Yaz mevsiminde meme büyütme ameliyatı olmanın sakıncası var mıdır?

:KK71:Ben bugün destekli sütyenime bi destek daha koydum, öyle çıktım insan içine:KK66: iyice gözler alışsın diye.

:KK71:Ben bugün destekli sütyenime bi destek daha koydum, öyle çıktım insan içine:KK66: iyice gözler alışsın diye.
Ya ben bu konuda çok yeteneksizim. Dolgun gösteremiyorum göğüslerimi. Küçük beden destekli sutyen kullanıyorum sıksın, büyük göstersin diye, içine pamuk tıkıyorum. Geçen gün bir videoda izledim, çorap tıkıyodu kızın biri. bir gün de çorap denedim. Ama yok yani, şişirdikten 5 dk sonra, içine kaçıp kayboluyor göğüs :) Tutup tekrar ortaya çıkartmam gerekiyor :)

Ya bunu sormak doğru mu bilmiyorum ama evli misin peki MUTLULUK?
Evet canım, evli ve 2 çocuğum var Allah bağışlasın :KK66: yıllardır yalvarıyordum eşime izin verdin diye, en sonunda dayanamadı, çünkü baktı kadın elden gidiyor, herkesin memesine bakıyor, e hadi yaptır bari dedi.Ben de karneden sonra yaptıracağım.Ama adetim bitince yaptıracağım.(buradaki kızlar öyle dedi :KK66: )Haziran 18 gibi inşallah düşünüyorum, ramazana denk gelcek ama olsun.

Onu soracaktım işte. Eşin sorun yapmıyor ama sen mi sorun yapıyordun? Hani erkek demez, yüzüne vurmaz göğsünün küçüklüğünü, ama hissedersin ya, öyle bir his yaşadın mı?

18 i gibi olmayı düşünüyorsan, o zaman seminer döneminde rapor mu alacaksın? Ben seminerin bitişini beklerim, 1 temmuz gibi olurum ameliyat. Tabi olursam... Ben şimdi bekarım. 26 yaşındayım. Evlenmeyi isteyen bir erkek arkadaşım var. Ama önce bu göğüs işini halletmek istiyorum. Sen en azından 2 çocuğu da doğurup büyütmüşsün. Ben emzirememekten de korkuyorum. Silikon engel olmaz deniliyor ama yine de korkuyorum işte. Annem de istemiyor o yüzden ameliyat olmamı. Gizlice halledebilirsem 1 temmuzdan sonra, çok iyi olacak... Tabi eğer ameliyat olmaya karar verirsem :)

Canım ben Dümdüzüm, 35 yaşındayım.20 yıldır büyümesini bekliyorum.Hala büyümediler:KK75::KK70:Silikondan başka çare yok.Haziranda yaptırıp yeni eğitim öğretim yılına hazır olalım:KK66:
Bende bekledim 33 yaşına kadar büyür mü diye. Yok büyümedi ,emzirirken bile küçücüktü sadece azıcık ele avuca gelir hale gelmişti büyümüyor yani :):) :)

TİKKABİLLA ameliyattan 1 gün sonra eve geldin sanırım. Dayanılamayacak derecede bir acı var mıydı? Ben de ameliyat olursam, memlekete gitme sürecini ertelemek durumunda kalıcam. Tek başıma başedilebilir diyosun yani? Ne kadar süre yattıktan sonra, ne kadar sürede günlük hayatına dönebiliyorsun? O süreci , senin yaşadığın zorluğu, sıkıntıyı ya da mutluluğu anlatır mısın biraz?

Yok canım yalnızım derken görev yerimde yalnızım. 1 eylüle kadar ailemleydim. 1 hafta-10 gün yanında biri olsa daha iyi olur. Zaten genelde ilk 4 gün biri olmadan yatıp doğrulman pek mümkün değil. Benim imkansızdı. Kişiden kişiye değişebiliyor ama.. Ağrım tabi ki oldu, sonuçta kesilip biçiliyoruz, kaslar hasar görüyor. Ağrısız mümkün mü? Ama öyle ölecek kadar bir ağrım olmadı. Yine olurdum yani eğer ihtiyacım olsa, hiç pişman değilim.

