıkılaşmak istiyorum ..

cardio hareketleri bence fazla kilolular için daha uygun , çünkü asıl amacı kilo verdirmeye yönelik eskiden yapmıştım , pilates ise sıkılaşmak için, bu yüzden tercihim pilatesten yana. Ama işte 6 ayda istediğim farkı görebilir miyim diye düşünüyorum .. Düzenli yapmak şart . Zaten evdeyim de yeni mezunum çalışmıyorum şuan , genital bölge için de bişeyler düşünücem artık ilaç falan geçmezse de geçmesin aman aşırı koyulukta da değil , önemli olan temiz olması değil mi amaa :KK53: tabi bu da ağdadan geçiyor ,ben de ağda yaparken çoğu zaman şarkı açarım rock parçalar gaza geliyorum cart diye çekiyorum ama o bölge de öyle cesaretli olamam heralde ama mecburum :KK17::KK17::KK17:

Hangi ağdayla yapıyosunuz? Kalıp sir ağdalarla mı el ağdası sanırım (ağda bezi kullanmadan yapılan) ? Vivetin sesunun sir ağdaları mı ağda beziyle çekilen?
Ben vivetin pembe renki olan pudralı ağdasını kullanıyorum tavsiye ederim pudralı olduğu için diğerleri kadar canımı yakmıyor ama malum bölge de kullanmadım henüz :oops::KK17:

Aynen zaten koyu renkli olması aslında sağlık için çok iyiymiş. Deri rengi ne kadar koyu olursa o kadar kanser riski azalıyor bence sevinin bile :) sen temiz ve sevecen bir es ol yeter. Dış güzellik gelip geçiyor ama senin ruhun güzel olursa sen esin için dünyanın en güzel kadını olursun zaten. Ayrıca kilon da gayet yerli yerinde. Hep bu magazinin medyanın dayatmasıyla genç kızlar kendilerini beğenmiyorlar...

Çok haklısın popüler kültür medya yüzünden bu haldeyiz:KK70:ben beyaz tenli olduğum için orası da biraz koyu olduğu için rahatsız oluyorum ten rengim de olsun isterdim .. ama önemli olan temiz olmak doğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim yorumun için sevgiler:KK68:

Canım merak etme senin o beğenmediğim vücuduna eşin dünyadaki en muhteşem şeymiş gibi baktıkça sen de kendini boşu boşuna sıktığını anlayacaksın. Ten koyuluğu filan herkeste olan şeyler. Hiç birini kafana takmaya değmez.

Tüylenmeye karşı lazer epilasyonu tavsiye ederim ben çok rahat ettim en kısa zamanda başla derim.

Umarım dediğin gibi olur insanın biraz çekinceleri olabiliyor :)
Şuan çalışmıyorum o yüzden tercih etmiyorum lazeri hastanede düşündüğüm için hastane fiyatları da biraz pahalı .. Ama 2-3 seans yaptırabilirim en azından azalmış olur.. ;

Çok haklısın popüler kültür medya yüzünden bu haldeyiz:KK70:ben beyaz tenli olduğum için orası da biraz koyu olduğu için rahatsız oluyorum ten rengim de olsun isterdim .. ama önemli olan temiz olmak doğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim yorumun için sevgiler:KK68:

Rica ederim, mutlu, huzurlu bi evlilik dilerim :)

Uyuşturucu krem olarak emlak kullanacaktır en etkili o.uyusturmadigi kişi sayısı çok az.daha 2 hafta önce kullandım hiç acı yok valla. Ama bayagi pahalanmis 1 tüp 22 tl buda bir kullanıma ancak yetiyor.ama o puruzlugu gördükten sonra değer diyor insan

Normalde ben ağdayla aldıktan sonra kollarımı bacaklarımı 2 ay sonra çıkıyor anca 2.5 ayda alınacak gibi oluyor , o yüzden 1 tüpe o kadar vermek mantıklı fakat jiletle aldığım için daha çabuk çıkar büyük ihtimal , bir de anestol tavsiye etmiş arkadaşlar, o ucuz , acaba etkili mi o biliyor musun canım ?

