Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu cınımzerdeçalla karıştırıp yut
bende güvenemedim işte kuzu :)ben onlara pek güvenemiyorum. sen bilirsin tabi yine de
Amann yat yuvarlan, ne yürüyecen, bosverrrryürümem lazım 2 gündür yürümüyorum. off
e daha iyi değil mi 1 gün daha kazandın ?annemler bugün değil yarın yola çıkıcakmış cumartesi sabahı burda olacaklarmış
çok rahatladım:)) annem kızıp duruyor çık yürü biraz iyi değil diye. haklı aslında hareketsizlik kötüAmann yat yuvarlan, ne yürüyecen, bosverrrr
Temizlik boşa gitti yarın yeniden yapmak gerek sıkıntısı bu bencee daha iyi değil mi 1 gün daha kazandın ?
Bu saatte nereye cikacan, yarın cikarsinçok rahatladım:)) annem kızıp duruyor çık yürü biraz iyi değil diye. haklı aslında hareketsizlik kötü
afiyet olsun beybisi. ayran içerdin sen hani yok yoğurt falanBugünkü menum
Öğle: 2 adet incecik hamburger köfte yağsız ızgarada+1 havuctan yapılma yarım tatlı tabağı havuç salata
Akşam; dışarı çıkma planımız var ne yeriz henüz bilmiyorum
Su 3 litre,spor yok
Saol beybim akşam içerim artikafiyet olsun beybisi. ayran içerdin sen hani yok yoğurt falan
hee o da doğru. üstünden geçer artık mecburTemizlik boşa gitti yarın yeniden yapmak gerek sıkıntısı bu bence
Evde kalmamış bir sey,yarın alırım artikafiyet olsun beybisi. ayran içerdin sen hani yok yoğurt falan
Kolay mı koca gelecek, çorabını pantolonunu fiykittirip atacak,TV karşına serilecek, çay getir biskui yok mu, olsaydı kahve içerdik diye bi o yana bir buyana savrulacak....onun arkasını toplamak bi dert zatenhee o da doğru. üstünden geçer artık mecbur
benimkinin arkasını toplamak dert değil de o varken bişey elleyemiyorum iş namına. bulaşığı yıkamaya kalksam bile nerdesin, napıyon, niye yanıma gelmiyon der. kendine bir uğraş bulur ona dalarsa o arada hallediyordum işleri. ahhh ah gelse de dağıtsa ortalığı..Kolay mı koca gelecek, çorabını pantolonunu fiykittirip atacak,TV karşına serilecek, çay getir biskui yok mu, olsaydı kahve içerdik diye bi o yana bir buyana savrulacak....onun arkasını toplamak bi dert zaten
Ben de yanında asla iş yapmam isterse evi yiksin,o evdeyken kileopatra misali serilirim.ne zaman evden çıktı, ben köle isaurabenimkinin arkasını toplamak dert değil de o varken bişey elleyemiyorum iş namına. bulaşığı yıkamaya kalksam bile nerdesin, napıyon, niye yanıma gelmiyon der. kendine bir uğraş bulur ona dalarsa o arada hallediyordum işleri. ahhh ah gelse de dağıtsa ortalığı..
ben de ev işlerini hafta içi yaparım. işten kastettiğim bulaşık, odayı toplamak falan.Ben de yanında asla iş yapmam isterse evi yiksin,o evdeyken kileopatra misali serilirim.ne zaman evden çıktı, ben köle isaura
Tabisi şekerimmmmm, başka ne amacı olabiluuu, bazen halıya falan kahve damlatir, bez almam bile elime bırak hallolur sonra derim,hic istifimi bozmadan,, ama bütün gece içim içimi yer sabah olsa da halıyı kırklasam diyeben de ev işlerini hafta içi yaparım. işten kastettiğim bulaşık, odayı toplamak falan.
bunu yapmaktaki amaç seni paspal görmesin diye dimi markete gitmek için ayrı ojesi olan kadından başka bişey beklemezdim zaten:))