Yok canım yalnızım derken görev yerimde yalnızım. 1 eylüle kadar ailemleydim. 1 hafta-10 gün yanında biri olsa daha iyi olur. Zaten genelde ilk 4 gün biri olmadan yatıp doğrulman pek mümkün değil. Benim imkansızdı. Kişiden kişiye değişebiliyor ama.. Ağrım tabi ki oldu, sonuçta kesilip biçiliyoruz, kaslar hasar görüyor. Ağrısız mümkün mü? Ama öyle ölecek kadar bir ağrım olmadı. Yine olurdum yani eğer ihtiyacım olsa, hiç pişman değilim.
Aynen ben de görev yerinde yalnızım. Burda da ameliyat olup, kendimi toparlayınca memlekete gitmeyi düşünmüştüm. Yani ilk günler yanımda biri olmayacak maalesef. Baş edemezsem naparım bilmiyorum işte.

Aslında seminer dönemi bitince erkek arkadaşım beni kolay kolay yalnız bırakmaz ki. Hadi sen git memleketine, ben biraz daha burda takılıcam desem ona olmaz. Acaba erkek arkadaşımla bu durumu paylaşsam mı, ilk 4-5 gün yanımda destek olur . Ama utanırım sıkılırım, rahat edemem, diyemem ki :KK43: Şimdilik tekim gibi görünüyor...

Aynen ben de görev yerinde yalnızım. Burda da ameliyat olup, kendimi toparlayınca memlekete gitmeyi düşünmüştüm. Yani ilk günler yanımda biri olmayacak maalesef. Baş edemezsem naparım bilmiyorum işte.

Aslında seminer dönemi bitince erkek arkadaşım beni kolay kolay yalnız bırakmaz ki. Hadi sen git memleketine, ben biraz daha burda takılıcam desem ona olmaz. Acaba erkek arkadaşımla bu durumu paylaşsam mı, ilk 4-5 gün yanımda destek olur . Ama utanırım sıkılırım, rahat edemem, diyemem ki :KK43: Şimdilik tekim gibi görünüyor...
Canım tuvalete onunla gidebilecek misin mesela? Kendin tuvalete gidemiyorsun çünkü çamaşırını indirip kaldırman mümkün değil. İlk 2 gün yemek yiyemedim ben kendim, gece yastıktan kaydım da doğrulamadım. Kendi başına kalkışma derim, düşündüğün kadar kolay değil. Ne yiyip ne içeceksin? Memleketine git orda ol derim ben, en azından annene ya da kız kardeşin varsa ona söyle, onun desteğini al.

Canım sakın tek başına ameliyat olma sakın!!!!!!erkek arkadaşın da olmasın yanında, aileden yakın biri çok yakın bir arkadaş veya parayla tutacağın bir refakatçi.nihayetinde bu bir ameliyat yalnız olma sakın.​

Ben tuvalete hep tek başıma gittim utandığım için.hastanede ilk gittiğimde hemşireye ben hallederim demiştim ama gözlerim karardı,bayılacak gibi oldum.diğer her şeyde eşim yardımcı oldu.tek başıma yapamazdım.

Canim bence de yalniz basina kalkisma bu ise. Erkek arkadasindan utanabilirsin. Insan yeri geliyor kocasindan utanabiliyo...

Canım tuvalete onunla gidebilecek misin mesela? Kendin tuvalete gidemiyorsun çünkü çamaşırını indirip kaldırman mümkün değil. İlk 2 gün yemek yiyemedim ben kendim, gece yastıktan kaydım da doğrulamadım. Kendi başına kalkışma derim, düşündüğün kadar kolay değil. Ne yiyip ne içeceksin? Memleketine git orda ol derim ben, en azından annene ya da kız kardeşin varsa ona söyle, onun desteğini al.

Canım sakın tek başına ameliyat olma sakın!!!!!!erkek arkadaşın da olmasın yanında, aileden yakın biri çok yakın bir arkadaş veya parayla tutacağın bir refakatçi.nihayetinde bu bir ameliyat yalnız olma sakın.​

Ben tuvalete hep tek başıma gittim utandığım için.hastanede ilk gittiğimde hemşireye ben hallederim demiştim ama gözlerim karardı,bayılacak gibi oldum.diğer her şeyde eşim yardımcı oldu.tek başıma yapamazdım.

Canim bence de yalniz basina kalkisma bu ise. Erkek arkadasindan utanabilirsin. Insan yeri geliyor kocasindan utanabiliyo...

