R regrules Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2022 1.587 4.639 63 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi regrules #1 Deniz, havuz, okyanus kokan bildiğiniz kaliteli erkek parfümleri var mı? Yazın kullanım için :) Bu yüzden yayılım ve kalıcılığı çok fazla olmaz ama "bunun da yaz parfümüne göre kalıcılık-yayılımı iyi" dediğiniz parfümler nelerdir?
Deniz, havuz, okyanus kokan bildiğiniz kaliteli erkek parfümleri var mı? Yazın kullanım için :) Bu yüzden yayılım ve kalıcılığı çok fazla olmaz ama "bunun da yaz parfümüne göre kalıcılık-yayılımı iyi" dediğiniz parfümler nelerdir?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.312 1 64.654 548 10 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi regrules #2 Yayılım kalıcılık konusunda bir şey diyemem ama davidoff cool water çok hoş.
mamamio ⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Haziran 2015 1.889 2.035 133 23 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi regrules #3 İnvictus bide Bvlgari Aqua :) aquayi ben hiç koklamadim ama koklayan yorumlarinda tuzlu balıklı iskele kenarı koktuğunu söyleyen yorumlar görmüştüm
İnvictus bide Bvlgari Aqua :) aquayi ben hiç koklamadim ama koklayan yorumlarinda tuzlu balıklı iskele kenarı koktuğunu söyleyen yorumlar görmüştüm