- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
aha nicke bak çok iiii:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha nicke bak çok iiii:))
Yahu bi topikte herkes mı deli olurrrrNapim çilekli tur tam kötü örnek oluyordu
Teşekkür ediyorumNasıl fesatsam , günahıma ortak olcaksın sandım Cilekli Turtam Şimdiden doğumgünün kutlu olsun .
ıspanaklı pasta yaptır. üstüne de mum yerine havuç dikersin. :))Kızlar cuma gunu de benim doğum günüm (
Tabiki degilllll, nooldu diyet? Hemen bozGerçekten mi oh oh yandan yandaaann
Boşver deli deliyi gordu mu sopasını saklarmışYahu bi topikte herkes mı deli olurrrr
Konu sahibi naapsin yazık, biri nutella der,çilekli turta havada uçuşur,öbürü Antep der,lahmacun der,baklava der, ben napiiiimmmmKonu sahibini de yoldan çıkardığımıza göre :)
Bende sevindiydimTabiki degilllll, nooldu diyet? Hemen boz
İki ay sonra kutlarsin, pasta cissssszzzz
kız bırak bir dilim yesin pastasından yav :)) var ya ben de ona ye öbürüne ye ohooooTabiki degilllll, nooldu diyet? Hemen boz
İki ay sonra kutlarsin, pasta cissssszzzz
Farkındayım hemen bi göbek atmalar falan yok öyle, diyettesin kuzumBende sevindiydim
Ama lahmacuna baklavaya izin var ama benimki özel gün herkes benim pastami yerken ben bakicamkız bırak bir dilim yesin pastasından yav :)) var ya ben de ona ye öbürüne ye ohoooo
O ben olabilirimbi çizgifilmde vardı, pastadan 1 dilim kesip geri kalanı tabağına koyuyordu
Sorma bende gördüm resmen dalga geçti bizleAz önce biri gelmiş kilo almak istiyormuş, burada hep yemek tarifleri var yazmış, yoluverecektim, yazık zor kaçtı, kacirdiniz onu
yooook sana demedi o ben kızdım ona yoook yok ye anneemmm pastandan ince bir dilim ye kuzuuumAma lahmacuna baklavaya izin var ama benimki özel gün herkes benim pastami yerken ben bakicam
Bence sen de bozma niyetindesin de yol yapıyorsun kendinekız bırak bir dilim yesin pastasından yav :)) var ya ben de ona ye öbürüne ye ohoooo
valla ya küfür gibi :)Az önce biri gelmiş kilo almak istiyormuş, burada hep yemek tarifleri var yazmış, yoluverecektim, yazık zor kaçtı, kacirdiniz onu
yooook sana demedi o ben kızdım ona yoook yok ye anneemmm pastandan ince bir dilim ye kuzuuum