Yaz mevsiminde meme büyütme ameliyatı olmanın sakıncası var mıdır?

Ca
Rapor alma imkanın yok mu 1 hafta ne öğretmenisini z benolsaydım rapor alacaktım
canım ingilizce öğretmeniyim.aslında alabilirim ama korkuyorum, kolum fln ağrır diye.sanki 2 ay geçip okula dönünce kimse anlamaz gibi geliyor.ameliyatı olup 2 hafta sonra işe başlasam bile sanki herkes biliyormuş gibi ya da herkes mememe bakıyormuş gibi gelir diye korkuyorum.sanırım görüntüye alışıp okula öyle başlamak istiyorum.yine de fikirlerinizi bekliyorum:KK66:

Ca

canım ingilizce öğretmeniyim.aslında alabilirim ama korkuyorum, kolum fln ağrır diye.sanki 2 ay geçip okula dönünce kimse anlamaz gibi geliyor.ameliyatı olup 2 hafta sonra işe başlasam bile sanki herkes biliyormuş gibi ya da herkes mememe bakıyormuş gibi gelir diye korkuyorum.sanırım görüntüye alışıp okula öyle başlamak istiyorum.yine de fikirlerinizi bekliyorum:KK66:
hiç beli olmuyo walla bnmkni kmse anlamadı bide cok dar gyemiosun zaten ilk zman ama kolun agrır tahtaya yazı yazamayablrsn bi kaç hafta heralde :)

:KK70:
hiç beli olmuyo walla bnmkni kmse anlamadı bide cok dar gyemiosun zaten ilk zman ama kolun agrır tahtaya yazı yazamayablrsn bi kaç hafta heralde :)
Ben ameliyattan sonra hemen işe başlasam öğrencilere konsantre olamam ki sürekli memelerime bakarım hayran hayran :KK66: mesela seninkine bakıp bakıp Ayy süper oldular diyorum.:KK66: düşünsene tam dersin ortasında öğrencileri yerine penceredeki yansımasına bakan öğretmen

:KK70:
Ben ameliyattan sonra hemen işe başlasam öğrencilere konsantre olamam ki sürekli memelerime bakarım hayran hayran :KK66: mesela seninkine bakıp bakıp Ayy süper oldular diyorum.:KK66: düşünsene tam dersin ortasında öğrencileri yerine penceredeki yansımasına bakan öğretmen
hahahahha ay koptum yaaaa aynen bnde öleee bakarım valla allahtan bm ofste cok kmse yokda yanaya bakıp duruom :))))

Ca

Ben bir yerde okumuştum.kendim de öyle yaptım.ameliyattan önce 2 ay falan göğüslerimi özellikle daha büyük gösteren en kalın süngerli sütyenlerimi taktım,dar kıyafetler giydim.ameliyattan sonra zaten sporcu sütyeni takıyorsun. O da bastırıyor zaten ve bol kıyafetler.bu günlerde de kilo aldım dersiniz diyordu:)kimse şüphelenmedi bende.tabi ben hırka ve fular da kullandım.ama aslında biz bildiğimiz için aklımız hep orada.önceden de kalın destekli takıyor olduktan sonra çok ta dikkat çekmez.

Süper, ben de Ramazana denk gelmesini istemiyordum ama sizleri okuduktan sonra adetten hemen sonra olmaya karar verdim .bu da 18/29 Haziran anlamına geliyor.artık Eylül'e kadar iyileşirim iyice :KK66:

MUTLULUK merhaba. Ben de öğretmenim. Ben de ders anlatırken sürekli tahtayı kullanıyorum.
Bir süre göğüslerime masaj yaparak büyütmeye çalıştım. Olmadı. Şimdilerde göğüs dolgularını araştırıyorum internetten. Ama adamakıllı bir şeyler bulamadım, kimseye ulaşamadım. Dolgu yaptırdığında 6-8 ay sonra eriyeceğini söyleyenler var. Ben de dolguya 6000-7000 tl vermektense silikon mu taktırsam diyorum. Tekrardan silikon olayını soruşturmaya başladım. Eğer ameliyat olursam ben de mi haziranda olsam diye düşünüyorum, tasarlıyorum kafamda. Eylülde, seminer dönemine kadar toparlamış oluruz inşallah diyorum. Ama yaz tatilinde hiç bir şey yapamıcaz işte. Hem ben herkesten saklamak durumundayım. Nasıl atlatılır o halde bilemiyorum :KK43:

MUTLULUK merhaba. Ben de öğretmenim. Ben de ders anlatırken sürekli tahtayı kullanıyorum.
Bir süre göğüslerime masaj yaparak büyütmeye çalıştım. Olmadı. Şimdilerde göğüs dolgularını araştırıyorum internetten. Ama adamakıllı bir şeyler bulamadım, kimseye ulaşamadım. Dolgu yaptırdığında 6-8 ay sonra eriyeceğini söyleyenler var. Ben de dolguya 6000-7000 tl vermektense silikon mu taktırsam diyorum. Tekrardan silikon olayını soruşturmaya başladım. Eğer ameliyat olursam ben de mi haziranda olsam diye düşünüyorum, tasarlıyorum kafamda. Eylülde, seminer dönemine kadar toparlamış oluruz inşallah diyorum. Ama yaz tatilinde hiç bir şey yapamıcaz işte. Hem ben herkesten saklamak durumundayım. Nasıl atlatılır o halde bilemiyorum :KK43:
Bende öğretmenim, temmuz 21de oldum, eylül1 e kadar hiçbir problemim kalmadı. Yalnız yaşıyorum ayrıca.. Her işimi yaptım. 1 ay yeter de artar iyileşmeye..

TİKKABİLLA ameliyattan 1 gün sonra eve geldin sanırım. Dayanılamayacak derecede bir acı var mıydı? Ben de ameliyat olursam, memlekete gitme sürecini ertelemek durumunda kalıcam. Tek başıma başedilebilir diyosun yani? Ne kadar süre yattıktan sonra, ne kadar sürede günlük hayatına dönebiliyorsun? O süreci , senin yaşadığın zorluğu, sıkıntıyı ya da mutluluğu anlatır mısın biraz?

Canım ben Dümdüzüm, 35 yaşındayım.20 yıldır büyümesini bekliyorum.Hala büyümediler:KK75::KK70:Silikondan başka çare yok.Haziranda yaptırıp yeni eğitim öğretim yılına hazır olalım:KK66:

X