KEndim kaşındım diyon yanii.Bugünü kendime ayırmıştım, yatıp dinlenecektim. Ama az önce teyzemle konuştum. Bir anda ağzımdan bize yemeğe gelsene çıktı. Kuzenim lazanya yapmamı istiyordu epeyidir. Yapar, yeriz dedim.
Şimdi acilen evi temizleyip, yemeğe girişmem lazım kızlar. Bugün menüde lazanya var
Ne güzel sağlıklı bir haftasonu olmuş canım benimSabah
Yarım simit menemen 6 zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
Akşam
Yoğurtlu semizotu
Kahvaltıyı çok geç yaptık ve baya doymuşum akşama sadece yoğurt yedim 1.5 saat kadarda dolaştık
Sabah simiti yiyince vicdan yaptım birazda o yüzden yemek istemedim ee salıya daaz kaldı 100ün altına düşmem lazımmNe güzel sağlıklı bir haftasonu olmuş canım benim
KEndim kaşındım diyon yanii.
Ama lazanya da güzel olur haaa
Az biraz eritmeye çalışsan akşam çıkıp yürüsen kuzummm
İnşallah canım bugün daha iyi çok şüküroyyyy içim cı etti birden kuzumm
tez zamanda geçer inşllahh
Yüzü gibi kalbi güzel ortim benim ne güzel içten samimisin canım başkaları işi ne yapsın der senin düşüncen bambaşka canım benimCanımm balık pişiyor ortalık miss gibi sarımsaklı balık kokuyor
ama odaların kapısını kapattım oralar temizlik koksun diye
Canım yardıma gelen biri var o olmasa zor benim her işe koşturmam
artık o gücü bulamıyoru kendimde
beraber yapıyoruz onunla bazen tüyüyorum evden işe gitmem gerektiğinde ama en azından tüm evi süpürüyorum ona çok iş kalmasın diye.
O da çalışıyor yazıktır hafta içi.
Günaydın cnmBugün güzel başladım haftaya
hava hala soğuk kombiyi artırdım gece,
-2 falanmış sanırım.
akşam 5 gibi kızımın veli toplantısı var.
okula gideceğim.
yürüyüş olmaz bugün.
dün jillian yapmadım, çok zorlamayayım dedi,m.
Fakat o tempolu 12.5 km yürüyüşe rağmen ne bir ağrı ne bir halsizlik olmadı.
Heyecanla bekliyoruz canımmmSabah simiti yiyince vicdan yaptım birazda o yüzden yemek istemedim ee salıya daaz kaldı 100ün altına düşmem lazımm
oyyyyy ekmeği bandırıp mı yedinnnnnÖyle oldu azıcık
Lazanya yemedim yaaa... Fırından taze çıkmış ekmek almış annem gelirken. 3 kaşık sarımsaklı yoğurtla , yarım ekmek yedim
Sağol canım benimm,Yüzü gibi kalbi güzel ortim benim ne güzel içten samimisin canım başkaları işi ne yapsın der senin düşüncen bambaşka canım benim
Afiyet olsun kuzum balık
he yaaGünaydın cnm
Çok soğukmuş orası ya, burası 19 derece bugün :)