Efser canım 3 lü hanelerden koşarak uzaklaşacağız ...dikkat etmeye devam et .. Mayıs sonu 89hayal değin inan ...
Munzevi Zencefil canım menün gayet sağlıklı ve ideal geldi bana ..yetiyorsa ne mutlu ... ama leptini çalıştırmak için sürekli tokluk hissinden kurtalabilirsin biraz öğün aralarını uzun tutup.
H heyhattt merhabalar ... konuyu kendi diyet hikayemden yola çıkarak açtım .. istikrarla devam edersen 63.5 tan hedefe varmana inan engel yok ...
Sürekli burada olamıyorum ben ama her fırsatta aklınıza takılan soruları seve seve yanıtlarım ...
Miyav_su canım
Selam kızlar.
Ben de geldim aranıza kabul wder misin?
Subattan beri 68den 63.5a düstüm.ilk ay spora gitmistim.sonra gidemedim.motivasyonumu kaybetttim.işler bu ara cok yoğun.sizle beraber tekrar baslamak istiyorum.aslinda gecen hafta 62lerdeydim.ama bu ara ödemden patlamak üzereyim.
Neyse sizlerle şekerler 63.5tan tekrar baslamak istiyorum.
Buranın yerlisi benim galiba uzun bir yol hikayesi benimkiEfser canım 3 lü hanelerden koşarak uzaklaşacağız ...dikkat etmeye devam et .. Mayıs sonu 89hayal değin inan ...
Munzevi Zencefil canım menün gayet sağlıklı ve ideal geldi bana ..yetiyorsa ne mutlu ... ama leptini çalıştırmak için sürekli tokluk hissinden kurtalabilirsin biraz öğün aralarını uzun tutup.
H heyhattt merhabalar ... konuyu kendi diyet hikayemden yola çıkarak açtım .. istikrarla devam edersen 63.5 tan hedefe varmana inan engel yok ...
Sürekli burada olamıyorum ben ama her fırsatta aklınıza takılan soruları seve seve yanıtlarım ...
Miyav_su canım
Kaç kilo fazlan var ?Merhaba..
Aranıza yeni katıldım..
Benim halim biraz zor..Ama kararlıyım..
Sağlıklı beslenemedigim için kilo alıyorum sanırım..
Et,yumurta,süt,yoğurt yiyemiyorum kokusuna bile gelemiyorum..
Tavuk ve balıktan çok az yiyorum öyle herşeyde değil..
Ve tiroid hastasıyım onunda kilo vermede zorluğu oluyor..
Fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var..
Herkese sağlıklı günler.
Ne kadar uzun canım eşlik ederim sana seve seveBuranın yerlisi benim galiba uzun bir yol hikayesi benimkiinşallah kuzum
Miyavsu canım herkeşide taniyon mesaj alindi merkez:))Ne kadar uzun canım eşlik ederim sana seve seve
Şu idi alınan mesaj yanlış seeetmisimkedikedi84 ,@selcanmehmetcan ve ISILDURU en çok da sen bak canım 3 kg verdim diye geçenlerde çoşmuştun ve mlyt canım
Miyavsu canım herkeşide taniyon mesaj alindi merkez:))
Ausencia tebrikler canım 30 kilo çok iyi bir rakam 90+ ya bazen ugruyorsun tanıyorum gıyabında seni bende karatayla 21 kilo verdim şuana kadar ama benimki çok zor ilerliyor 1.5 yıldır düşe Kalka anca bu kadar oldu
Ne yaparsın meşhur oldum şu kilolar yüzünden başka topiklere gidiyorum yok olmuyor buralar beni çağırıyor canım burger kıng reklamı gibi ateş seni çağırıyor şu kiloyu vereyim buradaki adımı değiştirecemMiyavsu canım herkeşide taniyon mesaj alindi merkez:))
Ausencia tebrikler canım 30 kilo çok iyi bir rakam 90+ ya bazen ugruyorsun tanıyorum gıyabında seni bende karatayla 21 kilo verdim şuana kadar ama benimki çok zor ilerliyor 1.5 yıldır düşe Kalka anca bu kadar oldu
Anladım ben onuşans eseri dikkatimi çekti burası
1 sene üzeri sanırsamNe kadar uzun canım eşlik ederim sana seve seve
Yüzünü saklama kuzumBakınca bende şaşırdım ama doğru mu bilmiyorum..
22 kilo fazla oluyor..
Gerçekten mi tebrik ederimBu sabahki tartı kafayı yememişsebeni ćok mutlu etti