Kızlar yıllar önce tek başıma bir operasyon geçirmiştim. Kimseye söylememiştim. Ben yine aynı tek başıma başedebilirim sandım, havalara girdim. Beni uyandırdığınız için teşekkürler. Tuvalete gidememek, yataktan kalkamamak... Demek ki bu daha daha ağır bir operasyon. Ben asıl şimdi napıcam, onu bilmiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Hazır burdayken ameliyatı olayım, sonra memlekete gideyim demiştim, olmayacak. İstanbul'da yardım isteyebileceğim evli bir yakın arkadaşım var. Onun da eşi, çocuğu engel olur. Onları bırakıp benle ilgilenemez. Ahhhh ahhhh GÖĞÜS DOLGUSU düşünüyorum, yaptırıp da memnun olan birilerine ulaşamıyorum. SİLİKON taktırsam diyorum, yardım isteyebileceğim biri yok. :KK43:

Kızlar yıllar önce tek başıma bir operasyon geçirmiştim. Kimseye söylememiştim. Ben yine aynı tek başıma başedebilirim sandım, havalara girdim. Beni uyandırdığınız için teşekkürler. Tuvalete gidememek, yataktan kalkamamak... Demek ki bu daha daha ağır bir operasyon. Ben asıl şimdi napıcam, onu bilmiyorum. İstanbul'da yaşıyorum. Hazır burdayken ameliyatı olayım, sonra memlekete gideyim demiştim, olmayacak. İstanbul'da yardım isteyebileceğim evli bir yakın arkadaşım var. Onun da eşi, çocuğu engel olur. Onları bırakıp benle ilgilenemez. Ahhhh ahhhh GÖĞÜS DOLGUSU düşünüyorum, yaptırıp da memnun olan birilerine ulaşamıyorum. SİLİKON taktırsam diyorum, yardım isteyebileceğim biri yok. :KK43:

Canim dolgu nun saglikli bisey olmadigini biliyorum. 2 gunlugune hasta bakici ayarlayabilirsin. En azindan gun icinde destegin olur. aksamlarida erken uyumaya calisirsin. 3. Gunden sonra zar zor duzelirsin gibime geliyo.

Canım ben 2 sezeryan geçirdim.hele 2.de ameliyat olduğum günün gecesinde bebeğimin altını değiştirdim,yardımsız yattım,kalktım,dolaştım.o yüzden silikonda da eşime sen gelme,evde çocuklarla ilgilen dedim.iyi ki beni dinlememiş.sadece bir kaç saat beni yanlız bırakması gerekti,kalkmak istiyorum,kalkamıyorum,telefonum uzağımda kalmış alamıyorum,hemşire çağırma butonu uzakta,yetişemiyorum.sesleniyorum,kimse duymuyor.en sonunda bir hemşire ve hastabakıcı kontrole geldi de rahatladım:)4 gün eşim yatırdı,kaldırdı beni.kalkmaya çalıştığın anda göğüs kasları kasıldığı için şiddetli bir ağrı oluyor.birinin sırtından iterek seni kaldırması gerekiyor.

Bende sezeryan oldum. Eve geldigimden itibaren hic destek alnadim. Bebege kendim bakabildim. Hatta haftam dolmadan duz vites araba kullanip bebebi kontrole bole goturmustum. Ama bu baskaymis. NNaapcam bilmiyorum. Bak yine tirssma geldi.

Bende sezeryan oldum. Eve geldigimden itibaren hic destek alnadim. Bebege kendim bakabildim. Hatta haftam dolmadan duz vites araba kullanip bebebi kontrole bole goturmustum. Ama bu baskaymis. NNaapcam bilmiyorum. Bak yine tirssma geldi.
Canım çokta korkma.bunun için değer.yanında biri olduktan sonra üstesinden gelirsin.insanı sıkan şey başkasına muhtaç durumda olmak.kol hareketleri ve yatıp kalkma ilk günler sıkıntılı ama 3-4 günden sonra ağrı azalıyor.1.haftadan sonra da epeyce rahatlamış oluyorsun.

Ben 5. gün kendim yatıp kalkabiliyordum artık.yemek ve tuvalet olayında da ilk gün zorlandım.sonraki günler çok kolay olmasa da idare ettim.4. günden itibaren ağrıda ciddi bir azalma oldu bende.halledersin merak etme:)

X