Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yahu Allah affetsin de şu çörekotu yağı nasıl beter bir şey yaaaa, sabah olup içeceğim diye uykularım kaçıyor resmennnn :KK43:

sev beni bebeğim, ben de çok dikkat ederim, telefondan falan girince canım çok sıkılıyor, hoşuma gitmiyor yazım yanlışları...ben de menapoz diye biliyordum ama araştırınca gördüm ve kızdım kendime :KK66:
ama menopoz derken zor oluyor sanki ağızdan menapoz çıkıyor. neyse hayırlısı.:)

20170502_144125-1.jpg

bakınız bu çiçeği dışardan eve getirdiğimde güççük bir daldı. suya koyup kök salmasını sağlayıp toprağa ekmiştim. eve bir gittim baktım böööle olmuş :KK200: ay nasıl güzeeeel

Günaydın kızlar,
Nedenini bilmemekle birlikte bu sabah pek bir neşeliyim. Maşallah Allah tadımızı kaçırmasın. Dayım ve bir misafir daha 11de kahve içmeye geleceklermiş. Acilen evi süpürüp toz almam lazım

@zinnia patron sana "İkimizde burdayız, yola birlikte devam edeceğiz." gibi birşeyler söylememişmiydi. Kapanıyor sanırım şirket. Allah hakkında hayırlısını versin.

oinone27 oinone27 sen dün görüşmeye gitmiştin sanırım canım. Fırsat bulup yazamadım. İnşallah olumlu sonuçlar olur

@latiyya seninde taşınma mevzusu olmuş sanırım. Sende istiyordun zaten diye hatırlıyorum. Bakalım yeni yerler yeni güzellikler getirir belki :)

@Diyet Canavari inşallah düşündüğün gibi bir şey yoktur ve doktordan güzel haberlerle geliirsin cnm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Seninle birlikte bizimde tabi :)
Neşeli olmak iyidir baharda özellikle haftasonu bende öyle uyanıyorum :)
Sağol canım bakalım bi haber gelsinde hepinize haber vericem :)

canım sıkılıyor benim yaaa :/
Oysa bir dünya işim var yarın annem ve babam geliyor 2-3 günlüğüne ve ben daha temizlik yapıcam yemek yapıcam yarına ben napıyorum sabahtan beri yatıyorum :işsiz:
ben çamaşır ve ütü ile boğuşmaktayım kaç gündür, araya da fırsat buldukça film sıkıştırıyorum..kalk hadi kalk şekerim , ev işi beklemez :KK66:

canım sıkılıyor benim yaaa :/
Oysa bir dünya işim var yarın annem ve babam geliyor 2-3 günlüğüne ve ben daha temizlik yapıcam yemek yapıcam yarına ben napıyorum sabahtan beri yatıyorum :işsiz:
ayy aynı ben:) hadi başla bi ucundan devamı geliyor illa ki ozaman.

bu arada yazın atile gidicez ya uçak bileti almamıştık bugün ona bakıyorum beynim yandı her sitede aynı firmanın farklı fiyatları mevcut bide geliş gidiş saatleri o kadar ters geliyor ki kafam karıştı nerden binicem nereye inicem hiç benlik değilmiş bu iş ama otobüste 15 saat sürüyormuş çekilmez ki yol

bu arada yazın atile gidicez ya uçak bileti almamıştık bugün ona bakıyorum beynim yandı her sitede aynı firmanın farklı fiyatları mevcut bide geliş gidiş saatleri o kadar ters geliyor ki kafam karıştı nerden binicem nereye inicem hiç benlik değilmiş bu iş ama otobüste 15 saat sürüyormuş çekilmez ki yol
canım uçak biletini uçak firmasının kendi sayfasından al. indikten sonra servis var zaten kafan niye karşıyor kaybolmazsınız yav

X