Merhabaa kim ne yazdi cok okuyamadim ama pilates diyenler kesinlikle cok mantikli bende o sekilde sıkılastım.
Epilasyon ise evde lazer aletleri var hemde uygun fiyatlardada bulabilirsin ve agda eziyetinden kurtulmus olursun. Renk icinde kremler ve limon durmustum. Ayrica bol bol fircala vucudunu at kili fircasiyla
Simdiden hayirli olsun :KK200:

Pilatesle 6ayda yeterli sıkılaşma elde edebilir miyim ve haftada kaç gün öneriyorsun ,ben haftanın 3 günü dvd lerden yapmak istiyorum , aslında pilates beni yormuyor fakat 4-5 gün yaparsam sıkılacağımı biliyorum dvd ler bir saat çünkü fazla olanda var, bu yüzden 3 gün yapıp diğer 1-2 günde lastik ve küçük topla kısa süreli çalışmak istiyorum 20 dk falan
O aletler bana nedense cazip gelmedi ona vereceğim parayla lazere giderim sadece özel bölgem için 2,3 seans . At kılı fırçasını da alayım ;)
Çok teşekkür ederim. :KK200::KK36:

Pilatesle 6ayda yeterli sıkılaşma elde edebilir miyim ve haftada kaç gün öneriyorsun ,ben haftanın 3 günü dvd lerden yapmak istiyorum , aslında pilates beni yormuyor fakat 4-5 gün yaparsam sıkılacağımı biliyorum dvd ler bir saat çünkü fazla olanda var, bu yüzden 3 gün yapıp diğer 1-2 günde lastik ve küçük topla kısa süreli çalışmak istiyorum 20 dk falan
O aletler bana nedense cazip gelmedi ona vereceğim parayla lazere giderim sadece özel bölgem için 2,3 seans . At kılı fırçasını da alayım :KK66:
Çok teşekkür ederim. :KK200::KK36:
Ben spor salonuna gidiyordum hocalar ne isin var burda dediler. Ayni senin gibi sıkılasmaktı amacim pilates onerdiler. Top ve lastik yeterli buyuk topta cok eglenceli :D Haftada 3 gun 30 45 dk yeterli. Kendini cok sıkma daha yogun calisman degil surekli calisman daha onemli. Dvdden izledikten sonra zaten aklinda kaliyor izlemeden yapinca daha keyifli oluyor.

Ben 500 tlye silkn glide aldim sonuc veriyor bir arastir derim.

At kili = puruzsuz vucut. Dikey olarak tara vucudunu sarkma selulit ve catlak herseyde etkili fakat aliskanlik edin hep yap bunu. Internette 30 35 tl felan sanirim

Normalde ben ağdayla aldıktan sonra kollarımı bacaklarımı 2 ay sonra çıkıyor anca 2.5 ayda alınacak gibi oluyor , o yüzden 1 tüpe o kadar vermek mantıklı fakat jiletle aldığım için daha çabuk çıkar büyük ihtimal , bir de anestol tavsiye etmiş arkadaşlar, o ucuz , acaba etkili mi o biliyor musun canım ?
anestolün uyuşturma hali daha az ve daha kısa zamanda geçiyormuş etkisi. emla içinde herkes 1.5 saate uyuşturuyor 1 saat sürüyor demiş ama benim 15 dakikada uyuşturup yarım saatte geçiyor.demek ki herkeste değişiyor. ilk önce anestolü bir dene istersen ucuz olduğu için bir şey kaybetmezsin

Sıkılaşırsınız yaza kadar o sorun değil, ama ağdaya ne yapıp ne edip alışmanız gerek. Yoksa habire jileti basa basa alttan sert sert kökleri hissedilir ertesi güne.

Back